Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ για την επίθεση στη νηοπομπή της ανθρωπιστικής βοήθειας

Οι Ναζιστικές μέθοδοι των Ισραηλινών δεν θα περάσουν!
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ εκφράζει την αλληλεγγύη της στον δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης και στα μέλη της αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους κατοίκους της Λωρίδας της Γάζας, που δέχθηκαν απροκάλυπτη επίθεση από τον Ισραηλινό στρατό ενώ βρισκόταν σε διεθνή χωρικά ύδατα. Καταδικάζει την απαράδεκτη αυτή ενέργεια του Ισραηλινού στρατού : 
* Να επιτεθεί σε ειρηνική αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο τουλάχιστον 19 ατόμων και των τραυματισμών πάνω από 50 , σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες

* Να συνδέσει την ειρηνική αυτή αποστολή με την τρομοκρατία για να δικαιολογήσει την απαράδεκτη ενέργεια της 
* Να μην ενημερώνει για την τύχη των ανθρώπων που επέβαιναν στα πλοία της αποστολής Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ καλεί : 
- την Ελληνική Κυβέρνηση να ενεργήσει άμεσα για τον ασφαλή τον επαναπατρισμό των Ελλήνων μελών της αποστολής, μέσα στους οποίους βρίσκεται και ο συνάδελφός μας μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Πολυάνθης Συγγελάκης 
- τον Ελληνικό πολιτικό κόσμο σύσσωμο να καταγγείλει τις απαράδεκτες αυτές ενέργειες των Ισραηλινών και να ζητήσει από την διεθνή κοινότητα την καταδίκη και τιμωρία τους. Οι ενέργειες αυτές δεν μπορούν και δεν πρέπει να κάμψουν την αλληλεγγύη των λαών. 
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ θα συνεχίσει να αγωνίζεται και να συμπαραστέκεται τους λαούς, όπως ο Παλαιστινιακός, και στους αγώνες τους για ανεξαρτησία και αυτοδιάθεση.

1 σχόλιο:

τσινις είπε...

kammia apergia den vlepw , ola pane kala;

Το Προφίλ μας