Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
Συνεδρίαση των μελών της Συντονιστικής Επιτροπής που αγωνίστηκαν για την παραμονή του ιστορικού Δήμου Αιανής στον αυτοδιοικητικό χάρτη της χώρας, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010 στις 8&30 το βράδυ στην Αίθουσα Τέχνης του Πνευματικού Κέντρου Αιανής. 
Θέμα : «Η ενημέρωση- συζήτηση των μελών για την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τις εξελίξεις στο πρόγραμμα Καλλικράτης». 
Η συνεδρίαση είναι ανοιχτή για τους δημότες, οι οποίοι καλούνται να παρευρεθούν και να συμμετέχουν στη συζήτηση. 
Ο Δήμαρχος
Γεώργιος Ν. Τζέλλος

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.
ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΝ. ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 65-70 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΚΟΜΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΩ.

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ 6-7 ΜΕΛΩΝ(ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ- ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ –ΜΑΥΡΟΔΗΜΟΣ- ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ) ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗ ΠΩΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΗ ΘΕΛΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ: "ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΟΧΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ"

Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΩΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

ΣΥΣΤΗΘΗΚΕ ΔΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΙΝΕ ΠΩΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΝΗ ΣΕΒΑΣΤΗ ΚΑΙ ΜΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΉΣΙΜΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΉΦΙΣΜΑ. ΛΑΙΚΗ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.

ΟΧΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ . ΟΧΙ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.(ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ) ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΊΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

ΤΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ & ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ!.....
ΑΧ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΕΧΕΙ Η ΑΙΑΝΗ!......

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΣΤΙΣ 02 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ. ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΞΕΚΙΝΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΕΑ ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΏΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΦΩΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.

ΕΚΕΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.....

Ανώνυμος είπε...

Etsi-etsi. Tora einai i periodos anaprosarmogis. Prepei na balei ypopsifiotita opoios θελει gia ton neo Dimo. (As poume o nyn Dimarxos Tzelos). Na kateboun kai oi ypopsifioi Periferiakoi Syndyasmoi(as poume Δακής και Αθανασιάδης.
Δεν είναι ώρα να λέμε δεν πάμε σε εκλογές. Δεν ειμαστε χαζοί σαν του Βελβενούς που τους έκαναν ολους πέρα και δεν βάζει κανενας υποψηφιότητα ούτε και ο Δήμαρχος.
Ή μήπως είμαστε εμείς χαζοί και οι Βελβεντοί έξυπνοι; Ποιος ξέρει;
Θα δείξει.

Ανώνυμος είπε...

Οι Βελβενοί είναι ενομένοι μια γροθιά. Εμείς είμαστε οι σκροπιοι.

Ανώνυμος είπε...

ναι αλλα δε θα πάμε και σε εναν δήμο χωρίς να έχουμε καποιους να μας εκπροσωπούν,ποιος θα μας παρει στα σοβαρα?ποιος θα μας δώσει σημασια?να μην έχουμε πάτημα καθόλου?συμφωνω ομως να απέχουμε απο τις βουλευτικές εκλογές!

Το Προφίλ μας