Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Η Κοινωνία των Πολιτών Βελβεντού με δελτίο τύπου εναντίον της δημοτικής αρχής!

Αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι η εικόνα του Βελβεντού, θα πρέπει με κάθε θυσία των Βελβεντινών να μην υπολείπεται αυτής που επικρατούσε πριν την αναγκαστική μετάβαση στο νέο αυτοδιοικητικό καθεστώς του Καλλικράτη από την 1η Ιανουαρίου 2011. Καθημερινά διαφαίνεται η τάση ότι η καλλικρατική διαχείριση σε αχανή σχήματα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής.

Έτσι λοιπόν, για μια ακόμα φορά, ομάδες δεκάδων εθελοντών ανέλαβαν δράση και με στοχευμένες παρεμβάσεις βελτίωσαν κατά πολύ την εικόνα κεντρικών σημείων στο οικιστικό περιβάλλον του Βελβεντού.
Με μία μαζική εξόρμηση τόσο την Παρασκευή 15/4 όσο και την Τρίτη 19/4, έγινε καθαρισμός και εξωραϊσμός του περιβάλλοντα χώρου σε κεντρικούς δρόμους (από το Δημοτικό Σχολείο μέχρι τον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου στη είσοδο του χωριού, στον δρόμο της ανόδου προς την κεντρική πλατεία μετά την είσοδο του χωριού, στο δρόμο της ανόδου προς το Μετόχι μετά την πιτσαρία, στην κεντρική πλατεία όπου επιδιορθώθηκε κακοτεχνία του δρόμου καθώς και στον περιφερειακό), στην Παιδική Χαρά (όπου η κατάσταση που επικρατούσε ήταν άκρως επικίνδυνη για την υγεία και τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών που την κατακλύζουν-ειδικά τώρα με τη βελτίωση του καιρού), στο Κοιμητήριο, στους χώρους γύρω από το Μετόχι και την εκκλησία της Αγ. Τριάδας καθώς και στη πλατεία Καλλιθέας.
Ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σεβόμενοι τόσο εμάς που ζούμε εδώ όσο και τους επισκέπτες που θα τιμήσουν ξανά τον τόπο μας για τις γιορτές του Πάσχα.
Λυπούμαστε ειλικρινά, απογοητευόμαστε και θιγόμαστε, για την αδυναμία κάποιων, να ανταποκριθούν έστω και στοιχειωδώς στις πραγματικές καθημερινές ανάγκες της κοινωνίας μας.
Δυστυχώς η καθημερινότητα είναι αμείλικτη και δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις, επικοινωνιακές τακτικές και άρνηση συνεργασίας με τις τοπικές κοινωνίες.
Μπροστά λοιπόν σ’ αυτήν την αδυναμία (ή την έλλειψη βούλησης;) της νέας δημοτικής αρχής,
για την αντιμετώπιση των απλών προβλημάτων της καθημερινότητας και έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία σε τέτοιου είδους ζητήματα καθώς και την διαχρονική εμπειρία της άψογης εικόνας του περιβάλλοντος του Βελβεντού και των γύρω οικισμών, δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς. Θα παρεμβαίνουμε συνεχώς –σε πείσμα κάποιων- και θα διατηρούμε στο μέτρο του δυνατού την εικόνα του Βελβεντού, έτσι όπως όλοι την έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Όπως εμείς τη θέλουμε κι όχι όπως θέλει να την καταντήσει ο «Καλλικράτης».
ΤΟ ΔΣ
ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

39 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pio xorio ka8arisate re vlameni e vlameni emis poy zoyme;den vlepoyme;nio8o malakas poy sas akoysa ke den psifisa.ntropi ke mono ntropi.

Ανώνυμος είπε...

Οπως στρωσατε ετσι θα κοιμηθειτε Βελβενοι,αρκετα μας τα ζαλισατε!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ai-vres αυτός τώρα ήταν ο τίτλος του άρθρου?

ai-vreS είπε...

Όχι. Δεν ήταν ο τίτλος του δελτίου τύπου (και όχι άρθρου).

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΩΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΤΕΣ ΠΟΤΕ ΕΝΙΩΘΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ Η ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ !!!!!!!!!!

ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΣ είπε...

Έτσι είναι, άλλο "καθ' ύλην" αντιδήμαρχος που μπορεί να είσαι άριστος σε καθήκοντα πάνω σε αντικείμενο που γνωρίζεις, και άλλο "κατά τόπον" σε ένα τόπο που δεν γνωρίζεις, δε ζεις και δεν φροντίζεις να ενημερωθείς πολυπλεύρως, και εν τέλει δεν συζητάς με την δεδηλωμένη πλειοψηφική τάση αυτού του τόπου σε συγκεκριμένα θέματα όπου μπορεί να σε βοηθήσει.
Έτσι από επιτυχημένος μπορεί να φαίνεσαι ανεπαρκείς χωρίς να το αξίζεις.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, που ζούμε; Απο τη μία οι Βελβεντινοί σαμποτάρουν την νεα δημοτική αρχή και απο την άλλη της την λενε και απο πάνω; Για δείτε που φτάσαμε... Και μετά λένε τους Βελβεντινούς "νοικοκύρηδες"... μάλλον παρτάκιδες πρέπει να τους πουν...
Υ.Γ. Τον δρόμο για το Καταγύφι που τον έφτιαξε ο δήμος μέσα σε λίγες μέρες και ο παλιός δήμος Βελβεντού επι 2 χρόνια απλα τον καθαριζε έχουν να πουν τίποτα; Αλλα ξέχασα, το Καταφύγι ΔΕΝ είναι Βελβεντό!

Ανώνυμος είπε...

Μετριπαθή Βελβεντινέ, ποιος φταίει που δεν έχετε αντιδήμαρχο από τον τόπο σας;

Ανώνυμος είπε...

Έκθεση φωτογραφίας στο Βελβεντό με θέμα « Καθημερινές ιστορίες καθαριότητας» αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στα γραφεία της ΜΚΟ. Όροι συμμετοχής… Οι φωτογραφίες θα πρέπει να δείχνουν ΜΟΝΟ ανθρώπους με φόρμες να σκουπίζουν να κλαδεύουν και να μαζεύουν τα σκουπίδια που οι ίδιοι ρίξανε στους δρόμους του Βελβεντού. Αν δεν είστε μέλος της ΜΚΟ δεν έχετε κρατήσει πανό και δεν έχετε φωνάξει τα συνθήματα περί ανεξαρτησίας του Βελβεντού δεν έχετε δικαίωμα συμμετοχής στην έκθεση. Κατά την κατάθεση των αιτήσεων θα πρέπει να φοράτε το μπλουζάκι με την κατσίκα και να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα εργαλεία < σκούπες κλαδευτήρια κτλ.>. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές καθημερινά στα γραφεία της ΜΚΟ ώρες λειτουργίας καταστημάτων. Πήραν φωτιά τα φλας.

Ανώνυμος είπε...

@ ΔΣ (κοινωνίας) Βελβεντού..

ΔΕν μας είπατε και τίποτα νεότερο και "πρωτοπορειακό"...
ΟΛΕΣ οι κοινωνίες προσέχουν το σπίτι τους, τη γειτονιά τους, το χωριό τους κλπ....
ΔΕΝ κάνατε και τίποτα διαφορετικό από οποιοδήποτε χωριό...
ΚΑΙ οι δικές μας οι γυναίκες σκουπίζουν μαζεύουν τα σκουπίδια, διατηρούν το χωριό καθαρό, ασβετώνουν τις αυλές τους, τον φούρνο τους, τα δέντρα τους, τις περιοχές τους, και σκουπίζουν εκτός από το σπίτι τους και την αυλή τους, και το δρόμο μέχρι την γειτόνισσά τους, η οποία συνεχίζει μέχρι την άλλη γειτόνισσα..
ΈΤΣΙ γίνονταν πάντα και γίνεται σε όλα τα χωριά!!!..
φαίνεται ότι τώρα τελευταία το ανακαλύψατε και σεις στο χωριό σας και μας το αναφέρετε σαν νέο "πρωτοποριακό"...
έχετε να "ανακαλύψετε" πολλά ακόμα....

ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΣ είπε...

Τρία πράγματα φταίνε κ. 10.11, με ιεραρχική σειρά
1. Ο κ. Ραγκούσης για το γνωστό και χωρίς περαιτέρω ανάλυση "είπα ξείπα"
2. Πάλι ο κ. Ραγκούσης, διότι πολλά βασικά λειτουργικά θέματα του Καλλικράτη τα έκανε γνωστά στις 30-12-10!!! δηλαδή δύο μέρες πριν τη λειτουργία του νέου δήμου κάτι που μόνο στην Ελλάδα μπορούσε να συμβεί, με τα οποία φάνηκε πόσο σημαντικός θα ήταν ο ρόλος 6 συμβούλων συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης.
3. Όλοι εμείς, που δεν καταλάβαμε ότι θα είμασταν εν μέρη ημιαυτόνομοι διότι τα συμβούλια των κοινοτήτων και οι 6 σύμβουλοι θα αποφάσιζαν κατά 90+% για τα βασικά λειτουργικά θέματα του Βελβεντού.
Αυτοί είναι οι τρεις λόγοι, αλλά αυτό δεν αλλάζει το ότι ο ορισθείς αντιδήμαρχος, δεν λειτουργεί με τον καλύτερο τρόπο εδώ και 4 μήνες σε ότι αφορά τα τοπικά θέματα του Βελβεντού, βάζοντας και ο ίδιος τείχος στην έκφραση της πλειοψηφίας της κοινωνίας, έχοντας ψυχρότητα ακόμη και με ανθρώπους από το Βελβεντό, που γνώριζε προ του 2010. Ελπίζουμε κάποια στιγμή ο κ. Κωνσταντόπουλος να καταλάβει ότι επιβάλλεται η συνεργασία σε σωστή βάση με τον κύριο φορέα σήμερα στο Βελβεντό (ξέρει ποιος είναι), ελλείψη των 6 συμβούλων όπως ο ίδιος είπε στο Δ.Σ. χθες.

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος φορέας που εννοείς είναι ένας απλός σύλλογος όπως όλοι οι άλλοι σύλλογοι της περιοχής. Γιατί επιβάλλεται συνεργασία ειδικά μ' αυτόν; Όπως είπε ο δήμαρχος στο Δ.Σ. ο Δήμος φέρει την νομική και την αστική ευθύνη και όχι ένας σύλλογος και ένας φορέας.

Ανώνυμος είπε...

Sindimotes den erxeste kai sta serbia na ka8arisete tous dromous mas !!!!

ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΣ είπε...

Για συνεργασία και συζήτηση των προβλημάτων είπα, όχι για άσκηση διοίκησης. Εκτός και αν νομίζεις ότι όσοι διοικούν είναι "φωστήρες" και τα ξέρουν όλα.

ΥΓ. Ξέρεις πολλούς φορείς της δυτ. Μακεδονίας που να αριθμούν 2100++ μέλη;

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι της ΜΚΟ γιατί κατηγορείτε τους Βελβεντινούς; Έτσι που τα λέτε τους εμφανίζετε σαν τους πιο βρωμιάρηδες όλης της περιοχής. Λέτε ότι η κατάσταση στην παιδική χαρά ήταν επικίνδυνη. Δηλαδή τους χαρακτηρίζετε επικίνδυνα Βρωμιάρηδες. Δεν μας είπατε όμως μήπως όλα αυτά τα βρώμισαν κάτοικοι άλλων χωριών αφού οι Βελβεντινοί αυτοανακηρυχτήκαν οι πιο καθαροί της περιοχής (μέχρι και ευρωπαϊκό βραβείο πήραν), τόσο καθαροί μάλιστα που θα έπρεπε να γίνουν ανεξάρτητος Δήμος για να μην τους βρωμίσουν οι άλλοι.

Ένας βρωμιάρης γείτονας

Ανώνυμος είπε...

Φτιάξατε ένα μεγάλο σύλλογο. Και λοιπόν; Δεν εξηγείς γιατί πρέπει να συνεργάζεται "σε σωστή βάση" ο Κωνσταντόπουλος μ' αυτόν ειδικά το σύλλογο και όχι με όλους τους συλλόγους.

Ανώνυμος είπε...

11:00
Ξέρω.
Και πραγματικά μέλη όχι κουκιά.

ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΣ είπε...

Την απάντηση την ξέρει ο κ. δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

Τόσο πολύ σε πειράζει να την πεις να την μάθω και εγώ; Γιατί να συνεργαστεί με ένα σύλλογο που δεν φέρει καμία ευθύνη; Τι παραπάνω έχει ο δικός σου ο σύλλογος από τον ορειβατικό ή τον μορφωτικό;

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΕ ΟΤΙ Ο ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΚΟ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΜΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ante re bilbinoi aste mas stin isixia mas.

Ανώνυμος είπε...

1ον. Πάνε 4 μήνες από τότε που παραδώσατε το Δήμο. Πότε πρόλαβαν να βρωμίσουν όλα και να γίνουν και επικίνδυνα? Δηλαδή το Βελβεντό ήταν καθαρό χάρη στη δημοτική άρχή? Ο κόσμος βρώμιζε και το συνεργείο του δήμου καθάριζε? Σαν δεν ντρέπεστε.... Η υποκρισία περισσεύει για άλλη μια φορά. Όλα για το θεαθήναι!

2ον. Αυτοδιαχείριση δε θέλατε? Τι διατυμπανίζετε κάθε τι που κάνετε?

3ον. Αφού δεν αναγνωρίζετε το δήμο, δεν ψηφίσατε και τους θεωρείτε ανεπιθύμητους, γιατί τους καλείτε να "ανταποκριθούν στις ανάγκες της κοινωνίας"? Μας δουλεύετε?

4ον. Από πότε ένας σύλλογος, οργάνωση, εταιρεία και οτιδήποτε άλλο, μπορεί να αντικαθιστά τη δημοτική αρχή σε θέματα δημόσιας ασφάλειας? Θα έπρεπε ήδη να έχει επέμβει εισαγγελέας. Με ποιο δικαίωμα νομικό πρόσωπο, επενέβη για να "επιδιορθώθεί κακοτεχνία του δρόμου" και το ομολογούνε και δημόσια?
Έχουμε αναρχία ή δημοκρατία στο δήμο αυτό?
Ο αντιδήμαρχος πού ήταν?
Ο δήμαρχος ζήτησε να παρέμβει η αστυνομία για το κόψιμο ενός δέντρου στα κοιμητήρια των Σερβίων. Να δω τι θα κάνει για το θέμα αυτό που είναι πολύ πιο σημαντικό και φορά στη δημόσια ασφάλεια των διερχομένων από το δρόμο αυτό.
Αν συνέβαινε ένα ατύχημα ποιός θα αναλάμβανε την ευθύνη?

5ον. Νομίζω η δημοτική αρχή έχει ανεχτεί υπέρ το δέον τη ΜΚΟ και τα τερτίπια της. Στην αρχή θεωρούσα την τοποθέτηση του γιατρού υπερβοληκή, πλέον δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και η δημοτική αρχή έχει χάσει τελείως το παιχνίδι, τόσο των εντυπώσεων, όσο και της ουσίας!

Και εις ανώτερα...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΒΕΛΒΕΝΩΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΙΣ ΒΕΛΒΕΝΟΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ? ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ? ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΙ? ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΧΑΖΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΓΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΚΟ= ΜΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ,ΕΧ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΦΑΡΑΣΙ ΣΥΝΝΕΦΟ

Ανώνυμος είπε...

kai ola ayta sto velvento tis anaptixis kai tis proodou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i mallon tis topikistikhs athliotitas,anarxias,trampoukismou,fasistikotitas.........? i istoria tha deixi.

Ανώνυμος είπε...

Κωνσταντόπουλε,για το καλό το δικό σου και του Βελβεντού, αγνόησε εντελώς τη ΜΚΟ,ώστε ν'απαλλαγούμε όλοι απ'τον Στεργίου και την κλίκα του.
Αυτοί θα σε υπονομεύουν συνεχώς,για να δείξουν ότι είσαι "κατώτερός τους".
Τις συνέπειες αυτής της τακτικής για τους κατοίκους του Βελβεντού δέν τις λογαριάζουν.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως είναι καιρός να σταματήσετε να τρώγεστε μεταξύ σας και να προχωρήσετε μπροστά με ομόνοια και αγάπη?

Ανώνυμος είπε...

Την φαγωμαρα ποιος την δημιουργησε και συνεχιζει να δημιουργει;Ποιος συνεχιζει να προκαλει και ποιανων η υπομονη εχει υπερβει τα ορια της;Μπορεις να μου απαντησεις 10.43;

Ανώνυμος είπε...

kyrie kwnstantopoyle sas ta legame edw kai toso kairo alla peeeera evrexe.loysteite ta twra!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να σου πω φίλε στις 11.40. Νομίζω ότι όλοι φταίνε, από την αρχή αυτής της ιστορίας ως τώρα. Βλέπω δύο μεριές να ρίχνουν βέλη και πυρά η μία στην άλλη με αποτέλεσμα το κακό της περιοχής. Η αποχή προφανώς ήταν λάθος επιλογή, αλλά και πάλι δεν μπορείς να βάλεις στην άκρη και να μην υπολογίζεις το 96% των πολιτών ( του Βελβεντου) παρόλο που απείχε. Η προσπάθεια για το καλό της περιοχής πρέπει να είναι συλλογική και με άψογη συνεργασία μεταξύ τους. Θέληση να υπάρχει και όλα είναι δυνατα.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει πραγματική θέληση φίλε 1.52, τόσο από τη δημ. αρχή όσο και από την οργάνωση των Βελβενών; Εγώ που δεν είμαι από τα Σέρβια, βλέπω ότι οι μεν βλέπουν τους δε ως αντιπολίτευση στα σχέδια τους πράγμα λάθος, και οι δε για να επικρατήσουν των μεν τους καπελώνουν όπου τους παίρνει, άλλες φορές με πολύ και άλλες με λιγότερο επιτυχία. Όλα αυτά αποβαίνουν όμως εις βάρος των υπολοίπων και του απλού λαού της περιοχής, και γι' αυτό Κωνσταντόπουλος και Στεργίου έχουν ευθύνη όσο δεν συνεννοούνται στο ίδιο μήκος κύματος.
Ας ρίξουν λοιπόν εκατέρωθεν νερό στο κρασί της δημ. Ενότητας του Βελβεντού όπου δημιουργούντε τα προβλήματα.

Ανώνυμος είπε...

φιλε 1΄΄52
ακομη και ο μεγαλος ΑΝΔΡΕΑΣ Γ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ εχει πει: mea culpa
katanohto????????

Ανώνυμος είπε...

3:51
Τι Κωσταντόπουλος Στεργίου αναφέρεις σαν να είναι ισοδύναμοι. Ο Ένας είναι Δήμαρχος ό άλλος Ταχυδρόμος.

Ανώνυμος είπε...

To θέμα είναι πως για άλλη μια φορά το δελτίο τύπου είναι απαράδεκτο. Δε μπορεί από τη μία να ειρωνεύονται καθημερινά τον Αντιδήμαρχο, να τον αποκαλούν αντιβασιλέα, αντιπτέραρχο και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, να υπονομεύουν το έργο του, αυτός να ανεβάζει τις σημαίες στο δημαρχείο και το βράδυ αυτοί να τις κατεβάζουν, να μην αφήνουν τους φορείς να έρχονται σε επαφή μαζί του και από την άλλη να τον καλούν να επιτελέσει έργο και να του τη λένε και από πάνω που δεν το κάνει. Νομίζω το θράσσος τους δεν έχει όρια. Πόση υπομονή να κάνει και ο Λαζαριώτης, πόσο να συνεχίσει την ήπια προσέγγιση?

Πρέπει να καταλάβουν στα Σέρβια πως η ομάδα αυτή είναι 100 άτομα. Όχι περισσότερα. Ο Στεργίου, 2-3 αυλικοί που άρμεγαν μαζί του την κατσίκα και οι υπόλοιποι τσιράκια, γλύφτες της εξουσίας. Όλοι αυτοί που γράφτηκαν στη ΜΚΟ ούτε ασχολούνται μ' αυτά, ούτε τα ξέρουν αλλά και να τα ήξεραν δε θα τα επιβράβευαν. Ο κόσμος του Βελβεντού στην πλειοψηφία του είναι φιλήσυχος. Αυτοί της ΜΚΟ με τους τραμπουκισμούς τους βγάζουν προς τα έξω μία εικόνα που απέχει πολύ από αυτή του μέσου Βελβεντινού.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

οι βελβεντινοί έχουν κόμπλεξ με τους Σερβιώτες ανέκαθεν στο Δ\Σ εκλέχτηκαν δύο Σερβιώτες Ο δήμαρχος ούτε καν μένει στα Σέρβια και κανείς από μας δεν ασχολείται με ανούσια πράγματα ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΊ ΕΊΝΑΙ ΤΟ Κ Ο Μ Π Λ Ε Ξ

Ανώνυμος είπε...

Το κομπλεξ μάλλον είναι και από τις δύο μεριές. Το ίδιο και τα λάθη. και οι δύο μεριές πλέον είναι μία μεριά και είτε το θέλουν είτε όχι δρουν ως συγκοινωνούντα δοχεία.

ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΨΗ είπε...

Πρωτοβουλία για περαιτέρω προσέγγιση του Βελβεντού αναμένεται από τον κ. Κωνσταντόπουλο μετά την Πρωτομαγιά. Ο ίδιος έχει βάλει πείσμα την συντεταγμένη πορεία όλων των δυνάμεων του Καλλικρατικού δήμου μετά και την επίσκεψη στον Υπουργό, γι' αυτό και θέλει στο άρμα της εύρυθμης λειτουργίας να προσθέσει το Βελβεντό, ενώ αναμένονται επίσης πρωτοβουλίες στο Λιβαδερό όπου είχε εκλογική υστέρηση ο συνδυασμός του κ. Δημάρχου.
Κύκλοι από το Δημαρχείο αναφέρουν ότι ο κ. Κωνσταντόπουλος θα προσπαθήσει να προσεγγίσει τη ΜΚΟ για συνεργασία σε μεμονωμένα θέματα προσπαθώντας να αποσπάσει τη συγκατάθεσή τους ακούγοντας και τη γνώμη τους, και έχοντας αυτό ως δεδομένο να την καθιστήσει υπεύθυνη για την πορεία του Βελβεντού την επόμενη τριετία σε περίπτωση μη συνεργασίας.

Ανώνυμος είπε...

Ποια ΜΚΟ να προσεγγίσει, αυτή που του στέλνει τα δελτία τύπου και που αποκαλεί τον αντιδήμαρχο (που ο δήμαρχος όρισε), αντιβασιλέα και υποπτέραρχο? Έχεις διαβάσει τι γράφουν ολημερίς στο ίντερνετ τα πρωτοπαλίκαρα-τσιράκια τους τόσο για τον Κωνσταντόπουλο όσο και για τον Λαζαριώτη? Μάλλον όχι...

Η περαιτέρω προσέγγιση θα είναι ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ. Όχι μόνο θα τον ξεφτιλίσουν τελείως (γιατί είναι φανατικοί χωρίς ιερό και όσιο) αλλά θα χάσει και κάθε σεβασμό από όλους τους Βελβεντινούς που ελπίζουμε σ' αυτόν, που έχουμε απορρίψει τη ΜΚΟ και τους 10 συνταξιούχους του δημοσίου που την απαρτίζουν και που πίστεψαμε πως η περιοχή μας μπορεί και της αξίζει να έχει μία άλλη προοπτική.

Εύχομαι να μην κάνει το λάθος αυτό και πέσει στην παγίδα τους!

Το Προφίλ μας