Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Άρχισαν τα ονόματα υποψηφίων για το Δήμο Σερβίων-Βελβεντού

Από το kozan.gr. Εμείς το τσιμπήσαμε απο το servianet.gr
 «Θα σταθώ στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού μιας και η κουβέντα για τους πιθανούς υποψηφίους του δημαρχιακού θώκου μόλις άρχισε και κρύβει εκπλήξεις. Αν και ο ίδιος δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον ή πρόθεση, ένα από τα πρόσωπα που «έπεσε» πρόσφατα στο τραπέζι και φαίνεται να συγκεντρώνει την ευρύτερη αποδοχή των δύο κοινωνιών- Βελβεντού και Σερβίων - είναι ο κ. Χρήστος Ελευθερίου (εκπαιδευτικός). Όπως αναφέρουν οι υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του, επιβάλλεται η ανάληψη των δημαρχιακών καθηκόντων από έναν νέο άνθρώπο, έντιμο, με ιδιαίτερες ικανότητες, άφθαρτο πολιτικά και κοινωνικά. Μένει να δούμε αν θα προχωρήσει η εν λόγω υποψηφιότητα.»
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ !!! Μία πρόταση που δίνει ελπίδα στον τόπο μας. Ένα νέο και καθαρό πρόσωπο που, εφόσον προχωρήσει σαν υποψηφιότητα, θα φέρει έναν άλλο αέρα και μια άλλη ηθική στα αυτοδιοικητικά της περιοχής μας, πράγμα που χρειαζόμαστε –επειγόντως- εδώ και …τρεις (τουλάχιστον) τετραετίες οπισθοδρόμησης ΜΑΚΑΡΙ !

Σχόλιο ai-vreS:  άλλος με τη βάρκα μας

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια τέτοια ανακοίνωση, θεωρώ πως υποτιμά όλους τους υποψηφίους που μέχρι σήμερα έχουν ασχοληθεί με τα κοινά, και τους κατατάσει σε διεφθαρμένους και μη έντιμους! Χωρίς να θέλω να κατηγορήσω τη νέα υποψηφιότητα (άτομο που μέχρι σήμερα δεν έχει εμφανιστεί καθόλου στα τεκτενόμενα του τόπου, με ότι και αν σημαίνει αυτό), θεωρώ απαράδεκτη την παρούσα ανακοίνωση με τον τρόπο που έχει συνταχθεί...

Ε.Τ.

Ανώνυμος είπε...

Χρήστο τράβα μπροστά και 'μείς ακολουθούμε.
Άριστη η επιλογή.
Αυτοί που μας πλήγωσαν να κάτσουν στην άκρη.

Ανώνυμος είπε...

"Μια τέτοια ανακοίνωση, θεωρώ πως υποτιμά όλους τους υποψηφίους που μέχρι σήμερα έχουν ασχοληθεί με τα κοινά, και τους κατατάσει σε διεφθαρμένους και μη έντιμους!"
Πράγματι σας υποτιμά και συμφωνώ απόλυτα όχι ως διεφθαρμένους αλλά ως ανέντιμους τουλάχιστον από ηθικής απόψεως.

Ανώνυμος είπε...

Από την υπάρχουσα κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο Δήμο Σερβίων φίλε Ε.Τ. (έχεις καμιά συγγένεια με το συνωνόματό σου του Σπίλμπεργκ?)-εγώ τουλάχιστον- υποψιάζομαι ότι συμβαίνουν τα εξής δύο πράγματα: Ή όντως αυτοί που ασ΄χολήθηκαν και ασχολούνται με τα κοινά της περιοχής μας είναι διεφθαρμένοι και ανέντιμοι ή απλά ανίκανοι. Διαλέγεις και παίρνεις.
Γιατί σε πείραξε αυτό και ο τρόπος σύνταξης της ανακοίνωσης? Μήπως σήμερα στην πολιτική ζωή γενικότερα της χώρας μας η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ (εγώ θα επέμενα στην ΗΘΙΚΗ) δεν είναι βασικό κριτήριο και απαραίτητη προϋπόθεση?
Όσο για το "πρωτοεμφανιζόμενος στα τεκταινόμενα του τόπου" τί να σου πώ? Για όλα υπάρχει κάποτε μια αρχή και για να σου πω την αλήθεια από μικρό Χρήστο των φωνάζανε και όχι δήμαρχο από όσο γνωρίζω

Ανώνυμος είπε...

Αν βγαίνει κάθε μέσο και αρχίζει κατά την φαντασία του, να υποδεικνύει ονόματα για...υποψήφιους, τότε και η Κουτσή... Μαρία θα είναι υποψηφία Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού στις Δημοτικές εκλογές.
Οτι όνομα και να γνωστοποιείται απο οποιονδήποτε,για υποψήφιο, είναι μόνο για δημιουργία εντυπώσεων!
Οι επίσημες υποψηφιότητες θα δοθούν απο τα κόμματα και ηδη η ΝΔ πολύ σύντομα θα ανακοινώσει την υποστήριξη επίσημου υποψηφιότητος Δημοσθένη Κοκολιού για τον Δήμο Σερβίων-Βελβεντού. Στο ΠΑΣΟΚ ακόμα δεν ακούγεται τίποτε, αλλά είναι βέβαιο οτι ο Λαιόπουλος είναι στα πρώτα πρόσωπα που θα επιλεγεί για υποψήφιος....

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με την ανάλυση που κάνει σημερινό (3-6-10) άρθρο στο site kozan.gr για την επιρροή των κομμάτων στους νέους δήμους του Νομού, έχουμε για το Δήμο Σερβίων - Βελβεντού:

2007% 2009%
ΠΑΣΟΚ 42,1 46,5
ΝΔ 44,7 39,4
ΚΚΕ 6,7 6,9
ΣΥΡΙΖΑ 3,5 3,9
ΛΑΟΣ 1,8 3,2

"Συμπερασματικά η διαφορά των 7,1% του 2009 είναι αρκετά μεγάλη και δίνει ένα καλό προβάδισμα στον υποψήφιο του χώρου του ΠΑΣΟΚ".

Στην πραγματικότητα όμως πρέπει να ξέρουμε ότι ψηφίζονται άρχοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όχι κόμματα. Άρα τον πρώτο ρόλο έχουν τα πρόσωπα και οι συνθέσεις απόψεων για τα τοπικά δεδομένα και όχι το κομματικό μαντρί μέσα στο οποίο θέλουν να βάλουν τον απλό πολίτη. Έγινε αντιληπτόν;

Ανώνυμος είπε...

Σώθηκες, αν νομίζεις οτι με αυτα τα ποσοστά, ο υποψήφιος ΠΑΣΟΚ θα είναι πρώτος.

Ανώνυμος είπε...

αν είναι να μας δείρεις ΝΑΙ ΝΑΙ το καταλάβαμε το εμπεδώσαμε όλο ΚΑΙ αυτό με το κομματικό μαντρί όταν δεν μας συμφέρει

Ανώνυμος είπε...

Η παράθεση του παραπάνω ονόματος για υποψηφιότητα του, δεν πρόκειται να εχει καμμία απολύτως τύχη.Γίνεται μόνο για λόγους εντυπώσεων και να αναπτύσσεται μια φιλολογική συζήτηση γύρω απο το όνομα αυτό.
Ας ερωτηθεί ο ίδιος ευθέως και να δηλώσει δημόσια οτι ενδιαφέρεται για υποψηφιότητα και όχι να ασχολούνται κάποιοι σκοπίμως μαζί του, διαφημίζοντας και μόνο το όνομα του!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ?

Ανώνυμος είπε...

Ante re koblexikoi, makari na valei, na vgei kai na vgalei kai to fidi apo tin tripa (i opoia ontos einai poli megali exaitias ton anikanon mexri simera topikon arxonton - kanonika oloi tous tha eprepe na vriskontai sto azerbaijan tora poy milame!)

Ανώνυμος είπε...

Ας βάλει υποψηφιότητα μπας και καταλάβει ποιοι είναι πραγματικά οι Βελβεντινοί.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΜΕ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ...

Ανώνυμος είπε...

Ο εν λόγω κύριος δεν πρόκειται να θέσει υποψηφιότητα...΄΄καθ' υπόδειξιν''!!!!
Αν θέσει, θα είναι αποτέλεσμα δικής του προσωπικής απόφασης και όχι ενα φαντασιόπληκτο δημοσιευμα ενός site που προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις, με αναφορές σε πρόσωπα, ως τυχόν υποψήφιοι για τις επικείμενες εκλογές!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατόν να λέται ότι ακόμα υπάρχει, επηροή του υπάρχοντος πολιτικού σκηνικού, στους Έλληνες. Είναι δηνατόν να πηστεύται ότι υπάρχουν Έλληνες οι οποίοι να πιστεύσουν τους εκπρωσόπους αυτών που καταχράστηκαν τα λεφτά του Ελληνικού λαού, που διέσπηρε την διαυθορά παντού. Πλέων ήρθε η ώρα όλοι αυτοί που εκπροσοπούν το υπάρχων πολιτικό σύστημα και κυρίως τα δύο κόματα εξουσίας πρώτα να φάνε ξήλο και μετά να μπούν φηλακή.

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΟΚΟΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΛΒΝ

κοματόσκυλο είπε...

Στις επόμενες εκλογες οποιοι υποψήφιοι πάρουν χρήσμα απο κομματα θα φανε γιαούρτωμα, με ληγμένα.
Δεν χωράνε πλέον τα κόμματα στις δημοτικές εκλογές, ψήφο μόνο στους ικανούς απ όλους τους χώρους.
Εδώ και τώρα διαχωρισμός των εξουσιών και κατάργηση του νόμου περι (ΜΗ) ευθύνης των υπουργών.

Ανώνυμος είπε...

TA KOMMATA KAI OI KOMMAΤΑΡΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Τελευταία όλο και περισσότεροι βάζουν τις φωτογραφίες τους.

Μήπως εχουν συνειδητοποιήσει ότι αν έβαζαν μόνο τα ονοματά τους δεν θα τους γνώριζε κανένας;

Καλο αυτό έχουν τουλάχιστον το "γνωθισαυτόν"

Μπορεί να είναι ένα βασικό κρητήριο για να κατεβούν ως υποψήφιοι

Ανώνυμος είπε...

paidia prOsexete tin orthografia sas. tha sas malosei o P.P. (PIPIS)

Ανώνυμος είπε...

Ο Σ.....Σ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ; ΜΗΠΩΣ ΟΔΗΓΑΤΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΑΝΑΠΟΔΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΥΤΟ ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

Ανώνυμος είπε...

THN ORA POY GINOTAN H SYNELEYSI NEOLAIAS STON AILIA KAPIOI HTAN MAZEMENOI SE ENA SPITI KAI SYZITUSAN TIS YPOPSIFIOTITES.OLA MATHENONTE SAFTON TON KOSMO.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

TA ANAMENOYME ME POLY ENDIAFERON. THELOYME TOYLAXISTON TA 3 BASIKA.

Το Προφίλ μας