Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Αιμοδοτικός Σύλλογος Σερβίων: μαθαίνω, νοιάζομαι, συμμετέχω, δραστηριοποιούμαι

μαθαίνω, νοιάζομαι, συμμετέχω, δραστηριοποιούμαι 
«Εσύ είσαι εσύ. Εγώ είμαι εγώ. Εσύ και εγώ, είμαστε εμείς.» (Ρίτσος, Ανυπόταχτη Πολιτεία )
Την Κυριακή 13 Ιουνίου 2010 ο Δήμος Σερβίων, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών, ο Ποδηλατικός-Εκδρομικός Όμιλος Σερβίων και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση διοργανώνουν τον 5ο Πανελλήνιο Ποδηλατικό Γύρο της λίμνης Πολυφύτου υπό την αιγίδα της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας-Θράκης. 


Θα συμμετέχουν Ποδηλατικά Σωματεία από Αγρίνιο, Έβρο, Θεσσαλονίκη, Λήμνο και Πάτρα, ποδηλατικές ομάδες καθώς και ελεύθεροι ποδηλάτες. Την όλη εκδήλωση θα την καλύψει ζωντανά σε απευθείας μετάδοση το Rockharadio της ΕΡΤ. Σαν Σερβιώτες έχουμε στα χέρια μας μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνουμε γνωστή στο πανελλήνιο την πόλη μας. Τα Σέρβια, όμως, εκτός από την υπέροχη φυσική ομορφιά τους, το Βυζαντινό Κάστρο και τη λίμνη έχουν και πολίτες που νοιάζονται για τον τόπο τους. Αυτούς τους πολίτες καλούμε να πάρουν μέρος στην όλη διοργάνωση βοηθώντας την οργανωτική επιτροπή, ώστε η φετινή διοργάνωση να είναι ακόμα πιο επιτυχημένη. Όλοι μας, μικροί και μεγάλοι, μπορούμε να προσφέρουμε λίγο από το χρόνο μας, για να αναδείξουμε τον τόπο μας. Να δείξουμε στους επισκέπτες μας και στο πανελλήνιο ότι οι πολίτες των Σερβίων ελπίζουν και πιστεύουν ότι αυτός ο κόσμος μπορεί ν’ αλλάξει προς το καλύτερο, συμμετέχοντας δυναμικά στα κοινά δρώμενα. Μέλη και φίλοι του Συλ. Εθελ. Αιμοδοτών και Ποδηλατικού Ομίλου Σερβίων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

AI-VRES SHMERA TO APOGEYMA ETYXE NA PERASW APO DIADROMH POY EKANAN OI PODHLATES KAI EIDA PARA POLLA MPOYKALIA PLASTIKA PETAMENA STON DROMO TO PLASTIKO OPWS XEROYME DEN LIONEI ENAI MOLYNSH STO PERIVALON POY ZOYME ALLA KAI ANTIESTHITIKO THEAMA . SE PARAKALW DWSE DHMOSIOTHTA STO THEMA WSTE OI ETHELONTES AYTOY TOY SYLOGOY NA PRAXOYN TA DEONTA ALLA KAI PISTEYW PWS OLOI MAS AN MAS ZITITHEI THA TOYS VOITHISOUME NA TA MAZEPSOYN

Το Προφίλ μας