Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

5ο Πανελλήνιος Ποδηλατικός Γύρος Λίμνης Πολυφύτου

Το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας και της προστασίας του περιβάλλοντος στέλνει και φέτος ο Πανελλήνιος Ποδηλατικός Γύρος της λίμνης Πολυφύτου που θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Ιουνίου 2010 (10:15π.μ.). 
Για 5η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Σερβίων, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποδηλασίας, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών περιφέρειας Σερβίων «Οι Άγιοι Ανάργυροι» και ο Ποδηλατικός Εκδρομικός Όμιλος Σερβίων με τη στήριξη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης τιμούν την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη και διοργανώνουν τον ιδιαίτερο αυτό αγώνα που έχει εξελιχθεί σε θεσμό για τους φίλους του ποδηλάτου. Μπορούν να συμμετέχουν αθλητές συλλόγων αλλά και ερασιτέχνες φίλοι του ποδηλάτου, ενώ το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του αγώνα έχει να κάνει με την παρουσία οργανωμένων ομάδων ποδηλασίας.



Οι διαδρομές που θα ακολουθηθούν είναι οι παρακάτω:
1. Παιδική διαδρομή 
2. Σέρβια - Υψηλή Γέφυρα Σερβίων - Ίμερα (18 χιλιόμετρα)
3. Σέρβια - Υψηλή Γέφυρα Σερβίων - Ίμερα - Φράγμα Πολυφύτου - Βελβεντό - Πλατανόρευμα - Δημαρχείο Σερβίων (50 χιλιόμετρα). 
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.dimos-servion.gr
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
Την Παρασκευή 11 Ιουνίου στις 12:00μ.μ. η Οργανωτική Επιτροπή του 5ο Πανελλήνιου Ποδηλατικού Γύρου της λίμνης Πολυφύτου, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι διοργανωτές του ποδηλατικού γύρου αποφάσισαν να γδάρουν φέτος τους συμμετέχοντες Αύξησαν την συμμετοχή των παιδιών από 5 σε 15 Ευρώ (200%). Φαίνεται ότι η μακαρονάδα -στο πόδι- στοιχίζει πολύ. Φαντάζομαι ότι του χρόνου θα το ξανασκεφτούν οι υπψήφιοι ποδηλάτες.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ , ΤΟΤΕ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ (ΔΗΜΟΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑ Κ.Τ.Λ. ) ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΑΝ ? ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΑ 5 ΚΑΙ 15 ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ? ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ

Το Προφίλ μας