Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Δήμος Βελβεντού: Έκτακτη Λαϊκή Συνέλευση 4/6/10

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Ιουνίου, στο ΜΕΤΟΧΙ, αντί του υπαιθρίου θεάτρου-λόγω βροχής- η έκτακτη Λαϊκή Συνέλευση των Δημοτών με θέμα τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, στην οποία συμμετείχε δυναμικά και η βελβεντινή νεολαία.
Περισσότεροι από 1500 πολίτες, συμμετείχαν στις εργασίες της συνέλευσης  και μέσα σε ένα πολιτισμένο και συγκινητικό κλίμα εξέφρασαν την οργή, το θυμό και την αγανάκτησή τους για τον μεγάλο εμπαιγμό με την σύσταση και την κατάργηση του Δήμου μέσα σε 15 μέρες.
Ο Δήμαρχος παρουσίασε τις ενέργειες που έγιναν από τα κλιμάκια που ήταν στην Αθήνα όλο αυτό το διάστημα που μεσολάβησε από την προηγούμενη λαϊκή συνέλευση της 15ης Μαΐου, όταν ξεκινούσε ο αγώνας για να επανέλθει ο Δήμος ως αυτόνομος, όπως αρχικά είχε προταθεί από το υπουργικό συμβούλιο της 28ης Απριλίου.

 Τις επαφές με τους Υπουργούς στην Αθήνα, τους βουλευτές και τους άλλους παράγοντες που ασχολήθηκαν με τον Καλλικράτη. Δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τις εκλογές στο Διευρυμένο Δήμο και ότι θα συνεχίσει να προσφέρει τις δυνάμεις του στον αγώνα για την αυτονομία. Την ίδια θέση εξέφρασαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι με πολύ χαρακτηριστικές τις τοποθετήσεις του Αντιδήμαρχου Κώστα Κουρτέλη και της δημοτικής συμβούλου Βάγιας Μαλλού.
Στους πολυάριθμους ομιλητές ήταν και πολίτες που έφεραν στη σκέψη όλων το κοινοτικό πνεύμα και ήθος που έχει να επιδείξει η κοινωνία του Βελβεντού εδώ και αιώνες και το οποίο μπορεί να αποτελέσει οδηγό στην διαδρομή μας στο μέλλον.
Με ομοψυχία και ενότητα οι βελβεντινοί δημότες αποφάσισαν να επιμείνουν στον αγώνα τους για την παραμονή του Δήμου ως αυτόνομου και επιβεβαίωσαν την απόφαση της προηγούμενης Λαϊκής Συνέλευσης της 15ης Μαΐου να μην συμμετάσχουν στις διπλές εκλογές του Νοέμβρη, εφόσον ο Δήμος δεν παραμείνει αυτόνομος.
Σημαντική ήταν η παρέμβαση της νεολαίας, η οποία κατέθεσε το δικό της ψήφισμα στη Λαϊκή Συνέλευση, το οποίο είχε διαμορφώσει στη δική της συνέλευση στο Άλσος του Αη-Λιά, λίγες μέρες πριν. Η νέα γενιά δήλωσε την πρόθεσή της να συνεχίσει  τις πρωτοβουλίες της ώστε να παραμείνει ο Δήμος αυτόνομος. 
Οι συμμετέχοντες στη Λαϊκή Συνέλευση εξουσιοδότησαν το Δημοτικό Συμβούλιο και τη Συντονιστική Επιτροπή Δημοτών για την διοργάνωση μιας νέας λαϊκής συνέλευσης στην οποία θα αναλυθούν τα δεδομένα της αποχής από τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Νοέμβρη ενόψει της εφαρμογής του Καλλικράτη, και ακολούθως να ληφθεί η τελική απόφαση από την κοινωνία με νομιμοποιητική διαδικασία, (ίσως και ένα δημοψήφισμα).
Εκείνο που τονίστηκε από όλες τις πλευρές ήταν η διαφύλαξη της ενότητας και της ομοψυχίας της κοινωνίας σε όλα τα επόμενα βήματά της, ώστε να έχουν αποτέλεσμα και οι κινήσεις που θα ακολουθήσουν.
Το Σάββατο 5 Ιουνίου η νεολαία του Βελβεντού σε μια προσπάθεια να συμβάλει στην προσπάθεια για την αυτονομία του δήμου προέβη σε παράσταση διαμαρτυρίας στην συνεδρίαση της Νομαρχιακής Ολομέλειας του ΠΑΣΟΚ στο Πνευματικό Κέντρο του Κρόκου.   

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

97 σχόλια:

Βάγια Σ. είπε...

το τυπογραφικό λάθος 4 Ιουλίου μακάρι να είναι οιωνός της ανεξαρτησίας...

ai-vreS είπε...

Βάγια, έχεις δίκιο και το διορθώσαμε.
Μένει να διορθωθεί και στο πρωτότυπο Δελτίο Τύπου που μας στάλθηκε....αλλιώς όλες οι εφημρίδες αύριο θα μιλούν για ... ημέρα αμερικανικής ανεξαρτησίας.

Βάγια Σ. είπε...

ας λένε ότι θέλουν οι κωλοφυλλάδες...
αλλά είδες ρε παιδί μου που πάει και δίνει την ανεξαστησία ο καλός θεούλης?

Ανώνυμος είπε...

ηταν μια καλη παρασταση διαμαρτυριας αυτη στον Κροκο αλλα ηταν μια κακη στιγμη οταν επιτεθηκαν πασοκοι συνενδροι στον Παναγιωτη τον Πλιατσο . Ειπαν οτι δηθεν αυτος εφερε του Βελβεντινους στον Κροκο . Ακομη το παλαιο ΠΑΣΟΚ δεν λεει να αφισει το κομα στουΣ νεους του .ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΕ---

Ανώνυμος είπε...

Πατριώτες Βελβενδινοί.
Μήπως έχουμε ξεπεράσει τα όρια ;
Μήπως το κύμα συμπάθειας σε όλο το νομό για τον αγώνα μας γίνει οργή και περιφρόνηση ;
Μήπως χάθηκε ο έλεγχος της κατάστασης και το ένα σφάλαμα το διαδέχεται άλλο μεγαλύτερο ;
Μήπως κάποιοι κατάφεραν να μας πείσουν οτι επειδή κινδυνεύει το προσωπικό πολιτικό μέλλον τους κινδυνεύει και ολόκληρο το Βελβεντό ;
Μήπως στην κοινωνία μας έχει επιβληθεί κλίμα τρομοκρατίας απο "υπερπατριώτες" και δεν ακούγονται πια οι φωνές της λογικής ;
Μήπως η ζημιά που γίνεται με όλο τον περίγυρό μας ειναι ανεπανόρθωτη ;
Μήπως τελικά μπούμε στον Καλλικράτη γονατιστοί και ταπεινωμένοι ενώ μπορούσαμε να είμαστε πρωτοπόροι ;
Μήπως υπερεκτιμήσαμε τις δυνατότητές μας και υποτιμήσαμε όλους τους άλλους ;
Μήπως αρχίσουμε σύντομα να πετροβολούμε ο ένας τον άλλο και να ρίχνουμε το ανάθεμα ;
Μήπως κλείσαν όλες οι πόρτες, αφού πλέον κανείς δεν ασχολείται με τον Καλικράτη και εμείς χτυπάμε άσκοπα το κεφάλι μας στον τοίχο;
Μήπως η συμπεριφορά μας ειναι σύμπτωμα της κλειστής κοινωνίας μας και του μικρόκοσμου που φτιάξαμε;
Μήπως δεν έχουμε πραγματική εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και δεχόμαστε μοιρολατρικά οτι στο νέο δήμο θα χαθούμε ;
Δεν θέλω να αφήσω εν λευκώ σε άλλους να διαμορφώσουν το μέλλον μας και εμείς να είμαστε στα κεραμίδια.
Η αποδοχή των νέων δεδομένων ειναι μονόδρομος. Ειτε μας αρέσει είτε όχι πρέπει να συνηθίσουμε στην ιδέα οτι απο εδώ και πέρα θα είμαστε συναταξιδιώτες στο ίδιο καράβι και οχι μοναχικοί βαρκάριδες.
Συμμετοχή τώρα
Ενας Πατριώτης

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ Ο ΠΛΙΑΤΣΙΟΣ... ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΛΙΑΤΣΙΕ!ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ.

Βάγια Σ. είπε...

Οι παππούδες μας που πολέμησαν στο αντάρτικο κόντρα στον τακτικό στρατό ήταν ανθέλληνες!!!
Πάρτε ένα πατριώτη ρε παιδιά!!

Ανώνυμος είπε...

ρε πατριωτη πλακα μας κανεις??που ησουν να βγεις να τα πεις αφτα στην συνελευση???αμα εσυ εισαι πατριωτης βελβεντου εγω σε λιγο θα βγω για μπανιο στην προσωπικη μου παραλια στον ΑΡΗ στο διαστημα.αντε στην χαβουζα σου προπαγανδιστη..αν εισαι πατριωτης βγες στην επομενη συνελευση και διαβασε δημοσια αφτην την τοποθετηση σου.
dp

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΡΒΕΛΕΡ ΘΥΜΩΣΕ?
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ , ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ.
ΟΛΟΙ? ΟΧΙ !
ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΟΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

07 Ιουνίου 2010 1:12 μ.μ. patrioth afou viazesai na gineis dhmoths serviwn oi portes anoixtess kane mia aithsh kai tha se grapsoyn sta dhmotologia apo twra

Ανώνυμος είπε...

ο 1:12 απαντά.
Δεν έχω διάθεση για στείρες αντιπαραθέσεις με πατριώτες.
Περιμένω ουσιαστικά αντεπιχειρήματα και οχι εξυπνακισμούς και πατριδοκαπηλεία.
Ενας Πατριώτης

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ "πατριώτη" το κράτος μας έφτασε σε αυτό το χάλι λόγω της αδράνειας των πολιτών που δέχονταν πάντα να αποφασίζουν οι άλλοι για αυτούς χωρίς τους ίδιους.Η νέα γενιά είναι εδω, και σε πληροφορεί ότι από εδώ και στο εξής δε θα σκύβει το κεφάλι,αλλά θα εκφράζει απόψη για όλα, αρχής γενομένης από τον Καλλικράτη..και να είσαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε!!Η κομματοκρατία και τα "χρήσματα" είναι έξω από το Βελβεντό και θα συνεχίσουν να είναι...

Βάγια Σ. είπε...

Το χάσατε το κορμί πατριώτηηηηηηηη!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δε μας τα είπες αυτά την παρασκευή το βράδυ πατριώτη; Φοβήθηκες τη γιούχα; Είσουν κρυμμένος στο καβούκι σου;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε πατριώτη κάνεις πολύ σωστά και εκφράζεις τις όποιες απόψεις σου. Θα ήταν πολύ καλό να μας τις εκφράσεις όταν εσύ το επιθυμείς με τα επιχειρήματά σου δημόσια, και εμείς παρομοίως να εκφράσουμε με ήρεμο και πολιτισμένο τρόπο τα επιχειρήματά μας. Θέλουμε να εκφράζονται αμφιβολίες και ερωτηματικά, γιατί έτσι θα μας αναγκάσεις να σκεφτούμε ακόμα περισσότερο και να βρούμε πιο ισχυρά και τεκμηριωμένα επιχειρήματα.
Πρέπει να ξέρεις ότι όλοι ( ο καθένας από τη σκοπιά του) επιθυμούν το καλό του Βελβεντού. Γι' αυτό αν θέλεις μπορείς να συζητήσεις μαζί μας πολιτισμένα, έχουμε την διάθεση να σε ακούσουμε. Όμως να ξέρεις ότι πρέπει από όλη τη διαδικασία των συζητήσεων που θα ακολουθήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα, το Βελβεντό να βγει ενωμένο, συνειδητοποιημένο ως προς τις επιλογές του και με πίστη ότι μπορεί να πετύχει περισσότερα στο μέλλον. Γι' αυτό επειδή είμαστε σε κομβικό σημείο πήραμε την απόφαση να μελετηθεί ο Καλλικράτης όσο γίνεται καλύτερα ώστε στην επόμενη συνέλευση να παρουσιαστούν όλες οι περιπτώσεις με ισχυρή τεκμηρίωση η καθεμιά.
Ανοιχτοί σε οποιαδήποτε επικοινωνία επιθυμείς.

Ζορμπάς Μιλτιάδης.

ΣΕΡΒΙΑ. είπε...

Μπράβο στον 1:12.
Ζορμπά Μιλτιάδη μπορεί κάποιος να συζητήσει ήρεμα και πολιτισμένα έτσι όπως έχεται διαμορφώσει την κατάσταση?
ai-vres νομίζω είναι κουραστικά τα μπράβο και η συγνώμη σου στην κ. ΑΡΒΕΛΕΡ (Βάγια Σ.).
Ενα σχόλιο από την μεριά σου για τις απόψεις του 1:12 ?

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί συμπολίτες Βελβεντινοί
Γνωρίζουμε όλοι ότι η χώρα μας περνάει ίσως τις πιο δύσκολες στιγμές της Ιστορίας της. Δυστυχώς το υπάρχων πολιτικό σύστημα (όλο το πολιτικό σύστημα ανεξαιρέτως) οδήγησε την χώρα στην σαπίλα και την διαφθορά. Το βόλεμα έγινε το εθνικό σπορ του Έλληνα, με αποτέλεσμα να χαθεί κάθε διάθεση δημιουργίας από όλους μας.. Νομίζαμε ότι η ζωή μας μπορεί να συνεχιστεί δουλεύοντας ελάχιστα και αμειβόμενοι πλουσιοπάροχα. Προσπαθούσαμε όλοι μας να βολέψουμε τον εαυτό μας και την οικογένεια μας χωρίς να μας ενδιαφέρει για το μέλλον της κοινωνίας μας. Όλο αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να γυρίσει «μπούμερανκ» πάνω μας και αυτή την στιγμή η χώρα μας να είναι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Η ανεργία μας χτυπάει πλέων όλους και είναι σαν ωρολογιακή βόμβα έτυμη να εκραγεί. Η κοινωνική έκρηξη είναι προ των πηλών (ίσως από τον Σεπτέμβριο). Για όλα αυτά ένας από τους κύριους υπαίτιους είναι η τοπική αυτοδιοίκηση. Σύμφωνα με τον επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης η τοπική αυτοδιοίκηση είναι πρωταθλητής της διαφθοράς. Η υπάρχουσα κατάσταση στην τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να αλλάξει. Υπάρχει ένα σύστημα πολυδάπανο και διεφθαρμένο. Δυστυχώς δεν μπορεί ένας Δήμος τριών χιλιάδων ανθρώπων να πληρώνει Δήμαρχο, αντιδημάρχους, προέδρους δημοτικού συμβουλίου κ.λ.π. Φτάσαμε σε σημείο να υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι αμείβονται με τρεις και τέσσερις μισθούς. Η χώρα μας βουλιάζει και δεν μπορεί να πληρώνει όλα αυτά τα έξοδα.

Δυστυχώς ή ευτυχώς ο Καλλικράτης είναι αναγκαίο κακό. Πιστεύω βέβαια ότι οι δυνατότητες και της σημερινής κυβέρνησης είναι περιορισμένες επομένως κατάφεραν με την ανικανότητα τους να τους στρέψουν όλους εναντίων όλων. Παρόλα αυτά είμαστε αναγκασμένοι να ζήσουμε και να επιβιώσουμε με οποιεσδήποτε σύστημα.

Το Βελβεντό είναι πραγματικά αδικημένο από τις συνενώσεις των Δήμων. Ενώ δίδαξε την τάξη, την σειρά, την χρηστή διαχείριση, την καθαριότητα, δίδαξε στο Ελληνικό κράτος πως έπρεπε να διοικείτε όλα αυτά τα χρόνια είναι αναγκασμένο τώρα να συνενωθεί με ανθρώπους που δημιούργησαν χρέη και που δεν ξέρουμε εάν στο μέλλον θα θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας ή θα θεωρήσουν τσιφλίκι τους τον Δήμο. Έπρεπε όμως να είχαμε αντιληφθεί από νωρίς όλη αυτή την εξέλιξη και εμείς να ήμασταν μπροστά στις εξελίξεις. Πιστεύω ότι η πιο συμφέρουσα εξέλιξη θα ήταν η συνένωση με την Κοζάνη. Σε μια τέτοια περίπτωση η διοίκηση του Δήμου θα ήταν παρόμοια με τώρα λόγω του μεγέθους του. Επίσης ο Δήμος Κοζάνης έχει εμπειρία σε μεγάλα έργα και τον τρόπο να τα κατασκευάζει όπως η τηλεθέρμανση, ο βιολογικός καθαρισμός κ.λ.π. τα οποία θα έδιναν πνοή στον τόπο μας. Επίσης είναι άλλο να μάχεται όλος ο Δήμος Κοζάνης για ένα θέμα και άλλο μόνοι μας.

Παρόλα αυτά και εάν ο Καλλικράτης συνεχιστεί ως έχει πιστεύω ότι οι Βελβεντινοι είναι λαός εργατικός που δίδαξε το συνεταιριστικό πνεύμα και θα τα καταφέρουμε και πάλι. Ίσως πρέπει να το δούμε ως μεγάλη ευκαιρία για να ξεφύγει όλη η περιοχή από την μιζέρια με μπροστάρηδες του Βελβεντινούς.

ΥΓ1. Οι αρχαίοι Έλληνες μας δίδαξαν την δημοκρατία, δεν καταλαβαίνω λοιπόν τον λόγο της τόσο έντονης αντίδρασης σε διαφορετικές απόψεις.

Ανώνυμος είπε...

Πατριώτη, την απάντηση την πήρες απο τη νεολαία. Η κοινωνία μας θα συνεχίσει να είναι πρώτυπο αυτοδιοίκησης, εργατικότητας, εθελοντισμού κ.α... ασχέτως με το πως θα εξελιχτεί το ζήτημα του Καλλικράτη.Και επειδή το κακό που θα πάθουμε με τον Καλλικράτη είναι βέβαιο και μεγάλο, αξίζει να αγωνιστούμε για κάτι καλύτερο οσο και αν αυτό φοβίζει κάποιους...η δεν βολεύει σε ορισμένους.
Δεν παραδίδουμε με τίποτα το σημείο αναφοράς μας, τον Δήμο μας...πονάμε ρε πατριώτη και μείς.Πίστεψέ το είναι μονόδρομος η απόφαση της Λαικής Συνέλευσης,...
Οπως πάμε για το σκεπασμένο υπάρχει ενα πέτρινο κανάλι...ξέρεις πότε, πως, με τι λεφτά και απο ποιούς φτιάχτηκε...τι εχεις να πείς ρε πατριώτη σ'αυτούς...θα τους ελεγες τα ιδια;

Ανώνυμος είπε...

Προς τον φίλο 10:03

Η νεολαία και η συντριπτική πλειοψηφία του Βελβεντού πήρε αποφάσεις και επιφυλάσσεται για τις επόμενες μετά τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν τις επόμενες ημέρες. Ανεξάρτητα με τις κομματικές προτιμήσεις του καθενός, χωρίς δεξιο- και αριστερο- φροσύνη από κανέναν. Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος άρχισε να επεξεργάζεται αυτά που τον αφορούν, να καταλαβαίνει και να μην δέχεται αδιαμαρτύρητα το καθετί που του πλασάρουν.

Δεν υπάρχει αναγκαίο κακό για τίποτε, πάντα υπάρχει εναλλακτική λύση. Δεν μπορεί την οικονομική κρίση που αυτοί την δημιούργησαν να την επικαλούνται ως αιτία (ή αφορμή) για όποια απόφαση θα λαμβάνουν από εδώ και μπρος. Με αυτό το σκεπτικό σε λίγο θα μπαίνουν μέσα στα σπίτια μας και θα τους ανοίγουμε λέγοντάς τους "παρακαλώ περάστε". Η κρίση είναι αποτέλεσμα της τελευταίας 30ετίας, δεν μπορεί να είναι και αιτία της πορείας στις αποφάσεις της επόμενης 30ετίας, τουλάχιστον όχι αδιαμαρτύρητα.

Συμφωνώ ότι στην κρίση φταίμε ΟΛΟΙ μας, και εγώ και εσύ και οι ΟΤΑ, ο καθένας με τον τρόπο του. Όμως και αυτές οι δικές μας ευθύνες στο τέλος λογοδοτούν σε έναν ανεπαρκή κρατικό μηχανισμό γραφειοκρατίας, αδιαφάνειας, διαφθοράς και σήψης που δεν μπορεί να ελέγξει τίποτε και επιτρέπει στον καθένα μας να βάλει το λιθαράκι του στην κρίση.

Δέκα επιπλέον δήμοι στο χωροταξικό της χώρας δεν μπορούν να δημιουργήσουν περαιτέρω κρίση. Και πρέπει επιτέλους να επιβραβεύεται σε αυτή την χώρα η καλή διαχείριση.

Προσωπικά είμαι της άποψης ότι σε ένα περιβάλλον οικονομικής κρίσης και κινδυνολογίας πιο πιθανό είναι οι σωστοί συνενούμενοι δήμοι να βουλιάξουνε παρά να αναδύσουν τους έτερους που υστερούν. Και συγκεκριμένα για τον Δήμο Βελβεντού οποιαδήποτε συνένωση απλά θα συμπαρασύρει το Βελβεντό προς τα κάτω.

Για αυτό λοιπόν και οι Βελβεντινοί συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στο άδικο. Πάντα δημοκρατικά και πλεοψηφικά.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Λ.Σ.

safo είπε...

Kalispera se olous

Tha ithela katarxin na diloso oti ime serviotis alla meno pola xronia sto exoteriko.

Katalaveno tin aganaktisi olon ton katikon tou velventou pou estanonte oti me ti sinenosi tou dimoutous tha hasoun poli perisotera apo oti tha kerdisoun.
Den thelo na mpo se leptomeries, dioiti se afto to blog poli exoune grapsi to ti exi kataferi o velventos mono sou ola afta ta xronia ke simofono me ta perissotera.

Distixos omos vlepete mono to dendro ke hanete to dasos.

1 o dimos den itane pote dinaton na mini atonomos, ke opios to pisteue auto ethelotiflouse.

2 ean ginotane sinenosi me to dimo kozanis, tote to velevento tha katantouse i apikia tis kozanis.
deste mono poso sigentrotika ke egokentrika ine to kratos mas domimeno, etsi ke o dimos kåzanis litoutgi sigetrotika.
ta kerdi pou tha ie to velvento apo mia tetia sinenosi tha itane midamina.
3. i sinenosi me ta servia den itane fisika i kaliteri lisi, alla den mporite na provalete san monadiko epixirima oti ta servia xrostane ke gia afto den theloume ti sinenosi.
Deste to olo thema pio anixta, poses dinatitotites exi oloi i perioxi mazi tora.
A.axiposiisi tis limnis,
B.axiposiisi olou ton agrotikon ke ktinotrofikon dinatotiton stin perioxi mas pleon ke idika meta tin diki sas simvoli se themata organotika alla ke sineteristika.
C.axiopiis ton pierion ximerinos tourismos ktl.
D.touristiki axiopiis olis tis perioxis.

Afta ta liga paradigmata gia na min sas kourazo( an thelete mporo na miliso pio sigekrimena gia ola afta.

I kaliteri lisi fisika tha itane na imastan enas dimos mazi me tin aiani( anexartitou onomatos) ena megalos ke dinatos dimos, ti egine omos; to velevento me tin anexartisi ke ta servia me to onoma, ke etsi egine i kozani paralimnios dimios me oti afto sinepagete.

SImofnose para polla apoafta pou grafi o patrioits diiti etsi ine.
Pote kanenas den vofithike ke odika den katastrafike otan itane pragmatika dinatos se gnosi ke empiria, dio hataktiristika pou ta exete.

Pisteuete oti ou perisoteroi katoikoi tou dimou sevion heronte me tin katastasi sto dimo tous? otiine perifanoi gia ta hreoi tou dimoutous ktl,ktl,ktl.

itones imaste, ke prepi na poreutoume mazi den ginete allios.

ke ia simvouli telionontas, opia apofasi ke na parete tha ti sevasto opos ine oloi ipoxreomenoi na kanoune, alla tha isaste oipologoi stois genies pou erxonte ean afisete gia 4,8,12 ktl xronia allous na apofasizoune gia ton toposas, dioiti etsi tha katastrepsete oti oreo dimiourgisate eos tora.

PS, sygnomi gia ta latinika grammata, ta ortografika ke sintaktika lathoi mou.

Axipopiisi tis

ai-vreS είπε...

Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές φίλοι και φίλες μας. Δεν σημαίνει ότι επικροτούμε, ούτε ότι αποδεχόμαστε, αλλά ότι σεβόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι στο ίδιο κλίμα με τον Μιλτιάδη τον Ζορμπά. Πές μου όμως φίλε Μιλτιάδη με το κλίμα που δημιουργήθηκε και επικρατεί τώρα στο Βελβεντό ειναι δυνατόν να γίνει διαλογική συζήτηση ;
Αυτή η συζήτηση που γίνεται εδώ δεν ειναι επικοινωνία ;
Τι εμποδίζει να γραφούν επιχειρήματα και όχι βρισιές ;
Δεν βλέπεις οτι κάποιοι (δυστυχώς νεολαίοι) ειναι έτοιμοι να ανάψουν ψωτιά στην πλατεία και να κάψουν οποιαδήποτε διαφορετική άποψη;
Τι σχέση έχει ο πολιτισμένος αγώνας που κάναμε για την αυτονομία μας με τους χουλιγκανισμούς που γίναν στον Κόκο και μας εκθέτουν σαν κοινωνία ;
Το μεγάλο όπλο μας ήταν ο πολιτισμός και θα καταλήξουμε να γίνουμε χούλιγκαν ή στην καλύτερη περίπτωση γραφικοί.
Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους αυτοί που οδηγούν τον κόσμο στα άκρα.
Ενας Πατριώτης.

Βάγια Σ. είπε...

Φίλε 10:03 εσύ δε μιλάς για δημοκρατία! Ζητάς να υποταχθούμε σε ένα πολιτικό σύστημα που μας έφερε σε αυτό το σημείο και να εμπιστευθούμε ένα πολιτικό Lobby (όλα τα κόμματα έχουν τα μπουμπουκάκια τους) που είναι γνωστό τοις πάσι ποιός είναι ο σκοπός του.
Κλείστε τις τηλεοράσεις για μια εβδομάδα και ενημερωθείτε μόνο μέσω διαδικτύου. Θα εκπλαγείτε με αυτά που συμβαίνουν παγκοσμίως! Γιατί αν τα ξέρατε όλα αυτά δε θα δείχνατε αυτή την υπέρμετρη εμπιστοσύνη στους πολιτικούς και στις ιδέεες τους!
Φίλε 8:31 η ζέση της νιότης πολλές φορές φέρνει ανατροπές που μια στρατιά ολόκληρη δε θα έφερνε!
Ο Μανώλης Γλέζος οταν κατέβασε τη γερμανική σημαία από την Ακρόπολη ήταν μόλις 19 ετών!
Αφήστε τη νεολαία να εκφραστεί (εφόσον δεν απειλέι τη σωματική ακεραιότητα και την περιουσία κανενός)! Εμείς κουτσά στραβά κάτι κάναμε. Τα σημερινά 20χρονα παιδιά πότε θα δουλέψουν? Πως θα κάνουν οικογένεια? Περνάμε δύσκολες εποχές και ο ξεσηκωμός είναι απολύτως φυσιολογικό φαινόμενο.
Ποιοί θα μας πουν γραφικούς???
Οι ψεύτες οι πολιτικοί ή οι πουλημένοι δημοσιογράφοι?
Σε ενδιαφέρει τόσο πολύ η γνώμη τους? Ας έρθουν να μάθουν τι πιστεύουμε εμείς για την αφεντιά τους!
Είναι πολύ εύκολο να μοιράζουμε χαρακτηρισμούς "χουλιγκαν","γραφικός", "τραμπούκος" και να κοτσάρουμε και μια ταμπελίτσα στο πέτο μας: "πατριώτης". Στα μάτια κάποιου άλλου όμως, εσύ μπορεί να είσαι η "κότα" που κρύβεται πίσω απ'την ανωνυμία και εκείνοι οι "μάγκες" που τουλάχιστον ό,τι έχουν να κάνουν το κάνουν χωρίς να κρύβουν πρόσωπο και όνομα. Ας αφήσουμε λοιπόν τα κοσμητικά επίθετα κι ας επικεντρωθούμε στην ουσία που είναι μία: η καταστροφή και το ξεπούλημα της πατρίδας μας με κάτι καλλικράτηδες και κάτι βοήθειες απ' τα ξένα!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τις απόψεις του πατριώτη. Ανήκω στο δήμο Βελβεντού και σας πληροφορώ οτι αυτή τη στιγμή ντρέπομαι για οσα συμβαίνουν στο Δήμο μας.
Οι κινήσεις μας είναι εντελώς σπασμωδικές και χάνουμε το δίκιο μας.
Έχω θυμώσει πάρα πολύ με την εικόνα της νεολαίας που πλασάρεται προς τα έξω. Ζω κι εγώ στο Βελβεντό και είμαι πολύ νεότερος από τους νεολαίους που εμφανίζονται ως ¨Νεολαία Βελβέντου¨.
Έχει στηθεί μια σκακιέρα και κάποιοι για να καλυφθούν έριξαν τα στρατιωτάκια μπροστά . Δεν γνωρίζουν όμως πως είναι κι αυτοί πιόνια. Το παιχνίδι παίζεται από αυτούς που είναι έξω από τη σκακιέρα!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ?
ΝΑ ΜΕ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝΕ ?
ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΕΙ.
ΑΝ ΠΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ , ΦΟΒΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ.
ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΩΝ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΕΣ "ΜΠΟΥΚΕΣ" ΣΕ ΣΥΝΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΚΟΛΛΗΣΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ , ...
ΠΟΥ ΠΑΜΕ ?
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ?

Ανώνυμος είπε...

Αρχισε και η προπαγανδα. Μην πιστευετε τιποτα. Μονοι τους τα γραφουν μονοι τους τα διαβαζουν.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Βάγια Σ.
Εκτιμώ το πάθος με το οποίο υπερασπίζεσαι τις απόψεις σου αλλά δεν κατανοώ την απαίτησή σου να συνταχθούν όλοι με τις απόψεις σου.
Κάπου έχεις μπερδέψει τα πράγματα και ο σε ενα βαθμό δικαιολογημένος θυμός σου δεν σου επιτρέπει να αξιολογήσεις ψύχραιμα την κατάσταση.
Τι σχέση έχει ο Γλέζος και το κατέβασμα της Γερμανική σημαίας με τον Καλλικράτη ; Μήπως χάθηκε το μέτρο ;
Ποιός ειναι αυτός που έκανε η θα κάνει κατοχή στο Βελβεντό ;
Αλοίμονο αν μια διοικητική μεταρύθμιση (όσο λάθος και αν ειναι) που κάνει η συντεταγμένη πολιτεία την βλέπουμε σαν στρατό κατοχής.
Μην ξεχνάς οτι οι διοικητικές μεταβολές αν ειναι βιώσιμες θα αντέξουν στον χρόνο αν όχι θα αντικατασταθούν απο κάτι άλλο.
Απο αυτούς που περνάς γενεές δεκατέσσερις περίμενες και περιμένεις τη δικαίωση. Όταν ακοινώθηκε η πρώτη απόφαση (Δήμος Βελβεντού) ήταν όλοι καλοί και τώρα γίναν όλοι σκουπίδια ;
Στην προσπάθειά σου να υπερασπισθείς τις απόψεις σου ξεπέφτεις σε χαρακτηρισμούς που δεν σε τιμούν και δεν το αξίζεις.
Απο που έβγαλες και μου αποδίδεις τον χαρακτηρισμό "τραμπούκοι".
Εσύ πως χαρακτηρίζεις την παρουσία στον Κρόκο ;
Εγώ έχω εμπιστοσύνη στον τόπο μου και στους ανθρώπους του και δεν φοβάμαι οτι θα αλλοτριωθώ.
Το Βελβεντό θα παραμείνει Βελβεντό σε όποιο δήμο και αν ενταχθεί.
Στο χέρι μας ειναι να επηρεάσουμε τις εξελίξεις και να αφομοιώσουμε τα νέα δεδομένα σε θετική κατεύθυνση και όχι κάνοντας χαρακίρι.
Παραβλέπω τον χαρακτηρισμό "κοτα" γιατί τυγχάνει να ειμαι "κόκορας" με τα όλα του και δεν δεν αποδέχομαι την εξ αποστάσεως γνωμάτευση σου.
φιλικά και ειλικρινά
Ενας Πατριώτης

Βάγια Σ. είπε...

αν είσαι βελβεντινός έχεις καταλάβει ποιά είμαι έτσι?

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 11:31,
Προφανώς δεν ήσουνα παρών στη συγκέντρωση της νεολαίας. Για ποιά πιόνια μιλάς? Η νεολαία πήρε πρωτοβουλίες χωρίς να μας υποδείξει κανένας τίποτε. Έτσι όπως μιλάς βάζεις υποψίες ότι εσύ είσαι καθοδηγούμενος και έχοντας σκοπό να πλήξεις την εικόνα και τον αγώνα της νεολαίας. Κι αν έχεις δίκιο (προσωπικά δεν το πιστεύω), έλα να μας βρεις και να μας πεις ποιοί είναι αυτοί που κινούν τα πιόνια, έτσι ώστε να προφυλαχτούμε όλοι μας από αυτούς.

Προς Πατριώτη
Με βάση τον τρόπο που γράφεις καταλαβαίνω ότι είσαι έξυπνος άνθρωπος (παίρνω το θάρρος και μιλάω στον ενικό- αν σε ενοχλεί θα το διορθώσω). Επομένως πώς κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις τον παραλληλισμό της Βάγιας με τον Γλέζο και κατευθύνεις αλλού το νόημα? Το νόημα είναι ότι η νεολαία με τον αυθορμητισμό της και την αθωότητά της μπορεί να διεκδικήσει και να αγωνιστεί και να πετύχει, ενώ οι λίγο πιο μεγάλης ηλικίας θα κατηγορηθούν για εξυπηρέτηση συμφερόντων όσο καλές προθέσεις και να έχουν. Θέλω να πιστεύω ότι η νεολαία δεν εξυπηρετεί ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ πλην του μοναδικού και προφανούς: ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ.
Πάντα χωρίς βία, όπως μέχρι τώρα!

Όσο για τον 11:49 θα έλεγα αν δεν ήσουνα μπροστά σε αυτά που αναφέρεις να μην κρίνεις τόσο εύκολα και απαξιωτικά τους συνδημότες σου.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Πέρα απο την συζήτηση, που αναπτύσσεται για τον Καλλικράτη, το ουσιώδες είναι το αποτέλεσμα του Νομοθετήματος...
Σε λίγες εβδομάδες, που θα αρχίσουν να ορίζονται οι υποψηφιότητες, είναι προφανές, οτι πολλά που τώρα που γράφονται...''εκατέρωθεν'' θα λησμονηθούν και όλοι θα ασχολούνται με τα πρόσωπα, που θα είναι υποψήφιοι....

Βάγια Σ. είπε...

αν πατριωτισμός είναι συνώνυμο των: μισαλλοδοξία, παραπλάνηση, παρερμήνευση, ανυπόστατη κατηγορία, κομπορρυμοσύνη, προπαγάνδα,... ε τότε οφείλω να ομολογήσω ότι είσαι πολύ μεγάλος πατριώτης!!!

Ανώνυμος είπε...

Πατριώτης προς :
ΒΑΓΙΑ ας το κλείσουμε εδώ.Εκτιμώ τις προθέσεις και την αγωνιστικότητά σου αλλά έχω και εγώ τις απόψεις μου. Νάσαι καλά.
Λ.Σ. Κατανοώ και τον αυθορμητισμό και την αθωότητα και σας καμαρώνω για την μαχητικότητα. Όμως αυτά τα στοιχεία δεν ειναι ικανά για να μας οδηγήσουν στο καλύτερο αποτέλεσμα. Χρειάζεται σύνεση και βασανιστική σκέψη γιατί η πορεία ενός τόπου και μιας κοινωνίας έχει μέλλον και δεν μπορεί εν βρασμώ ψυχής να παίρνονται αποφάσεις καθοριστικές.
Δεν θέλω να κάνω τον μέντορα κανενός αλλά η ζωή με δίδαξε οτι σε κάθε δύσκολη κατάσταση η ψυχραιμία ειναι ο καλύτερος σύμβουλος.
Επιμένω οτι ήταν λάθος η απόφαση αυτή τη χρονική στιγμή για μη συμμετοχή στις εκλογές. Ηταν λάθος γιατί δεν έχει νόημα η συνέχεια που λέει οτι θα μελετήσουμε τα κείμενα του Καλλικράτη και θα ξανααποφασίσουμε.
Αν πήραμε σωστή απόφαση δεν χρειάζεται άλλη μελέτη.
Αν πήραμε λάθος απόφαση σημαίνει οτι βιαστήκαμε.
Αν η συνέλευση γινόταν αφού είχαμε στα χέρια μας όλα τα στοιχεία δεν θα ήταν καλύτερα ;
Δεν θέλω να αντιδικήσω με κανέναν και ελπίζω στο τέλος όποια απόφαση και να πάρουμε να ειναι για το καλό του Βελβεντού.
Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω στον διάλογο.

Ανώνυμος είπε...

Πιόνι είναι ο στρατιώτης κύριε Λ.Σ. αλλά και ο Βασιλιάς. Δεν θέλω να θίξω κανέναν συμπολίτη μου δεν είναι του χαρακτήρα μου αυτά τα πράγματα. Το μόνο που έκανα είναι να εκφράσω την άποψη μου.
Πιστεύω πως οι παίκτες αυτής της παρτίδας βρίσκονται πολύ πιο μακριά όχι από το Δήμο μας αλλά από τη χώρα μας.
Συγνώμη που έχω κι εγώ μια άποψη και αποφάσισα να την εκφράσω. Δεν είμαι γνώστης των πάντων όπως πολλοί πιστεύουν για τον εαυτό τους. Αν νομίζεις ότι υποκινούμαι από κάποιους δεν μπορώ να σου αλλάξω γνώμη ειδικά μέσα από εδώ.
Συνέχισε τον αγώνα σου όπως θέλεις. Εμένα δεν θα με βρεις μπροστά σου αλλά ούτε δίπλα σου.

Ανώνυμος είπε...

Eίναι προφανές οτι ολοι εμφανίζονται πατριώτες και αγωνιστές για τους στόχους της κοινωνίας...
Αραγε, πως μπορούμε να ξεχωρίσουμε τους πραγματικά πατριώτες που αγωνίζονται απο τους...πατριώτες-τεμπέληδες;

Ανώνυμος είπε...

Ξέρουμε όλοι πολύ καλά ποιοί Βελβεντινοί γράφουν στο blog.
Όσοι γράφουν φερόμενοι ως Βελβεντινοί, εναντίον του αγώνα μας, δεν είναι Βελβεντινοί!
Είναι ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!!
Μόνοι τους τα γράφουν και μόνοι τους απαντάνε από κάτω, "αυτοσυγχαρητηριαζόμενοι" για να διασπάσουν έξωθεν το δέσιμο των Βελβεντινών!!
Μην τσιμπάτε παιδιά...!!!!!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Πιόνι είναι ο στρατιώτης κύριε Λ.Σ. αλλά και ο Βασιλιάς. Δεν θέλω να θίξω κανέναν συμπολίτη μου δεν είναι του χαρακτήρα μου αυτά τα πράγματα. Το μόνο που έκανα είναι να εκφράσω την άποψη μου.
Πιστεύω πως οι παίκτες αυτής της παρτίδας βρίσκονται πολύ πιο μακριά όχι από το Δήμο μας αλλά από τη χώρα μας.
Συγνώμη που έχω κι εγώ μια άποψη και αποφάσισα να την εκφράσω. Δεν είμαι γνώστης των πάντων όπως πολλοί πιστεύουν για τον εαυτό τους. Αν νομίζεις ότι υποκινούμαι από κάποιους δεν μπορώ να σου αλλάξω γνώμη ειδικά μέσα από εδώ.
Συνέχισε τον αγώνα σου όπως θέλεις. Εμένα δεν θα με βρεις μπροστά σου,ούτε δίπλα σου αλλα οθτε και πίσω σου. Προχώρα δεν καρφώνω πισώπλατα!

Βάγια Σ. είπε...

Δεν τα ξέρεις όλα αλλά ότι είσαι πατριώτης το ξέρεις έτσι?
Εσύ ο πατριώτης που ανώνυμα κατηγορείς τους "συχωριανούς" σου!
Αυτά σου τα υπαγορεύει ο Δήμαρχός σου για να μας κολλήσεις την ταμπέλα του προδότη που δεν του βγήκε εκείνο το βράδυ στο ΤOP?
Προσπαθείς να μας φιμώσεις παίζοντας ρόλους?
Για μένα έλεγες να πάω να κάνω καμιά δουλειά αλλά εσύ ρε μεγάλε το έκανες επάγγελμα! Διαδικτυακή υποκριτική!
Κάτι τύποι σαν εσένα χαλάνε το όνομα ολόκληρης κοινωνίας μιας και μας παρουσιάζεσαι όλο και με άλλο όνομα!
ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ!
Α και το Αρβελέρ (συμπαθεστάτη και αξιόλογη κατά τα άλλα) να πας να το πεις σε καμιά βυζαντινολόγα... εγώ το βυζάντιο το έχω χεσμένο!

Ανώνυμος είπε...

Προς 3:32

είσαι/είστε εξαιρετικός/οί performer/s

...κι αφού κανέναν δε μισώ στον κόσμο να σκοτώσω
φοβάμαι μην καμιά φορά το στρέψω στον εαυτό μου..

ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ, ΜΟΝΟΙ ΑΥΤΟΑΠΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ!!
ΘΕΑΤΡΑΝΘΡΩΠΕ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!
χρησιμοποιείς καθρέφτη ή αλλάζεις πλευρά στο τραπέζι???
α ρε πατριώτη!!!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον πείραξε πολλούς "πατριώτες" το γεγονός ότι η νεολαίοι ξύπνησαν απο τη λήθη, που τους οδήγησαν όλοι αυτοί που εμφανίζονται ώς οι "πεφωτισμένοι" τον τοπικών κοινωνιών, ενώ δέν είναι τίποτε άλλο απο υποχείρια κομμάτων που είναι έτοιμοι να θυσιάσουν τα πάντα στο βωμό του κόμματος και της πάρτης τους.
Υ.Γ. 1 φίλε "πατριώτη" αν αυτό που έγινε στον Κρόκο γινόταν σε συγκέντρωση της Ν.Δημοκρατίας θα το έλεγες και πάλι χουλιγκανισμό ή τότε θα ήταν επανάσταση?

Ανώνυμος είπε...

Γιατί υποτιμάτε έτσι τη νεολαία του Βελβεντού ; Μέχρι σήμερα βρισκόταν στη λήθη και τώρα ξύπνησε ;
Ειναι δυνατόν σε μια τοπική κοινωνία όπως το Βελβεντό με συμμετοχικές διαδικασίες, με λαικές συνελεύσεις, με συνεταιρισμούς, με συλλόγους να υποστηρίζουν κάποιοι οτι η νεολαία ήταν σε λήθαργο και τώρα ξύπνησε ;
Αν ήταν σε λήθαργο ποιός φταίει; Αυτοί που σήμερα χρησιμοποιούν τη νεολαία μήπως ;
Κάποιοι μας οδηγούν σε αδιέξοδο και κάνουν μεγάλο λάθος να χρησιμοποιούν τη νεολαία. Οι μόνοι που δεν φταίνε ειναι νέοι.
Δεν γίνεται να συρθεί ολόκληρη η κοινωνία του Βελβεντού γονατιστή και ητημένη.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ
Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί τελικά "χρησιμοποιούν" την νεολαία?

Ανώνυμος είπε...

Προς το φίλο πατριώτη των 8.31.
Θα υπερασπιζόμεστε με κάθε τρόπο το δικαίωμα οποιουδήποτε να εκφράζει τις απόψεις του με δημοκρατικό τρόπο, όσο και αν αυτές μπορεί να εκφράζουν μειοψηφία. Αυτό άλλωστε είναι το νόημα μιας ανοιχτής διαδικασίας, διότι η μειοψηφική άποψη μπορεί να κάνει καλύτερα και πιο τεκμηριωμένα τα επιχειρήματα της πλειοψηφίας.
Για όλα τα παραπάνω φίλε πατριώτη, σε προτρέπω σε όποια επόμενη ανοιχτή διαδικασία εσύ θελήσεις, να εκφραστείς ελεύθερα κάτι για το οποίο έχεις την προτροπή μας.
Με ενδιαφέρον προσωπικά θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σου, γιατί νομίζω ότι θα βοηθούσαν στη σφαιρικότητα της σκέψης και την πληρότητα της άποψής μου. Όσο και να διαφωνήσω μαζί σου ή με κάποιον άλλο που έχει παρόμοια με σένα γνώμη, ο μόνος τρόπος αντίδρασης είναι να παραθέτω την άποψή μου και να σε πείσω με λογικά επιχειρήματα.

Με φιλική διαφωνία
Ζορμπάς Μιλτιάδης

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι φωνές σαν του Μιλτιάδη να είχαν το πάνω χέρι σήμερα στο Βελβεντό. Ειναι η έκφραση της σύνεσης και της λογικής ανεξάρτητα απο την διαφωνία ή τη συμφωνία που έχει κάποιος με τα γραφόμενα του.
Περιμένω να διαβάσω ή να ακούσω παρόμοιες προσεγγίσεις απο τον Μάκη και τον Μανώλη. Επιβάλεται να επανέλθουμε στην στάση που αρμόζει στην κουλτούρα μας.
Δυστυχώς αυτά που ακούγονται για Πτολεμαίδα δεν επιτρέπουν αισιοδοξία.
Εύχομαι το καλύτερο
Ενας Πατριώτης

Ανώνυμος είπε...

Άσε το Μάκη και το Μανώλη.Αν μη τι άλλο είναι μπαρουτοκαπνισμένοι....και ο Μιλτιάδης μαζί τους είναι, είναι ομάδα δυνατή, μη μπερδεύεσαι!
Εσύ συνέχισε αυτό που ξέρεις καλά να κάνεις

provoke, provoke, provoke!....μετριοπαθή πατριώτη!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε πατριώτη, στη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε, οι θέσεις που και εγώ πιστεύω, εκφράσθηκαν από τους δύο που ανέφερες, σχεδόν παρομοίως. Μάλλον δεν την παρακολούθησες και δεν άκουσες παρενέσεις να ακουστούν με προσοχή όλες οι απόψεις.
Εν πάσει περιπτώσει με ενδιαφέρον αναμένονται οι απόψεις σου, και μπορείς να μας τις εκφράσεις επώνυμα (καλύτερα αυτοπροσώπος) με τον τρόπο που επιθυμείς. Προσωπικά θα ήθελα να σε ακούσω και να με ακούσεις ήρεμα και με καλή διάθεση, γιατί οι απόψεις σου θα με κάνουν να προβληματιστώ και να ενδυναμώσω τα επιχειρήματά μου.
Φιλικά Ζορμπάς Μιλτιάδης

Ανώνυμος είπε...

Δεν βλέπεις το κλίμα Μιλτιάδη ;
Ο επαναστάτης υπερπατριώτης 11:45 με χαρακτηρίζει provoke δηλαδή προβοκάτορα.
Επειδή ούτε πήρα ποτέ αξίωμα ούτε επιδιώκω να πάρω δεν θέλω να χαλάσω προσωπικές σχέσεις και προτιμώ την ανωνυμία.
Τον λόγο έχουν οι επαναστάτες σαν τον 11:45
Εύχομαι να αποφευχθούν τα χειρότερα

Βάγια Σ. είπε...

Σκηνή 1η: πάμε πατριώτη... να δω σήμερα πόσους ρόλους θα ενσαρκώσεις? Α βλέπω άρχισες με το Βασιλάκη Καΐλα... φτωχό, ανήμπορο, που όλοι τον κατατρέχουν!
Μίλτο κάποιες φορές, κάποιους ανθρώπους, αξίζει να τους αντιμετωπίζουμε με χιούμορ... για ένα ανώνυμο μήνυμα πολύς λόγος έγινε!
Αφήστε τον να νομίζει πως κάτι κάνει... ίσως έτσι να έχει ένα λόγο να ξυπνάει το πρωί!
Οι βελβεντινοί είμαστε μια γροθιά... ενωμένοι όσο ποτέ άλλοτε. Κι αυτό το κλίμα μας αρέσει!

Ανώνυμος είπε...

"Αυτο το κλιμα μας αρεσει"
Βαγια μας, εσυ θα επρεπε να κατεβαζεις τους τονους και να εισαι το καθαρο μυαλο.
Αντι γι αυτο, υψωνεις το λαβαρο και βγαζεις τη χατζαρα.
Το κλιμα στο ξαναλεω δεν ειναι αυτο που θελουμε.
Μας αδικει.

ΗΠΙΟΣ ΑΓΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον ο "πατριώτης" δεν ήταν στη Λαϊκή Συνέλευση στο Μετόχι. Γιατί αν ήταν θα άκουγε το Μάκη να υπερασπίζεται το δικαίωμα του κάθε πολίτη να εκφράζει την αντίθετη άποψη.
Κι εγώ σέβομαι την αντίθετη άποψη και καταδικάζω κάθε ενέργεια που αποσκοπεί στο να φιμώσει οποιονδήποτε. Συμφωνώ με το Μιλτιάδη ότι η άποψη της πλειοψηφίας δυναμώνει όταν υπάρχει ο αντίλογος. Αρκεί βέβαια η οποιαδήποτε άποψη να εκφράζεται δημόσια και με επιχειρήματα.
Και να είναι ειλικρινής και χωρίς σκοπιμότητα. Τουλάχιστον μέχρι τώρα, αν κάποιος θέλει να είναι δίκαιος, πρέπει να δεχτεί ότι ο αγώνας ήταν αυθόρμητος, καθολικός και χωρίς καθοδήγηση. Είναι κρίμα η ενότητα που υπάρχει να διασπαστεί. Ο δρόμος, όποιος κι αν είναι είναι ανηφορικός. Και είμαστε υποχρεωμένοι όλοι μαζί να τον βαδίσουμε. Γι' αυτό ξαναλέω. ΕΝΟΤΗΤΑ και πάλι ΕΝΟΤΗΤΑ. Όσοι βλέπουν παντού συνωμοσίες και υπόγειες διαδρομές και τις διαδίδουν ανεύθυνα μόνο κακό κάνουν.
Ας συνεχίσουν όλοι οι δημότες του Βελβεντού να συμμετέχουν και στις επόμενες διαδικασίες όπως στην τελευταία Συνέλευση. Ας ακουστύν όσο γίνεται περισσότερες φωνές, ότι κι αν υποστηρίζουν. Το λιγότερο που έχουμε να κερδίσουμε είναι να αποδείξουμε στους άλλους και στους εαυτούς μας ότι στο Βελβεντό μπορεί να λειτουργήσει η Άμεση Δημοκρατία.

Ανώνυμος είπε...

Υγρό το κλίμα πατριώτη......
Το χειρότερο το πέτυχες πατριώτη
να μην θες και να μην μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα για να μην χάσεις κάτι....
..ο φτωχός πλην τίμιος επαναστάτης....πατριώτη...

Ανώνυμος είπε...

Πατριώτης είπε
ok ΒΑΓΙΑ Σ.
Καλό αντάμωμα τον Νοέμβριο τότε που παραγίνονται τα οπωρολαχανικά.
Πιστεύω να είσαι παρούσα και να συνεχίζεις τις κομπορημοσύνες σου.
Καλό καλοκαίρι

Ανώνυμος είπε...

Σκηνή 2η:
ΗΠΙΟΣ ΑΓΩΝ (ο αδικημένος): Τασώ Καββαδία (την οποία λατρεύω, τη δανείζομαι απλά ως ύπουλη και κακιά της υπόθεσης):

προσπάθεια ακρωτηριασμού, ευνουχισμού και καταστολής του αγώνα της νεολαίας Βελβεντού.
Ξέρουν τα παιδιά τί θα κάνουν.
Ωραίοι και αληθινοί ως άλλοι αρχαίοι Έλληνες, συνεδρίασαν στην ύπαιθρο και έλαβαν αποφάσεις.
Ξέρουν τα παιδιά του Βελβεντού,
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

πατριώτηηηη!! που πας?
διακοπές?
όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά, σε θάλασσες και ακτές!

ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΕΝΩΜΕΝΟ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟ

Βάγια Σ. είπε...

Το όνομα με το οποίο υπογράφω είναι αληθινό.
Όλοι οι Βελβεντινοί ξέρουν ποια είμαι.
Αν είσαι Βελβεντινός, δώσε το επώνυμό μου εδώ και τώρα στο ai vres.

Ανώνυμος είπε...

Όταν έρθεις θα τα πούμε

Βάγια Σ. είπε...

Καταλάβατε παιδιά πόσο βελβεντινός είναι ο πατριώτης?
Από χθες τον προκαλώ αλλά πολύ απλά δεν ξέρει ποια είμαι γιατί πολύ απλά δεν είναι βελβεντινός.
Πατριώτη υπάρχουν φωνές απ' τα Σέρβια που θέλουμε να τις ακούσουμε και η προβοκατόρικη στριγγλιά σου δεν τις αφήνει να ακουστούν!
Τώρα κάτι για τη νεολαία του Βελβεντού (γιατί ξεφύγαμε από το θέμα μας έπρεπε όμως για να βεβαιωθώ για το πόσο μη βελβενδινός είσαι) που έτρεξες να "προστατέψεις" δηλαδή να την αποδυναμώσεις και να τη φοβίσεις...
οι νέοι του Βελβεντού, σαν άλλοι αρχαίοι Έλληνες που συνεδρίαζαν στην Πνύκα, συγκεντρώθηκαν στην υπέροχη πλαγιά του Αη Λιά κι έκανα τη δική τους συνέλευση και έβγαλαν τις δικές τους αποφάσεις!!!

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ!
ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΈΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ!
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΠΑΡΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ!
ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ?
ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ????

Α Ρ Κ Ε Τ Α ! ! !

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 12.18 έχω μερικές παρατηρήσεις:
1. Δεν υπάρχουν "υπερπατριώτες", όλοι είναι εξίσου πατριώτες/ισσες.
2. Δεν έχουμε επανάσταση αλλά όπως καταλαβαίνεις διαφωνία ως προς την επιλογή του κ. Ραγκούση να μας βγάλει από ένα χάρτη, στον οποίο μας είχε γιατί είχε πειστεί ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, και πληρούσαμε τα κριτήρια έτσι όπως η επιτροπή του Υπουργείου του τα θέσπισε. Με τη λογική και επιχειρήματα, θέλουμε να τον πείσουμε στο μέλλον ότι η αρχική του επιλογή ήταν η σωστή.
3. Δεν χρειάζονται κινδυνολογίες με "αποφευχθούν τα χειρότερα" γιατί όπως καταλαβαίνεις η δύναμή μας είναι ο λόγος, τα επιχειρήματα και η ομοθυμία της μεγάλης πλειοψηφίας της κοινωνίας. Νομίζω ότι αυτή η έκφραση αντιτίθετε στα όσα ως τώρα υποστήριζες.
4. Το κλίμα διαμορφώνεται καθημερινά με την επαφή και με ανοιχτά αυτιά προς όλους. Έχω εκφράσει νωρίτερα απόψεις για την ελευθερία έκφρασης, δεν επανέρχομαι.
Φιλικά Ζορμπάς Μιλτιάδης

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ !
ΒΥΖΑΝΤΙΟ - ΠΝΥΚΑ - ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ - Μ. ΓΛΕΖΟΣ - ΓΕΝΝΕΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ, ΠΑΛΑΙΟΓΡΑΤΣΑΝΟΥ - ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΕΣ - ΑΡΒΕΛΕΡ !
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !
ai vres ΕΚΚΟΛΑΠΤΕΤΑΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ Η ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ Κας Γ Λ Υ Κ Α Τ Ζ Η ¨?

ΓΙΑΝΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

γεννοκτονία Γιάννη γεννοκτονία
μάλλον εσένα βάρεσαν οι ζέστες!

provoke to be continued....

Κορνήλιος Φλωρινιάδης

Βαγηλία Σιάδη είπε...

Το να ασχολείται κανείς με αυτά που αναφέρεις κατά τη γνώμη σου, οφείλεται στη ζέστη????
Ωραίοοοοος!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα παιδιά δεν είναι η Βαγηλία Σιάδη - Σαμαρά,
αλλά η αποκάλυψη ότι οι κύριοι πατριώτες που καμώνονταν τους μετριοπαθείς Βελβεντινούς είναι πέρα για πέρα Σερβιώτες.
Πέσανε στη λούμπα λοιπόν γιατί δεν λέγεται Σαμαρά.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΠΑΣΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ.

ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ

Βάγια Σ. είπε...

ο μη βελβεντινός βασίστηκε στο προφανές και την πάτησε!

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.
ΣΑΝ ΤΑ ΩΡΑΙΑ , ΚΑΘΑΡΑ, ΠΡΟΚΟΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΤΩΝ 2.800 ΨΥΧΩΝ΄, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΣΑΣ? ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ? ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΓΙΕΣ? ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΙΜΜΟΒΟΡΟΙ. ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ, ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΑΡΠΑΖΟΥΝ, ΚΑΙΝΕ. ΜΗΠΩΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ? ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΛΑΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Η ΑΙΑΝΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΑΙΑ. ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ Η ΠΝΥΚΑ ΞΑΝΑΖΕΙ ΜΕΡΕΣ ΔΟΞΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΄¨ΒΕΛΒΕΝΤΟ.
ΑΥΡΙΟ Η ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ¨ΕΦΙΑΛΤΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΑΝΙΩΤΕΣ.
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ORIGINAL Π Ν Υ Κ Α ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ?
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΙΑΝΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ? Ε ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ , ΧΟΡΟΙ , ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ , ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ , ΕΚΕΙ.
ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΑΣ ΧΩΡΟ . ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΑΙ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί πιστεύουν ότι το να παραμένουν τα πράγματα ως έχουν είναι επανάσταση. Συγνώμη αλλά δεν έχουμε αντιληφθεί όλοι ότι βουλιάζουμε σαν χώρα και αν δεν κάνουμε κάτι γρήγορα θα χρεοκοπήσουμε. Ασχολούμαστε με τις συνενώσεις των Δήμων και δεν ακούμε καμία πρόταση για ανάπτυξη για δημιουργία για απόδραση από την μιζέρια. Πιστεύω ότι η νεολαία έπρεπε να αγωνίζεται αυτήν την στιγμή για το δικαίωμα στην εργασία και την ανάπτυξη όλης της περιοχής, είτε είναι Βελβεντό είτε Σέρβια είτε Λιβαδερό είτε ότι δήποτε. Δεν καταλαβαίνω άλλες ανάγκες έχουμε εμείς άλλες ανάγκες έχουν οι άνθρωποι 15 χιλιόμετρα μακριά. Εδώ μας δέχθηκε η Ευρωπαϊκή Ένωση ως χώρα (και δε μας πέταγε με τις κλοτσιές, ίσως το κάνει σε λίγους μήνες), εμείς δεν μπορούμε να συνεργαστούμε με τους συνανθρώπους μας λίγα χιλιόμετρα μακριά, ήμαρτον. Στην Ελλάδα σήμερα ζουν σχεδόν 2 εκατομμύρια μετανάστες και εμείς δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας. Πολύ μεγάλη υποκρισία, αλλά έχουμε αποχαυνωθεί ως Έλληνες, όποιος προσπαθεί να μας χαλάσει την ζαχαρένια μας τον θεωρούμε προδότη.

Καλό απόγευμα

Ανώνυμος είπε...

Σταματειστε τη δημοσίευση σχολίων. Δεν βλέπετε ότι κάνετε ζημιά; Είναι για τον εισαγγελέα η υπόθεση του μπλογκ σας. Ως απλός πολίτης αυτό θα κάνω αύριο πρωί πρωί.

Ανώνυμος είπε...

Τι συλλογίζεσθε να πράξετε αύριον Κε 8.34 με την μετάβασιν σας εις τον Ανώτατον Εισαγγελικόν λειτουργόν;
Λέτε οτι είναι για τον Εισαγγελέαν η υπόθεσις του μπλόγκ..
--- Μπορείτε να προσδιορίσετε με σαφήνειαν ποιά είναι η ΄΄ υπόθεσις'' την οποίαν διατείνεσθε και εκτενώς ποιό είναι το περιεχόμενον της;
--- Λέτε να σταματήσουν τα δημοσιεύματα...
Δεν είσαστε υπέρ της ελευθερίας του λόγου κ 8.34 και ωσαύτως προτιμάτε να υπάρχει λογοκρία είς το πάνελ;
Aπαντείσθε με σθένος ενώπιον του ακροατηρίου, το οποίον αναμένει αγωνιωδώς τους συλλογισμούς σας...
Πέραν τούτου, να εχετε υπ' οψιν σας, οτι η μεταβασις σας εις τον Ανώτατον Εισαγγελικόν λειτουργόν θα αποβεί...Ματαία και άκαρπος, διότι ο εισαγγελεύς εχει να ασχοληθεί με σοβαρότερα θέματα και όχι με την παραπαίουσα καθημερινήν σας φαντασίαν!!!!!!

ai-vreS είπε...

Όπως αγαπάς ανώνυμε 8.34
Θα ήθελες να μας πεις όμως ποιο σχόλιο σε πρόσβαλλε; Να το κατεβάσουμε ρε αδερφέ...

Ανώνυμος είπε...

Μη δίδετε σημασίαν ιθύνοντες του Ιστολογίου, εις τον...διερχόμενον 8.34, ο οποίος μην έχων τι να πράξει εις την καθημερινότηταν, επινόησεν το παραμύθι περί εισαγγελέως και μεταβάσεως του και διάφορα αποκυήματα της φαντασίας του!!!
Ο εν λόγω απλώς και μόνον , προβαίνει εις δημιουργίαν εντυπώσεων, εν τόπω Χλοερώ!!!!
Συμφώνως με την θεραπευτήν αγωγήν που του συνιστάται να κάμει 12 βόλτες πέριξ του τετραγώνου διαμονής του, για να...συνέλθει Πάραυτα!!!!!!

SER είπε...

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΑΣ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ai-vreS είπε...

Δεν πειράζει βρε παιδιά. Είχαμε ωραίο παρεάκι όμως.
Θα ξαναβρεθούμε...το χούι δεν κόβεται (!!!)

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ...ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ...

ai-vreS είπε...

Επίσημο site; Πότε το κάνουμε; Για να ξέρουμε κι εμείς ...

Ανώνυμος είπε...

WWW.KOZANIMEDIA.GR TO NEO SITE ME ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ... ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, Ε??? ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΗΔΗ ΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ... ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ...

Βάγια Σ. είπε...

Καλά έλεγε κι ο Λ.Σ. τις προάλλες... τα ξέρετε όλα, ακόμα και ποιός κρύβετε πίσω απ' το blog, μόνο το χρέος του δήμου σας δε μάθατε ακόμα!
Πάτε στον εισαγγελέα εξυπνοπούλια μου!
Θέλουν που θέλουν να τα κλείσουν τα blog, δώστε τους πάτημα, να μην έχουμε άλλο μέσο ενημέρωσης πλην της t.v. και να γίνουμε έρμαια των δημοσιογραφίσκων!
Να τρώμε αμάσητη την τροφή και να μη μείνει εγκεφαλικό κύτταρο άκαφτο!
Φίλε βάλε νωρίς το ξυπνητήρι μην τυχόν και σε πάρει ο ύπνος και δεν προλάβεις να σώσεις το σύμπαν!

Παιδιά του AIVRES εμείς (και είμαστε αρκετοί) διαλέγουμε εσάς για την ενημέρωσή μας και χαιρόμαστε που πέραμ της ενημέρωσης νιώθουμε και τον παλμό των κατοίκων του νομού ακόμα και αυτών που διαφωνούμε μαζί τους!
Η εξέλιξη οφείλεται και στην διαφορετικότητα αλλά μερικά μυαλά προτιμούν την κλωονοποίηση!
keep walking!
cheers!

Delino είπε...

Αποκαλύπτουμε τον διαχειριστή του ai-vres!
Μετά από πολλές μελέτες, αναλύσεις και πολλά ξενύχτια διαφόρων επιστημόνων (γραφολόγων, ψυχολόγων, κυπατζήδων, περιέργων κλπ) αποκαλύπτουμε τα χαρακτηριστικά του ιδιοκτήτη και διαχειριστεί του ai-vres!!!
Ιδού τα χαρακτηριστικά του!
Μπόι δυο πήχες, κόψη κακή, γένια με τρίχες εδώ κι εκεί.
Κούτελο θείο, λίγο πλατύ, τρανό σημείο του διαχειριστή.
Δυο μάτια μαύρα χωρίς κακία γεμάτα λαύρα μα και βλακεία.
Μακρύ ρουθούνι πολύ σχιστό, κι ένα πηγούνι σα το Χριστό.
Πηγάδι στόμα, μαλλιά χυτά γεμίζεις στρώμα μόνο μ' αυτά.
Μούρη αγρία και ζαρωμένη, χλωμή και κρύα σα πεθαμένη.
Κανένα χρώμα δε της ταιριάζει και τώρ' ακόμα βαφές αλλάζει.
Δόντια φαφούτη όλο σχισμάδες, ύφος τσιφούτη για μαστραπάδες.
(Ελπίζω να βοήθησα στην εξιχνίαση των εγκληματιών)

Ανώνυμος είπε...

Το ίδιο επιβεβαιώνουν και άλλοι συναφείς επιστημονικοί κλάδοι στους οποίους απευθυνθήκαμε, για να μάθουμε τους διαχειριστές του ai-vres. Mάγισσες, καφετζούδες και χαρτορήχτες δίνουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά.

Ανώνυμος είπε...

Αντε βρες τους ΑΙΒΡΕΣ.....Εδώ ο κόσμος καίγεται και το ... χτενίζεται....

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΑΝΟΗΣΙΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ. ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΕ.
ΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΛΕΩ ΕΓΩ.

BLACK BLOG είπε...

Και απόψε ήταν ωραία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σας αρέσει δεν σας αρέσει,
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ.
Υ.Γ. Και για αυτόν που δήλωσε οτι "δέν θα τον βρούμε μπροστά μας", να είναι σίγουρος οτι θα μας βρεί αυτός απέναντί του (ξέρει αυτός)!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

πωπω πικραααα που λεν και στο βλβ

Ανώνυμος είπε...

EKTAKTΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ...
Ο 8.34 επεσκέφθει τον Ανώτατον Εισαγγελικόν λειτουργόν και εγένετο δεκτός απο την ηγεσίαν της δικαιοσύνης.Στην συνάντηση που εγένετο σε κλίμα θερινό, ο 8.34 εξέθεσεν στον ανώτατον εισαγγελικόν λειτουργόν τας εντόνους ανησυχίας του για το ανώνυμον κλίμα που επικρατεί εις τα μπλόγκς και υπογράμμισεν με εμφασιν οτι οι πνέοντες ανώνυμοι Ανεμοι είναι λίαν ισχυροί και δύνανται να προκαλέσουν τυφώναν εις την λίμνην Πολυφύτου.
Εξέφρασεν την ανησυχίαν ο ...8.34 πρός τον ανώτατον εισαγγελικόν λειτουργόν οτι λόγω του εντόνου-ανώνυμου κλίματος που επικρατεί εις τα μπλόγκς, δεν δύναται να κοιμηθεί τας νυχτερινάς ώρας και παρουσιάζει υψηλήν αυπνίαν.
Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός συμμερίστηκε τας ανυσυχίας του...8.34 και τον συνεβούλευσεν όπως μειώσει την φαντασίαν του και να προσγειωθεί είς τον τόπον του, μετέχων εις τας αγώνας Αιωροπτερισμού που θα διεξαχθούν εν Σερβίοις τα μέσα Ιουλίου...
Εξερχόμενος απο το γραφείον,ο 8.34 προέβει εις δηλώσεις εις τον τύπον και με εμφασιν ανακοίνωσε την ικανοποίησιν του απο την συνάντησιν του με τον εισαγγελικόν λειτουργόν.Το πρακτορείο Ρώυτερ σε ειδική ανταπόκρισιν του, μετέδωσε ως κορυφαίον γεγονός της ημέρας την συνάντησιν του 8.34 με τον εισαγγελικόν λειτουργόν και μάλιστα στο Μουντιάλ που μόλις ξεκίνησε, σχολιάστηκε εκτενώς και τα ΜΜΕ ενημέρωσης στην Νότια Αφρική εδωσαν μεγάλην δημοσιότηταν στο γεγονός αυτό...
Ηδη η συνάντησις του 8.34 με τον εισαγγελικόν λειτουργόν αρχισε να κάνει ως ειδησις τον γύρο του Κόσμου και θεωρείτε πρώτη ειδηση σε όλα τα μέσα...

Ανώνυμος είπε...

- Τι είναι ένας Βελβεντινός στο φεγγάρι ;
- Πρόβλημα.
- Τι είναι δυο Βελβεντινοί στο φεγγάρι ;
- Πρόβλημα.
- Τι είναι όλοι οι Βελβεντινοί στο φεγγάρι ;
- Η λύση του προβλήματος.

Ανώνυμος είπε...

Άκόμα και το φεγγάρι έχει περισότερα να προσφέρει σε μια κοινωνία όπως αυτή του Βελβεντού

Βάγια Σ. είπε...

8:34 ακτινοβολείς απελπισία!

Ανώνυμος είπε...

To παιχνίδι θέλει παίκτες....Δυστυχώς αυτοαποβληθήκαμε.....Ο χορός των λαμογιών έρχεται...Τελικά ήταν 300 του Λεωνίδα ή ήταν 150 ζευγαράκια....Αυτή και αν είναι απορία....

Ανώνυμος είπε...

Β.Σ. βγες από το καβούκι σου. Είσαι κλεισμένη μέσα στο πυροβολείο καιρό τώρα και πυροβολείς ότι κινείται.
Πάρε ένα ρεπό να ξεκουρατεί το μυαλό σου και να δεις την πραγματικότητα κατάματα.
Μάθε ότι στη ζωή υπάρχουν νίκες και ήττες.
Το κλίμα έχει αντιστραφεί και τώρα πια χάνετε και το δίκιο που είχατε.
Πάρτο το αλλιώς! Λευτεριά στο μυαλό!

Ανώνυμος είπε...

Ti eine enas serviotis sti limni?
Enas psaras.
Ti eine dio serbiotes sti limni?
Dio psarades
Ti eine oloi oi serviotes sti limni?
Ekdilosi tis Katharis Deyteras. Petoun aeto.

Ανώνυμος είπε...

AAA sti limni Polyfytoy Belbentou enoousa.

Ανώνυμος είπε...

2 .44 ξυπνησες η ακομα κοιμασαι.Τη Δευτερα το πρωι γρηγορα στο σχολειο για μαθημα γεωγραφιαs.Οχι μονο κοπανεs στα ξωκλησια.

Βάγια Σ. είπε...

Μπλα μπλα μπλα μπλα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 8:34

Κατά μία έννοια έχεις δίκιο: οι Βελβεντινοί στο φεγγάρι και εσύ στην γη. Γιατί για σένα όλοι και όλα γυρίζουν γύρω σου.
Και κατηγορείται το Βελβεντό για κάτι τέτοιο εδώ μέσα.

Αλλά το Σερβιοκεντρικό μοντέλο σου θα καταλάβεις ότι πολύ γρήγορα θα γίνει Κοζανοκεντρικό και τότε θα είναι πολύ αργά. Τουλάχιστον εμείς θα έχουμε προσπαθήσει και δεν θα χλευάζουμε υπεροπτικά το καθετί.

Προς 1:19...Το κλίμα για να αντιστρέψει θέλει δουλειά πολλή, αν και εσείς (εσύ και οι λοιποί) κάνετε φιλότιμη προσπάθεια.

Άντε γιατί τόση πολλή εξυπνάδα δεν την αντέχει ο server...

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Λ.Σ.

Βάγια Σ. είπε...

Πόσοι Βελβεντινοί χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα σε στύλο της Δ.Ε.Η.?
Μετά τη συνένωση κανένας... δε θα περισσεύουν λεφτά για λάμπες!

Φίλε 1:19 τόσο άστοχη είμαι?
Εσένα ακόμα να σε πετύχω?

Ανώνυμος είπε...

Β.Σ. 10:52
άσφαιρα ρίχνεις, δεν το πήρες χαμπάρι;
Βολίδες κρότου λάμψης κλπ
Άντε καλή ΛΕΥΤΕΡΙΑΑΑΑΑ

Βάγια Σ. είπε...

συ είπας...
ποιός γεννάει?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟ. ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.
ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Το Προφίλ μας