Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Δήμος Βελβεντού: Λαϊκή Συνέλευση στο Μετόχι

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
Ο Δήμος Βελβεντού και η Συντονιστική Επιτροπή Δημοτών οργανώνουν Έκτακτη Λαϊκή Συνέλευση για τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ απόψε Παρασκευή 4 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στο Δημοτικό Κέντρο «Μετόχι».

118 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O MONOΣ ΠΟΥ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΥΝΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!!!ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΕ..ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΡΒΙΩΝ ΣΚΕΤΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΕΡΤΙΠΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ..

Ανώνυμος είπε...

Προς τον 9:31 και προς το Δ.Σ. Σερβίων .
Αλήθεια είστε τόσο πολύ το Τοπικιστές;

κοματόσκυλο είπε...

Γιατί παραπληροφορείτε και ταυτόχρονα υποβιβάζετε την Λαϊκή Συνέλευση του Δήμου;
Πότε εκανε Λαϊκή συνέλευση ο Δήμος σε κέντρο διασκεδάσεως στο παρελθόν;
Η Συνέλευση θα γίνει στο Θεατράκι δίπλα απο το Δημοτικό στάδιο και ο λόγος είναι γιατί δεν χωράει ο κόσμος στο πνευματικό κέντρο.
Επανορθώστε παρακαλώ.

ai-vreS είπε...

Αν αναφέρεσαι σε μας φίλε /-η μας, το e-mail που μας ήρθε και που απευθύνεται προς όλα τα ΜΜΕ της περιοχής, προς τους δημοσιογράφους και προς τα blogs περιλαμβάνει αυτολεξεί την ανακοίνωση που αναρτήσαμε.
Λογικά την ίδια ανακοίνωση έχουν σήμερα όλα τα ηλεκτρονικά μέσα της περιοχής καθώς και οι εφημερίδες. Άρα...

Ανώνυμος είπε...

9:31 αν είστε αδικημένος συστρατευθείτε μαζί μας στον αγώνα για αυτονομία και επανακτήστε το όνομα που τόσο πολύ σας ενδιαφέρει και τόσο πολύ προσβάλει το δεύτερο συνθετικό. Ή αφήστε μας στην ησυχία μας. Μην πυροδοτείτε το κλίμα.

Το "διεκδίκησε" που λέτε είναι άτοπο, ορθότερα θα έλεγα ότι ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ! Για το αν τελικά αποτύχει αφήστε το να το κρίνει η ιστορία.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Προς Κοματόσκυλο
Κι όμως η Λαϊκή Συνέλευση θα γίνει στο Μετόχι γιατί ο καιρός δεν το επιτρέπει να γίνει έξω. Και βέβαια δεν υποβιβάζεται η Συνέλευση επειδή γίνεται σε κέντρο διασκεδάσεως. Είναι ο μόνος κλειστός χώρος που μπορεί να χωρέσει τον κόσμο που αναμένεται να πάρει μέρος. Και φυσικά δεν θα γίνει με κρασί και σουβλάκια. Ο κόσμος έχει σοβαρά θέματα αυτή τη στιγμή να ασχοληθεί.

Ανώνυμος είπε...

Αντιλαμβανομαστε όλοι ότι τελικά μια τόσο μεγάλη μεταρρύθμιση για την χώρα αντιμετωπίζετε εντελώς επιδερμικά. Άλλοι αγωνίζονται για ονόματα Δήμων λες και έχει σημασία το όνομα για το μέλων μας. Άλοι αγωνίζονται για το που θα βρίσκεται το Δημοτικό κατάστημα, (την έκφραση έδρα του Δήμου δεν την καταλαβαίνω). Το Δημοτικό κατάστημα πρέπει να βρίσκεται σε ένα σημείο που θα εξυπηρετεί καλύτερα όλους τους πολίτες, στην περίπτωση του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού θα μπορούσε να ήταν στην Διασταύρωση, ενώ το όνομα θα μπορούσε και θα έπρεπε να ήταν ούδέτερο π.χ. Δήμος Πολυφύτου. Όλα αυτά όμως είναι χωρίς ουσιαστηκό νόημα. Σημασία έχει αυτοί που μας κυβερνάνε να το κάνουν με κύριο μέλημα το συμφέρων όλων των πολιτών. Είτε είναι από τα Σέρβια, είτε είναι από το Βελβεντό είτε είναι από οπουδήποτε. Δυστυχώς στην χώρα μας όλοι εμπλέκονται με την πολιτική για ίδιον όφελως.

Το Βελβεντό είναι αδΙκημένο με την συνένωση των Δήμων διότι φρόντιζε πάντα οι διοικήσεις του Δήμου να μην δημιουργούν χρέοι, αντιθέτως να δημιουργούν αποθεματικά, δημιούργησε υποδομές τις οποίες άλοι δεν έχουν, επένδησε στην καθαριότητα την τάξη και την σειρά σε όλα τα θέματα με αποτέλεσμα να αναγκάζεται τώρα να οπησθοδρομήσει και να συνεργαστεί με άλες λογικές.

Πιστεύω πάντως ότι έπρεπε νωρίς να καταλάβουμε εμείς οι Βελβεντινοί, ότι θα ψηφηστεί τελικά η συνένωση των Δήμων και να απαιτήσουμε να σηνενοθούμε με την Κοζάνη. Σε μια τέτοια περίπτωση θα είχαμε πολλαπλά οφέλη και ίσως τα πράγματα για μας να ήταν καλήτερα από ό τι τώρα που είμαστε ανεξάρτητος Δήμος. Εάν γινόμασταν ενιαίος Δήμος με την Κοζάνη λόγο του μεγέθους του Δήμους το τοπικό Συμβούλιο θα διοικούσε περίπου όπως τώρα το Δημοτικό Συμβούλιο. Επιπλέων η Κοζάνη είναι μια Πόλη με πολύ μεγάλη εμπειρία σε έργα όπως η τηλεθέρμανση, ο βιολογογικός καθαρισμός κ.λ.π. με αποτέλεσμα να ήταν εύκολο να γίνουν αυτά και στο Βελβεντό. Τέλος με άλλη δύναμη θα διεκδηκούσαμε την ανάπτηξη της περιοχής.

Πιστεύω ότι το μέλον του Βελβεντού είναι ένας Δήμος με την Κοζάνη και όχι με τα Σέρβια. Ο Δήμος με τα Σέρβια είναι μικρός, χωρίς καμία εμπειρία ανάπτυξης και δεν έχει να προσφέρει τίποτα σε κανέναν μας.

Ανώνυμος είπε...

TO ONOMA EINAI DHMOS SERVION KAI EKFRAZEI APO ANEKATHEN OLH THN PERIOXH OXI MONO TA SERVIA,BELBENOI KSEKOLATE ME TH ZHLIA SAS POU SAS KANEI KAI DHMO FOUFOUTO NA THELETE MONO SERVIA NA MHN AKOUTE!!!GIATI ZHTATE SUSTRATEUSH ME TA SERVIA GIA TO DIMO SAS??!!!TI DOULEIA EXOUME?GIA NA KALUPSOUN ENA LATHOS NA KANOUN MEGALYTERO??

Ανώνυμος είπε...

4dimoi kozanis-eordaias-servion-boiou.ftanei piaaaaaaaaaaa

Ανώνυμος είπε...

agapitoi serviwtws kalwsirthate sto dimo velventou!!!etsi tha onomasoun ton dimo ligo prin tis ekloges!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΣΥΝΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕΡΒΙΩΝ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ?

ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ?
ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ βλατι ?
ΘΑ (ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ) ΚΑΙ ΠΟΤΕ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ?
ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ai-vres?

ΓΙΩΡΓΟΣ

ai-vreS είπε...

Σ'αυτή που έγινε στην πλατεία με Κυτίδη εννοείς;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 10.30 ΣΤΟ TOP CHANNEL, O ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΖΗΣΗ ΠΙΤΣΙΑΒΑ. ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΔΟΣΗ".


Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

7.38 Η ΝΔ προσανατολίζεται στην υποψηφιότητα Κοκολιού αναθέτοντας επίσημα σε αυτόν το χρίσμα!
Απο έγκυρες πηγές της Ρηγίλλης, οι σχετικές δημοσιοποιήσεις υποστήριξης των υποψηφίων της θα ανακοινωθούν τέλη Ιουνίου.
Για το ΠΑΣΟΚ η ονοματολογία θα είναι έντονη και στο τραπέζι θα μπούν πολλά ονόματα υποψηφίων!
Το βασικότερο ερώτημα και εκείνο που απασχολεί τους πολιτικούς παρατηρητές είναι...
αν το ΠΑΣΟΚ με οποιαδήποτε υποψηφιότητα που θα υποδείξει, αν είναι σε θέση να...''κερδίσει'' την δημαρχία του διευρυμένου δημου Σερβίων-Βελβεντού....

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ Π.Π. ΚΑΙ ΖΗΣΗ.
ΘΑ ΜΑΣΤΙΓΩΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ "ΑΝΕΝΔΟΤΟΥ" ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΑΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ?
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΘΑ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ- ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ- ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΙΔΕΙΟ.
ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΝΕΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ?

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΧΛΙΑΡΑΣ είπε...

ΠΠ ΚΑΙ ΖΠ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ... ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΠΡΟΠΕΡΣΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ!!

http://dialogos.pasok.gr/?p=97

Σχόλιο από ΖΗΣΗΣ ΠΙΤΣΙΑΒΑΣ
2007-08-29 23:33:25

Συντρόφισσες και σύντροφοι,
Μην απογοητεύεστε από τις δημοσκοπήσεις. Μην σταματάτε να δίνετε καθημερινά τη μάχη για την ανατροπή της πιο επικύνδινης κυβένρησης που ανέδειξε η χώρα από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα. Διαλαλήστε παντού το πρόγραμμα και τις θέσεις του κινήματός μας. Το ΠΑΣΟΚ έχει σαν οδηγό τη μόνη δημοσκόπηση που αξίζει να παίρνει κανείς στα σοβαρά. Τη δημοσκόπηση που γίνετε στην επαφή με τον κόσμο.
Αγανάκτηση, οργή και αποτροπιασμό νιώθουν οι πολίτες για την κυβέρνηση της δεξιάς και τον ουρανοκατέβατο αρχηγό της.
Στις 16 Σεπτεμβρίου η Ελλάδα στέλνει τον Καραμανλή από εκεί που ήρθε και δίνει μια καθαρή εντολή στο Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ…
1)Η κυβένρηση της αλαζονείας
2)Της ανευθυνότητας
3)Των ψεύτικων υποσχέσεων
4) Του άφαντου πρωθυπουργού
5)Του κομματικού κράτους
6) Της συντήρησης και της οπισθοδρόμισης
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ που ξενικάνει το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου από την κεντρική πλατεία της Κοζάνης, με την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου.
Θα δώσουμε μια ξεκάθαρη και αποστομωτική απάντηση σε όλους αυτούς που επιμένουν να προστατεύουν την κυβέρνηση της δεξιάς και τον πρωθυπουργό- φάντασμα.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ…

ai-vreS είπε...

Φίλε Λευτέρη,
τι ακριβώς αποδεικνύει η θέση του κ. Πιτσιάβα; Και γιατί πρέπει να ντρέπεται;
Και το ρωτάμε ειλικρινά.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ... ΝΤΡΟΠΗ!!! ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΧΛΙΑΡΑΣ είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ. ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΩΣ ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ;;; ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ!

ai-vreS είπε...

Ας μη μιλήσουμε για τους δημοσιογράφους της Κοζάνης αλλά γι' αυτούς των κεντρικών καναλιών. Θεωρείς ότι οι αντικειμενικές εκπομπές γίνονται από απολιτίκ δημοσιογράφους; Και ποιοι είναι αυτοί;

Ανώνυμος είπε...

Είναι σαφές οτι η υβρις κατά του Πασοκ απο εναν...εν λόγω εδώ εμφανισθέντα - βλέπετε άνω - δείχνει το παραλήρημα στο οποίο βρίσκεται και μάλιστα Εν Τόπω...χλοερό!!!

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΧΛΙΑΡΑΣ είπε...

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ (ΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΠΛΙΑΤΣΙΟ ΚΑΙ ΠΙΤΣΙΑΒΑ) ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ!!! ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΑΙΒΡΕΣ? ΤΙ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΒΛΑΤΗ? ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΑΤΗ

Ανώνυμος είπε...

Kαμμία δημοσιογραφική εκπομπή, δεν είναι αντικειμενική, γιατί ο δημοσιογράφος ακολουθεί τις εντολές της διοικησης του!
Η εκπομπή του κ Πλιάτσιου '' Επι παντός...'' είναι αντικειμενική και προσπαθεί θεματολογική να ακουστούν όλες οι πλευρές.
Ο έτερος Πιτσιάβας ακολουθεί το ίδιο πρότυπο.
Στο West ολες οι εκπομπές είναι...δεξιότατες!
Παράδειγμα, επι Νομαρχίας Ανδρεάδη, το West δεν τον παρουσίασε ούτε μία φορά σε κάποια εκπομπή!
Ολοι το θυμούνται...
Η μόνη εκπομπή στο West δημοσιογράφων, που δεν είναι...δεξιά είναι η εκπομπή '' Εις υγείαν'' που παρουσιάζει η γνωστή απο Πτολεμαίδα Κ.Πουλασιχίδου...
Στο flash tv εκεί η κατάσταση είναι συγκεχυμένη!
Ο μεν Καρυπίδη στην εκπομπή του, εχει το δεξιό του ταπεραμέντο, ενω ο άλλος στα πρωινά ξυπνητούρια παρουσιάζει ολο την Καστοριά!

ai-vreS είπε...

Φίλε μας, δεν (μπορούμε να) ξέρουμε τι θα ρωτήσει ο κ. Πιτσιάβας. Ξέρουμε όμως ότι δεν υπάρχει δημοσιογραφική αντικειμενικότητα υπό την έννοια ότι ο όποιος δημοσιογράφος (πρέπει να) κάνει στην επαγγελματική του ζωή συγκεκριμένες επιλογές:

από το σωρό ειδήσεων επιλέγει τη συγκεκριμένη είδηση και την παρουσιάζει με τον συγκεκριμένο τρόπο
από τις πολλές απόψεις υιοθετεί/προβάλλει τη συγκεκριμένη άποψη που προκύπτει από την πολιτικο-κοινωνικο-οικονομικο-μορφωτική του υπόσταση
από τις πολλές ερωτήσεις -προφανώς- επιλέγει τις συγκεκριμένες και τις κάνει με το συγκεκριμένο τρόπο

Θεωρούμε ότι εντελώς αντικειμενικός δεν είναι κανείς - ούτε εσύ, αλλά σαφώς ούτε κι εμείς.

Αυτό που δεν καταλάβαμε όμως είναι γιατί πρέπει κάποιος δημοσιογράφος να ντρέπεται αν εκφράζει μία πολιτική άποψη.

Ανώνυμος είπε...

Ai-vres:Ορθώς...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΥΠΟΙ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΟΒΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ. ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΜΥΓΙΑΖΕΣΑΙ... ΜΥΓΙΑΖΕΣΑΙ... ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟ WEST?? ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΞΕΡΩ?? ΜΥΓΙΑΖΕΣΑΙ ΜΥΓΙΑΖΕΣΑΙ.. ΑΣΦΑΛΙΣΤΑΚΟ ΕΣΥ!!!

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΧΛΙΑΡΑΣ είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΙΒΡΕΣ: ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ (ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΠΑΣΟΚΟΥΣ!

ΧΛΙΑΡΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ;;

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΧΛΙΑΡΑΣ είπε...

ΑΙΒΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;;; ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΤΖΟΥΖΕΙ...

ai-vreS είπε...

Για να καταλάβουμε:
θέλουμε ενεργούς πολίτες, με άποψη, με κρίση προς κυβέρνηση και αντιπολίτευση, με υποψιασμένη ψήφο, να εκφράζουν τις ιδέες τους, να παίρνουν μέρος σε φόρα και σε συζητήσεις (διαδικτυακές και μη)

αλλά όταν πρόκειται για δημοσιογράφους να απεκδύονται την ιδιότητα του ενεργού πολίτη και να κάνουν γαργάρα την άποψή τους;

Τότε ρε αδερφέ, πώς θα γράψουν κείμενα άποψης, αν δεν έχουν άποψη; Πώς θα κάνουν εκπομπές με αντίλογο και επιχειρήματα αν δεν έχουν διαμορφωμένες ιδέες;

ai-vreS είπε...

Και μόνο τα υβριστικά σχόλια μας "τσούζουν" τα έχουμε πει.
Καμιά φορά σέρνεται ο ΟΤΕ οπότε η δημοσίευση αργεί λίγο...

Ανώνυμος είπε...

Σωστές θέσεις έχεις αι-βρες.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΤΣΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΛΕΥΤΕΡΗ , ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ , ΝΑ ΠΩ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΚΥΝΔΙΝΕΥΩ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ , ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ 2 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ WEST,ΣΕ ΠΑΕΙ ΓΑΝΤΙ .ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ AIVRES , EKTOS AN KANEIS OTI DEN KATALAVAINEIS

ai-vreS είπε...

Το είχαμε ξεκαθαρίσει παλιότερα ότι δεν είμαστε δημοσιογράφοι...

Ανώνυμος είπε...

11:19, ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΨΗΦΙΖΩ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. ΞΕΡΩ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΟΥ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΡ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. ΚΑΙ ΤΟ WEST ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΙΣΧΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙ. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΠΟΙΩΝ. ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΛΙΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. ΞΕΣΗΚΩΝΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΩΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΑΝΙΩΤΕΣ. Ο ΣΩΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ. ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ; ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΡ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΚΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΝΕ. ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΙΣ Μ...... ΕΛΕΟΣ!!!
ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΜΕ ΔΕΠΕΠΟΚ, ΔΕΥΑΚ, ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΤΛ.
ΜΗΝ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΧΛΙΑΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ @Ρ..ΔΙ@ ΝΑ ΥΠΟΓΡΕΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Μ@.@ΚΕΣ.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΧΛΙΑΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Πέστα βρωμόστομε!!! Αμήν και πότε!!!!

Ανώνυμος είπε...

KYRIE LEFTERI PROSEXE TIN ORTHOGRAFIA SOU THA SE MALOSEI O PIPIS. KSEREIS GIA TON SYGGEKRIMENO "KYRIO" DEN EXEI SIMASIA TO "PWS SKEPTESE" ALLA AN GRAFEIS ME SWSTI ORTHOGRAFIA.I KALI ORTHOGRAFIA EINAI TO KAMARI AFTWN POU STO LYKEIO DEN EIXAN MATHEI AKOMA TIN "APLI METHDO TWN TRIWN". DYSKOLA TA MATHIMATIKA GIA TOUS SYMERINOUS PANTOGNWSTES DIMOSIOGRAFISKOUS.

κοματόσκυλο είπε...

Δηλαδή ο Ζήσης είναι ο εκπρόσωπος τύπου του πασόκ στη Δ. Μακεδονία;
Αν είναι ετσι Ο Παναγιώτης Τι ρόλο παίζει;

Διαχειριστές των πληροφοριών και οχι δημοσιογράφοι οπως αυτοαποκαλείστε σας πήραμε χαμπάρι.
Προς αιβρές...Το σχόλιό μου πριν λίγες μέρες, για το πρόστιμο των 15000€ σε τοπικό κανάλι της Κοζάνης γιατί το εκοψες;Μήπως επειδή επεσε για κάποια γνωστή εκπομπή;

ai-vreS είπε...

ε;;;; Ποιο σχόλιο; Δε θυμόμαστε. Ήταν κόσμιο ή έβριζε;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΣΟΚ , ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΑ ,ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ , ΕΙΤΕ ΟΧΙ , ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ , ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ

κοματόσκυλο είπε...

15.000 ευρώ στο Top Channel του N.Κοζάνης, για παράνομη ενημερωτική εκπομπή (το κανάλι είναι καταχωρημένο ως μη ενημερωτικό)

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=15460&subid=2&pubid=26199149

Για να δώ, είναι υβριστικό;

Ανώνυμος είπε...

Με δηλώσεις του το απόγευμα στο ΤΟΡ ο δήμαρχος Βελβεντού ξεκαθάρισε οτι ο αγώνας συνεχίζεται για την ανεξαρτησία με πολλούς τρόπους.
Με βάση την συζήτηση που εγινε στην Γ.Συνέλευση στο Μετόχι και στο οποίο παρέστησαν 1500 ατομα, οριστικοποιήθηκαν οι επόμενες κινήσεις της επιτροπής αγώνα και οι οποίες ειναι
1.Αποχή των Βελβεντινών απο όλες τις επικείμενες εκλογές, δημοτικές-περιφερειακές και βουλευτικές.
2.Προσφυγή στο Ανώτατο Ευρωπαικό Δικαστήριο στο Λουβεμβούργο, κατά του άρθρου 5 του νομοθετήματος Καλλικράτη, για να αναγνωρισθεί η αντισυνταγματικότητα με το Ευρωπαικό κεκτημένο των όσων ορίζει η διάταξη αυτή.
Σε επίπεδο απόφασης, αυτα θα παρθούν στην επομενη Γ.Σ και εξουσιοδοτείται ο δήμαρχος Βελβεντού για τα...περαιτέρω!!!

Ανώνυμος είπε...

Και ποιός είσαι εσύ, που θα κρίνεις την υπόσταση του καναλιού;
Ο Πρόεδρος του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου;
O Πρόεδρος της φαντασίας σου;

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λές για να ανεβούν οι μετοχές στο κόμμα σου Καρδινάλιε ΛΕΥΤΕΡΗ ΧΛΙΑΡΑ.
Πές μας όμως ποιός σου εκχώρησε το δικαίωμα να προστατεύεις τους συμπολίτες που πέφτουν θύματα παραπληροφόρησης ;
Θεωρείς τους συμπολίτες αδύναμους, ανόητους που δεν καταλαβαίνουν και έρχεσαι εσύ σαν ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ να του υπερασπιστείς ;
Πολύ ακροδεξιά φανατίλα εκπέμπεις και εισαι ανθρωποδιώκτης.
Παίξε παραπέρα απο εδώ περνάν αυτοκίνητα.
Απαντώ ανώνυμα γιατί δεν θέλω να έχω παρε δώσε μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΕΓΩ ΣΧΟΛΙΑΖΩ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΗΜΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ.ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!

ΛΕΥΤΕΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΧΛΙΑΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε 7.02. Με μια γρήγορη ματιά ( βουλευτές, δήμαρχοι, τοπικοί άρχοντες, υποψήφιοι) φαίνεται οτι οι συντοπίτες σου είναι όντως ηλίθιοι, ανόητοι και αδύναμοι.... μην σου πώ εγκληματίες μιας και τους επιτρέπεται να ψηφίζουν και να καθορίζουν την ποιότητα της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας μας

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ .ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ , ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ,ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ,ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΞΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΤΣΙ

Ανώνυμος είπε...

Παρεξήγηση αδερφέ..... εννοώ τους ψηφοφόρους ένθεν και ένθεν... και των δυο κομμάτων... που επιλέγουν κραυγαλέους μακάκες για εκπροσώπους τους... αυτοί πρέπει να κάνουν αυτοκριτική... αν και η αυτοκριτική απαιτεί δύναμη πνεύματος.... κατι που σίγουρα τα πρόβατα δεν διαθέτουν....

Ανώνυμος είπε...

NA PATE STO DASKIO .EDW MERIKOI DIKOI SAS KATARTIZOYN PSIFODELTIO ESEIS DEN PSIFIZETE

Ανώνυμος είπε...

1:01 η ψηφος ειναι αναφαιρετο δικαιωμα του καθενος, εκτος απ'αυτο παντα στους κανονες υπαρχουν και οι εξαιρεσεις... αν θεωρεις επιτυχια ενα εκλογικο αποτελεσμα το οποιο θα απαρτιζεται απο το 10-15% των πολιτων τοτε τι να σου πω...! οσο γι αυτους που λες οτι καταρτιζουν ψηφοδελτιο εδω δεν εκδηλωθηκαν ακομα, δεν ακουστηκε σε καμια συνελευση κατι τετοιο και μη στενοχωριεσαι γιατι αν ισχυει πρωτα οι συγχωριανοι τους θα τους κρινουν κ μετα εσεις....!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΑΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΜΩΜΗ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ) ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΚΕΙ

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΟΜΟΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΜΗΝΟ -ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

ΑΝΤΙ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Λ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι που καταρτίζουν ψηφοδελτιο και αυτοι που θελουν να τους ψηφισουν μπορουν να γραφτούν δημότες Σερβιων και να ψηφισουν. Εδώ και τώρα.Εμείς οι βελβενοί δεν ψηφίζουμε ουτε ερχομαστε στα Σερβια. Βαράτε όσο θέλετε. Δεν υπάρχει μια στο εκατομμύριο. Κόψαμε και την λαική της δευτερας. θα εξαφανιστουμε και απο το πανηγυρι σας στο οποιο εσεις δεν βγαινετε ούτε να το περπατήσετε. Ετσι μας βλεπετε. Σαν τους χωριάτες που έρχονται στο πανηγύρι. Εσείς δεν αφήνετε δεκάρα τσακιστή εκεί. Ολα εμείς τα πληρώνουμε. Αφου δεν μας γουσταρετε τερμα οι εμπορικες σχεσεις με σας. Την ψυχη δεν μπορειτε να μας την παρετε. Αντε να τελειώνουμε. Και θα εχετε στη σφραγίδα σας το ονομα Βελβεντο για πάντα.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ . ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ.ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΑΣΚΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ;

Ανώνυμος είπε...

ENAS SKOYLIARIWTHS

Ανώνυμος είπε...

"AYTH H EMMONH ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ"
ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ Λ.Μ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΕΠΑΙΞΑΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΟΙ ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ, ΔΕ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΣΕ 5-6 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΩΣ ΧΘΕΣ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ:
ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ.

Ζ.Μ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ Ζ.Μ

ΠΑΛΙΝΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΗΡΘΕ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΟΡΙΣΤΙΚΕ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΔΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤ'ΟΠΙΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΔΙΟΤΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ (ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΧΕΔΙΟ) ΓΙΑ 4 ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΥΣΩΘΗΚΕ ΤΟ ΧΑΠΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ!

Ανώνυμος είπε...

Eσείς εκεί στο Βελβεντό κάνετε σαν να είστε το κέντρο της γής . Μαθτε όμως οτι γελάν ολοι με το καταντημά σας και τελευταίος ακούγεται ότι δεν σας γουστάρει και κανενας στην τελική. Μείνατε μόνοι σας πνιγμένοι στην εσωστρέφεια και τον πρωτόγνωρο εγωισμό σας.Tις επιπτώσεις αυτής της ανεξήγητης στάσης σας την βιωνουν τα μικρομάγαζα και οι μικροεπαγγελματίες, τύπου καφέ ,ουζερί κλπ, οι οποίοι βλέπουν το τζίρο τους να μειώνεται και τις εισπράξεις τους να αγγίζουν το κουλούρι. Κύριοι του Βελβεντού ο κόσμος του ευρύτερου Δημου Σερβίων έφυγε απο σας και εσείς καθίστε και κλάψτε μόνοι και έρημοι, σ ένα έρημο χωριό, όπως μόνοι σας το καταντήσατε.

Ανώνυμος είπε...

2:24 γιατι κανουμε σαν να ειμαστε το κεντρο της γης? δεν το καταλαβαινω, δεν εχουμε δικαιωμα να αντιδραμε σ'αυτα που δε μας αρεσουν η που μας αδικουν? πρεπει να μενουμε με σταυρωμενα τα χερια κ να μας κουμανταρουν οι πολιτικοι μας οπως τους συμφερει αυτους για να βγαινουν καρδισμενοι οι ιδιοι???
Γελαν με το καταντημα? δε μας γουσταρει κανεις? είναι καταντημα τα 300000 ευρω πλεόνασμα ή τα δεν ξέρω πόσα μυρια μείον? είναι καταντημα οι ετοιμες μελετες για την επομενη 10ετια ή τα εργα σας που ειναι πλεον ώριμα...? αν δε γουσταρουν εμας τότε γιατι Καμβούνια κ Λιβαδερό έχουν ΚΑΙ αυτοι προβλημα με σας???
Εσωστρέφεια γιατι? Γιατί μπορούμε να τα καταφερουμε καλυτερα μονοι μας? Εγωισμός? ναι γιατι κανενας βουλευτης, ΤΕΔΚ κλπ δε θα παιζει μας! ποιος αποφασιζει να βαλει στο χωροταξικο το Βελβεντο και μετα το παίρνει πισω, γίνεται Βελβεντού - Σερβίων και μετα απο μια βδομάδα Σερβίων - Βελβεντου. Δε με νοιαζει το ονομα, απλα αναφερω τον εμπαιγμο! δε μπορει κανεις να παιζει ετσι με μια κοινωνια!
Οι μικροεπαγγελματιες οπως λες γιατι εχουν προβλημα? εσεις τους γεμιζατε τα μαγαζια? μικρο το ποσοστο σας, αν και δε βλεπω να αλλαξε κ κατι, γιατι δημοτικος σας συμβουλος ηταν χτες βραδυ εδω και οχι μονο!
Κυριε των Σερβιων ο κοσμος του ευρυτερου Δημου Σερβιων καλα θα κανει να καταλαβει οτι εσεις τοσα χρονια τρωτε απο μας κ οχι εμεις απο σας! τα παζαρια σας, τα μαγαζια σας κ τα πανιγυρια σας εμεις σας τα γεμιζουμε...
Αν μεινουμε δε θα κλαψουμε, αντιθετως! το χωριο μας μονο ερημο δεν ειναι, αφου δεχεται καθημερα πολλους επισκεπτες...!
Χαιρομαστε που το καταντησαμε ετσι, γιατι ετσι το θελουμε, δεκαετιες μπροστα απο σας! Οταν καταντησετε και σεις σαν εμας τα ξαναλεμε....!

ΥΓ. Δεν εχω τιποτα προσωπικο με κανεναν πολιτη των Σερβιων, απευθυνομαι αποκλειστικα στο τοσο πικροχολο σχολιο του 2:24.

Ανώνυμος είπε...

3.13 δεν εχεις τιποτα προσωπικο αλλα βγαζεις τα κομπλεξ κ`τη ζηλια σου για το κεντρο της περιοχης που ειναι τα σερβια με εναν τροπο πρωτογωνο,σε θεματα συμπεριφορας εισαι 50 χρονια πισω απο σερβιωτες,καθως και η συντριπτικη πλειοψηφια του χωριου σου,τιποτε αλλο..τωρα αν σας λιβανιζουν τα καναλια ολοι ξερουμε το λογο.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕΡΒΙΑ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΟΝ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ.
ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΜΕ.
ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.
ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΤΕΛΟΣ.
ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

06 Ιουνίου 2010 2:24 μ.μ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΣΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ . ΟΙ ΔΙΠΛΑΝΟΙ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΥΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ . ΣΕ ΥΠΕΝΘΙΜΙΖΩ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΙΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΣΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑΝ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΛΕΟΦΟΡΕΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ? ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗΣΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Η ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟΥ- ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ- ΜΕΤΟΧΙ - ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΕΙΧΕ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 1970 ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΚΟΖΑΝΗ ΕΙΧΕ ΧΟΜΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΤΕΡΙΣΜΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΑΞΕΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΣΥΝΑΛΑΓΜΑ ΛΟΓΩ ΕΞΑΓΟΓΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ---ΒΕΛΒΕΝΤΟ--- ΔΥΝΑΤΟ--- ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ---

Ανώνυμος είπε...

Έρημο το Βελβεντό; Ας γελάσω! Κάθε μέρα έρχονται τουριστικά λεωφορεία και μένουν όλοι ευχαριστιμένοι από την ομορφιά του τόπου, την προκοπή,την καθαριότητα, την φιλοξενία! Αν ρωτήσεις για τα Σέρβια, κάποιοι δεν γνωρίζουν καν να προφέρουν και να τονίσουν την λέξη σωστά.

Ανώνυμος είπε...

leyteria sto palaiogratsano kai to katafigi

Ανώνυμος είπε...

Simera para tin broxeri mera itan 2 leoforeia episkeptes sto Belbento. kai arketes dekades aytokinita.
Fotografies yparxoyn ekso apo to gipedo.

Ανώνυμος είπε...

Είναι απίστευτη η δύναμη των βελβεντινών. Μπορούν να κάνουν απο μόνοι τους τα πάντα.
Δεν έχουν ανάγκη κανέναν. Δεν θα ρθουν στα Σέρβια για να τους πνίξει ο κάθε φιλόδοξος και ανεπαρκής Δήμαρχος. Ο κόσμος δεν μας φτάιγει σε τίποτα. Εδώ που τα λέμε Φταίγει μόνο που βγάζει τέτοιες δημοτικές αρχές.

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

θελετε η οχι ενα απομωνομενο μερος(χωριο)ειστε με μιζερες αντιληψεις κ`κολλημενες συμπεριφορες,εμενα δεν με νοιαζει καθολου απλα οι σερβιωτες να τα βλεπουν που ερχονταν πολυ παλια μεν και εβγαιναν και σε σας!!τωρα οσσον αφορα για ομορφια-ιστορια-διοικιτικο υπηρεσιακο κεντρο-γεωγραφ.κεντρο-προοπτικη το να συγκρινονται τα σερβια με οτιδηποτε αλλο στην περιοχη θεωρειτε τουλαχ.γελοιο!!

Ανώνυμος είπε...

TI NA PEITE BRE BELVENOI KAI ESEIS POU BGAZETE DHMARXOYS TYPOU STERGIOU!!XORIS ANTIPOLITEUSI KAI ME EPIXEIRIMATA TYPOU EIMASTE NOIKOKOIREOI KAI OLOI OI ALLOI TEMPELIDES!!ERHMOI KAI SKLABOMENOI BELVENOI..

Ανώνυμος είπε...

xa xa xa xa xa xa
oxi tha bgazoume dimarxous san tous dikous sas pou den kseroun oute arithmitiki. poso einai to xreos sas? oute ayto den mporoune na metrisoun. 4, 5, 7 ek euro? Ayta tha fanoun thelontas kai mi ton Genari.

Ανώνυμος είπε...

πρεπει πρωτα να γινει λαικη συνελευση για να αποφασισουν για το ονομα του χωριου.
ο βελβενδος , το βελβεντο , πως;

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΦΙΛΕ!! ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΒΕΛΒΕΝΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Προς 4:41:
Απαντάω ακριβώς σ'αυτά που γράφει ο 2:24 γι'αυτό έκανα και τη διευκρινηση! Όταν έτσι μιλάνε για μένα, έτσι θα απαντάω απλά και απευθύνομαι στο συγκεκριμένο (και μόνο)...!
Προς 7:18:
Κάνε πρώτα αυτοκριτική πριν μιλίσεις για το τι είναι γελοίο και τι όχι και μετά μίλα για το Βελβεντό. Το ότι όλες οι υπηρεσίες είναι στα Σέρβια οφείλεται στη γεωγραφική θέση και τίποτα παραπάνω! Όσο για την προοπτική και την ομορφιά δε θα σχολιασω τίποτα! Κρίνουν οι επισκέπτες και όχι εμείς!
Προς 7:21:
Ναι βγάζουμε δημάρχους με βάση τις ικανότητες τους και όχι την κομματική τους ταυτότητα! Επιπλέον εσύ δεν μπορείς να κρίνεις τον κ. Στεργίου όταν ανέχεσε να σε διοικεί ο ακατανόμαστος...! Λίγη αυτοκριτική επιτέλους δε βλάπτει...!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΕΛΒΕΝΤΟ-ΣΚΟΥΛΙΑΡΙ-ΚΑΤΑΦΥΓΙ!!

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

8.04 θα σε δωσει λουκουμακι ο στεργιου αυριο καλα τα ειπες!!για πεςτου να βαλει και στον νεο δημο υποψηφιοτητα να δουμε τι ψαρακια πιανει..

Ανώνυμος είπε...

IPIATE TO MISO POTHRI TO FARMAKI TWRA TO ALLO MISO. MPW PIKRA POY LEN KAI STO BLB

Ανώνυμος είπε...

AN ΜΠΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΙΠΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ!!ΤΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ!ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΟΙΟΥ-ΕΟΡΔΑΙΑΣ.ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ,ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΔΗΜΟ ΣΤΗΝ Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ela more me to velbento mas ta zalisate dimosiografoi!!!peite mas tipote allo pou exoune pagosei ola dromoi-anaptiksei sthn perioxh mas mougga!!!tous brikate kollimenous ekei pera kai ok ayto einai to mono thema stin eparxia servion!!!

Ανώνυμος είπε...

Oxi yparxei kai allo megalo thema. To quiz gia dynatoys lytes.
Posa xreh exei o dhmos Serviwn. Akoyme ektimhseis. Opoios to brei trihmero sto Pilio.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΧΕΙ ΟΣΣΑ ΧΡΕΗ ΘΕΛΕΙ,ΚΑΙ Η ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΝΤΟΥ..ΑΝ Ο 10.45 ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΒΕΝΟΣ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΧΡΕΗ ΝΑ`ΧΟΥΝ ΑΠΟ 2ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΗΜΟΜΕΝΗ ΣΚΟΥΛΙΑΡΗ??

Ανώνυμος είπε...

telika ama krino apo ton arithmo twn sxoliwn ston ai-vres to onoma "velvento" poulaei poli sta servia. einai profanes oti oi foukarades tremoun kai mono stin idea oti to velvento me olous tous agwnes tou isws ginei aneksartitos dimos.

Ανώνυμος είπε...

Σχόλιο στον 9.20. Ο Στεργίου το δήλωσε μπροστά στη λαϊκή συνέλευση με 1500 πολίτες. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Ούτε στον διευρυμένο δήμο, Ούτε με τις περιφερειακές εκ΄λογές. Δεν ενδιαφέρει σε κανέναν το μπάχαλο των Σερβίων. Ο Δήμαρχός μας ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΈΧΕΙ ΑΦΉΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΧΡΕΟΣ σε κανέναν θα βοήθήσει τον τόπο του όπως το έκαναν, το κάνουν και θα το κάνουν όλοι οι απλοί πολίτες του Βελβεντού. Αυτή ειναι μια ειλικρινής απάντηση σε όσους πονηρά επιχείρησαν να πουν ότι ο Στεργίου ενδιαφέρεται για την καρέκλα της επόμενης μέρας στο μεγάλο σας Δήμο. Ψάξτε να βρείτε ποιος ενδιαφέρεται για το διευρυμένο Δήμο. Φαίνεται από τις κινήσεις του καθημερινά. Από τις παρουσίες του στα Σέρβια. Όσο για τον κύριο Κοκολιό αν μπορεί ας παραδεχτει μια φορά ότι βούλιαξε το Δήμο Σερβίων και ότι γιαυτο θέλει να ξαναβγεί μπας και μπορέσει να ξεπληρώσει ένα κομμάτι από τα χρέη που δημιούργησε. Αντίθετα προσπαθεί να σας σύρει όλους στο κάρο της υποψηφιο΄τητας του. Αλλά που να το καταλάβετε εσεις αυτό.
Ν.Ε.

Ανώνυμος είπε...

AN EXETE TA KOTSIA KYRIE KOKOLIE KANE ENA DHMOPSHFISMA TORA GIA NA DEIS POSOI SAS GUSTAROYN KAI SAS KAI TON MEGALO SAS DHMO. OUTE ENAS.THA BREITE 13.500 OXI KAI ISOS 3.500 NAI APO TA SERBIA.
BATHYLAKOS LEYKARA KOUBOUKLIA AYRA IMERA NERAIDA KRANIDIA AYLES GOYLES KRANIDIA KASTANIA RYMNIO LABANITSA PLATANOREMA METAXA TRIGWNIKO LIBADERO PROSHLIO MIKROBALTO TRANOBALTO ELATH FROYRIO LAZARADES POLYRAXO BELBENTO KATAFYGI PALIOGRATSANO AGIA KYRIAKH POLYFYTO. KANENAS DEN SAS THELEI. KANENAS. KANENAS. KANENAS.
AMA EXEIS KOTSIA KYRIE KOKOLIE KANE ENA DHMOPSHFISMA. KANT0 TO TWRA.
MPOREIS?
AYTO DEN YPOLOGISAN OI BOULEYTES MAS. KAI O KOSMOS THYMOSE KAI AGANAKTHSE. KAI DEN THA TO SYGXORISEI POTE.
X.K.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ 11.57 ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΣΙΑΝΗ. ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. 13 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ; ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΛΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ. ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΦΟΥ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΝΟ ΕΧΟΥΝ ΛΙΜΝΗ ΕΧΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ; ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ;
ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 12.13 ως ένα σημείο σε καταλαβαίνουμε. Ελπίζω και συ να καταλαβαίνεις ότι οι δημότες του Βελβεντού δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν με όλους εσάς τους δημότες των διαμερισμάτων του δήμου Σερβίων καθώς και εσείς αλλιώς τα περιμένατε και αλλιώς σας ήρθαν. Επίσης και με τους φίλους από Καμβούνια και Λιβαδερό δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Το αδύνατο για μας είναι να αποδεχθούμε τη λογική, την πρακτική και την αδιανόητη μερικές φορές φιλοσοφία λειτουργίας της Δημοτικής Αρχής των Σερβίων. Κανένας μας δε θέλει να οδηγήσει τον αγαπημένο του τόπο στα αδιέξοδα αυτής της λογικής.
Με κατανόηση στην επιθυμία σας, ένας Βελβεντινός που σας ζει καθημερινά.

Βάγια Σ. είπε...

γελά δ' ο μωρός καν τι μη γελοίον εί

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !
ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑ !
ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ...
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΕΛΒΕΝΟΥΣ ΠΑΛΙ Ο ΛΟΓΟΣ.
ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ Κ ΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ,-ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΗΜΟΥ- ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ. ΦΙΛΟΙ ΒΕΛΒΕΝΟΙ, ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΙΝΟΠΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ.
ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ, ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΗΚΑΝ, Κ.Τ.Λ.
ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ? Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΜΑΖΙ.
ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ?
ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ? ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ?
ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΤΕ. ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΨΑΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ!
Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ !
ΕΙΠΑΜΕ, ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ !
ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
1) ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΝΕΤΙΚΟΙ ΒΕΛΒΕΝΟΙ (ΟΝΤΑΣ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ), ΜΕ ΤΟΝ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 1" ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΔΗΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΤΕ? ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΕΝΑΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.
Η ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ Κ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ "ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ" (ΣΙΓΟΥΡΑ) ? ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ.
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ "ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ", ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΜΟΝΟΧΝΩΤΟΙ ΕΙΝΑΙ.
2) ΦΙΛΟΙ ΒΕΛΒΕΝΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ? ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΣΕ ΣΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ.
ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ Κ ΣΕΙΣ.
ΑΦΗΣΤΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ.
ΠΑΡΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟ ΣΑΣ ΤΑ (ΛΕΥΚΑΡΑ, ΛΑΖΑΡΑΔΕΣ, ΓΟΥΛΕΣ, ΜΕΤΑΞΑ, ΛΙΒΑΔΕΡΟ, ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ, ΡΟΔΙΤΗ Κ.Τ.Λ.)
ΟΛΑ ΠΛΗΝ ΣΕΡΒΙΩΝ !
ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ Χ"ΔΗΜΗΤΡΑΚΟ ΚΑΙ ΤΣΙΓΚΟΙΔΑ.
ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ.
ΤΕΡΜΑ Η ΠΛΑΚΑ ΦΙΛΕΣΠΛΑΧΝΟΙ ΒΕΛΒΕΝΟΙ.

ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ , ΟΤΙ "ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ"
ΑΙΝΤΕ !!!
ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Γιώργο και 8:04, το λέω άλλη μια φορά εδώ μέσα: Α-Υ-Τ-Ο-Κ-Ρ-Ι-Τ-Ι-Κ-Η !

BLACK BLOG είπε...

Σιγά ρε μεγάλε (11:46)!!!!!!!!!!!!!!
Ανατρίχιασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον είσαι λίγο "αδιάβαστος" όσον αφορά τον Καλικράτη.
1. Οι συννενώσεις γίνονται με τους δήμους του Καποδίστρια ολόκληρους και δεν μπορούν μεμονωμένοι οικισμοί να πάνε αλλού.
2. Δεν μπορούν δήμοι να συννενωθούν αν δε συνορεύουν, δηλαδή Βελβεντό με Καμβούνια ή Λιβαδερό δε γίνεται.
3. Εσύ τώρα λες τα Σέρβια να μείνουν μόνα τους και ο δήμαρχος σας ήθελε να έχει ο δήμος την Αιανή και τους παραλίμνιους οικισμούς της Ελίμειας. Αποφασίστε επιτέλους τι θέλετε και όταν το βρείτε πέστε το και στους άλλους.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΗ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΦΙΛΕ 12"21.
ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟΥΣ ΜΟΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ?
Η ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΡΓΑΡΑ ?
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙΣ ΦΙΛΕ ΒΕΛΒΕΝΕ ?
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΟΜΩΣ, ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΤΟΝ ΣΕΡΒΙΩΤΗ ΤΟΝ ΛΕΣ ΤΕΜΠΕΛΗ, ΚΛΕΦΤΗ, ΚΤΛ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΕΙΣ, ΟΤΙ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.
ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ Π.Χ ΤΗΣ ΜΕΣΙΑΝΗΣ, ΤΩΝ ΚΡΑΝΙΔΙΩΝ ΚΤΛ. ΑΦΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ?
ΟΧΙ ΕΣΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕ ΒΕΛΒΕΝΟΣ
ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΓΑΠΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο είμαστε πολύ ενημερωμένοι γιατί φροντίζουμε με τις συνελεύσεις που κάνουμε να ενημερωνόμαστε. Το κριτήριο ορεινότητας το οποίο και μας αφορά, λέει από 2.500 κατοίκους για ορεινούς, άρα είμαστε μέσα!
Κανένας δε λέει τίποτα για τους πολίτες των Σερβίων. Δεν το καταλαβαίνεις ή δε θες να το καταλάβεις? Αν εσύ θεωρείς ότι η δημοτική σου αρχή είναι σωστη και ότι δεν υπαρχει πρόβλημα, τότε τι να πω?
Ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα με τους κατοίκους των γύρο χωριών κ γιατί να έχουμε τώρα? Φυσικά κ όλοι όσοι ψηφίζεται στο Δ. Σερβίων έχετε την ευθύνη του αποτελέσματος, απλά οι κατοικοι των Κρανιδίων κλπ δεν έχουν δύναμη (σε επιπεδο δημοτικής αρχής εννοώ) και να θέλουν να αντιδράσουν όταν εκλέγετε 1 και ίσως και κανένα άτομο στο συμβούλιο απο κει. Κουμάντο σας κάνουν 5 άτομα και σας παν απ΄το κακό στο χειρότερο. Δεν το πήρατε χαμπάρι ακόμα?

Ανώνυμος είπε...

Προς Γιώργο

1. Εσύ που τα ξέρεις όλα πες μας και το τελικό ποσό του χρέους σου και πάψε να το παίζεις έξυπνος για τους γύρω.
2. Γαργάρα κάνεις εσύ τις εξαιρέσεις του νομοσχεδίου σχετικά με το πληθυσμιακό. Μην μας τρελαίνεις κι από πάνω.
3. Το ότι είναι νόμος του κράτους δεν σημαίνει ότι είναι και δίκαιο. Άλλο παράνομο και ΆΛΛΟ ΑΔΙΚΟ.
4. Αν δεν σηκωθείς από τον καναπέ σου και δεν αντιδράσεις στο άδικο που νιώθεις πάω πάσο, ΠΑΨΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ. Όταν σου ζητήσουμε άδεια για τις επόμενες κινήσεις μας τότε μίλα.
5. Αν σηκωθείς από τον καναπέ θα δεις ότι ο δ. Σερβίων παρασιτεί εις βάρος των δημ. διαμερισμάτων (ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ) και ότι ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. Κρίμα που δεν ισχύει το ίδιο και για το Βελβεντό, για αυτό έχουμε και το τόσο μεγάλο κόμπλεξ, διάνα έπεσες.

ΥΓ1: Αν απαντήσεις στο 1 σου καλύπτω απ'την τσέπη μου το τριήμερο στο Πήλιο που ειπώθηκε πιο πάνω.
ΥΓ2: Συμβουλή: Γαργάρα είναι τρείς φορές την ημέρα και μετά το φτύνεις. Εσύ το κάνεις 24 ώρες το 24ωρο και το καταπίνεις.
ΥΓ3: Κάτσε στον καναπέ σου και κατάπινε αμάσητο τον Καλλικράτη, το ασφαλιστικό, το εργασιακό κτλ. ΈΤΣΙ ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ... ΕΜΕΙΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ...

Α, και τα κόμπλεξ πίστεψέ με ότι φαίνονται, δεν καταλογίζονται. ΤΕΛΟΣ!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Λ.Σ.

SKOYLIAR είπε...

GIA THN AE XIONODROMIKOY KENTROY BLB, MOYGA POIOI EXAN TIS METOXES ,POIOS BLB MHXANIKOS EKANE MHNYSEIS; na leme kai ta dika mas . SKOYLIARIWTIS

Ανώνυμος είπε...

Μόλις συνειδητοποίησαν μερικοί ότι οι βελβενοί δεν θα ψηφίσουμε έπεσαν με τα μούτρα να μας φάνε. Να μας χωρίσουν, να μας διαιρέσουν.
Όλοι τωρα ΘΥΜΉΘΗΚΑΝ οτι είναι πατριώτες.
Ότι σκέφτονται το Βελβεντό μην πέσει όξω.
Σιγά τα δάκρυα.
Κάποιοι που δεν πατησαν όλες αυτές τις μέρες στο Βελβεντό σε καμμιά κινητοποίηση.
ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΛΕΩ ΕΓΩ.
Παιδιά να μην κάνουμε τίποτα αλλο. Καμμιά κινητοποίηση. Μόνο να επιμένουμε οτι δεν θα πάμε στις εκλογές.
Μόνο αυτό τους κάιει.
Στα άλλα βρίσκουν αφορμές να μας κατηγορούν. Μούγγα. Κουβέντα πουθενά.
Αλλά στις κάλπες γιοκ.
Και αφηστε τους να ψάχνονται.

SKOYLIAR είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

skouliar pws pernis 8esi g kati pou ise entelws animerwtos

Ανώνυμος είπε...

ti skoyliar re paidia. serviwtis einai!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ Λ.Σ.
ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΗΚΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΕΛΒΕΝΟΙ...
ai-vres ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ, ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙ, ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΗ ΛΕΠΤΗ ΓΡΑΜΜΗ, ΣΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ (ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ) ΤΟΥ.
ΠΑΝΕ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΦΩΝΗΤΟ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ.
ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙ.
ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΥΚΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΦΩΝΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΚΟΥΛΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΓΡΑΤΣΑΝΟΥ.
ΑΦΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΥΦΟΣ, ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.
ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ
ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ Κε ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ ΒΛΕΠΩ.
ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΠ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.
ΠΑΜΕ Κ ΣΤΙΣ ΓΑΡΓΑΡΕΣ.
ΒΛΕΠΩ ΑΠ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ΠΟΣΟ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΠΛΥΣΕΙΣ.ΕΥΓΕ ! ΜΕ ΕΠΕΙΣΕΣ !
ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΡΕΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΔΥΟ ΤΙΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.
Η Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ, -ΓΙΑΤΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ Ο βλατης ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΔΗΜΟ, ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΓΙΑ ΣΑΣ- ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΡΕΙΝΟΤΗΤΕΣ, ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ, Η ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ "ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ".
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ !
ΟΥΤΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ.
ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.
ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ Κ Η ΑΝΟΧΗ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ


ΓΙΩΡΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο παρακολουθώ και διαβάζω τα σχολιά σου εδώ και καιρό και ξέρεις οτι, ενω στην αρχή ήμουν αρνητικός μαζί σου τώρα βλέπω οτι είσαι αρκετά ήπιος και τοποθετείσαι εκεί που χρειάζεται και όταν χρειαζεται. Πρέπει να το παραδεχτούμε, όλοι, εμείς πως ξεφύγαμε απο το στόχο μας και απο τις αρχές μας, με πρώτη την αρχή του πολιτισμένου αγώνα, και ολισθήσαμε σε μονοπάτια αντίθετα προς τις συνήθειές μας με αποτέλεσμα να γίνουμε μισητοί στο σύνολο της ευρύτερης κοινωνίας έξω απο το Βελβεντό. Θα κλείσω με τα γραφόμενά σου . < Υπάρχει και ζωή και μετά απο τη διασταύρωση, που μερικοί για δικά τους προσωπικά συμφέροντα σήκωσαν τοίχοι σαν του Βερολίνου.

Ανώνυμος είπε...

11:35 ποιοι ειναι οι μερικοι που εβαλαν το προσωπικο τους συμφερον? και τι συμφερον εχουν? Αν ειχαν προσωπικο συμφερον δε βγαιναν να φωναξουν αλλα θα κρυβοταν οπως μερικοι αλλοι που οντως εχουν συμφεροντα.

Ανώνυμος είπε...

ekeinos o dromos sto katafygi pote ua ginei; afoy exete lefta .h perimenete ton sokoth na sas bgalei kana programa . PWPW PIKRAAAAAA

Ανώνυμος είπε...

Προς Γιώργο

Σε αυτό το βωμολοχικό σου παραλήρημα δεν θα συμμετάσχω, δεν τσιμπάω για να επωφεληθείς εσύ, ο στόχος σου είναι προφανής.

Ούτε συκοφαντώ, ούτε παραπλανώ, ΟΥΤΕ ΑΠΕΙΛΩ! Εκτός και αν απειλείσαι με αντίθετη γνώμη. Θα μπορούσα να κάνω copy paste από δικές σου αναρτήσεις για να δεις ότι εσύ είσαι αυτός που κάνει τα παραπάνω, και επιπλέον υποδείξεις. Και αν υπήρχε μετρητής ειρωνίας θα με ξεπερνούσες πανηγυρικά. Το ύφος σου ήταν σταθερά το ίδιο, σε όλα τα σχόλιά σου.

Όπως είπα και πιο πάνω, τα κόμπλεξ φαίνονται και δεν υποδεικνύονται. Ο καθένας κρίνεται για τα γραφόμενά του.

ΥΓ: Ο αγώνας είναι δύσκολος. Προσωπικά, Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ, ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΧΘΡΙΚΟ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΑΣΟΥΝ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ. ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΔΗΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο ή όπως αλλιώς σου αρέσει να εμφανίζεσαι,

αναφέρομαι στο λογίδριο σου των 10:27...
ξέχασες να τραβήξεις το καζανάκι...

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΊΖ : ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΙΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΟΔΗΓΙΕΣ Ο ΣΩΤΗΡAΣ ; ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΡΥΦΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

poion apokaleis swthra file 9:14?
kai dwse stoixeia,einai pera apo thn diastayrwsh h kata dw?

Ανώνυμος είπε...

Γιατρέ cool.....Μη πάθουμε κανένα εγκεφαλικό....Οι τενεκέδες πάντα θα χτυπούν....

ai-vreS είπε...

Σωστά.
Γιατρέ, ας χαμηλώσουμε όλοι τους τόνους.
Γιώργο μη μας κατηγορείς ότι μεροληπτούμε. Το όνομα του blog τα λέει όλα. Απλά δεν έχουμε φανατισμό και πάντοτε είμαστε υπέρ των αγώνων ...

Ανώνυμε εγκάθετε, προσοχή αποκαλύπτεσαι...

ΣΕΡΒΙΑ. είπε...

ai-vres στο σχόλιο του Γιώργου 7-6-2010 11:46 π.μ. αποκαλύπτεται η υποκρισία του Βελβεντού (ας αρχίσουμε να τα εχουμε καλά με όλους εκτός από τα Σέρβια).
Βέβαια οι οδηγίες υπάρχουν από 26-1-2010 Μπελιάς Θωμάς α)θ'αγωνιστούμε γι' αυτό όλοι μαζί. Με κάθε μερφής αγώνα.. β)Συνένωση με Πλατανόρευμα και Ιμερα γιατί η κύρια παραγωγική τους λειτουργία είναι η γεωργία (δεν μας είπαν μήπως θέλουν μόνο κάποιες οικογένειες από τα χωριά ή όλους τους κατοίκους? UBER ALLES).

ai-vreS είπε...

Σχόλιο από ανώνυμο

Βρε αι .....μπιιιιιιιπ.... και σεις και τα σχολια σας. Μας κουρασατε. το Βελβεντο θα μεινει ανεξαρτητο ειτε το θελετε ειτε δεν το θελετε. χεστηκαμε για τα δημαρχεια σας. Να τα κρατησετε στα Σέρβια να ειναι ολα δικά σας. Ψήφο σε κανεναν. Τόσο χάλια τα κάναμε και μόνοι μας. ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ 1/1/11
ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η ελευθερία ποτέ δεν χαρίζεται από τον καταπιεστή . Πρέπει να απαιτηθεί από τον καταπιεσμένο .

ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ


Aφιερωμένο στο φίλο που επικαλείται το όνομα ΓΙΩΡΓΟΣ εδώ μέσα.
Δεν θα σχολιάσω τα γραφόμενα σου με καλύπτει ο Λ.Σ.

Το Προφίλ μας