Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Δήμος Αιανής: Υποβολή Πρότασης Έργου για ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων

ΘΕΜΑ: «Υποβολή Πρότασης Έργου για ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) Συλλογική Απόφαση έργων 039».
Σχετικό το έγγραφό σας με απ. 1677/22.03.2010 , το οποίο παραλάβαμε σήμερα 21.04.2010. 
Κυρία Υφυπουργέ, 
Σχετικά με το παραπάνω θέμα: 
Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια εκτελείται στην Αιανή έδρα του Δήμου μας, το έργο του πλακοσκεπούς οχετού βρόχινων νερών. Την περίοδο αυτή στα πλαίσια της Β’ Φάσης ολοκληρώνεται με την επέκταση του κατά εκατόν είκοσι μέτρα περίπου. Είναι έργο βασικής υποδομής και απαλλάσσει οριστικά την Αιανή από τους κινδύνους πλημμυρών. 
Η σύμβαση που υπογράψαμε με τον ανάδοχο είναι ύψους 322.242,77€ και έχουμε εξασφαλίσει χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα ‘’Θησέας’’ 138.108,87€. 
Για το υπόλοιπο ποσό των 184.133,90€, για διάφορους λόγους, ως τώρα δεν καταφέραμε να εξασφαλίσουμε χρηματοδότηση, παρότι έχουμε απευθυνθεί αρκετές φορές στο πρώην ΥΠΕΧΩΔΕ και στη Ν.Α. Κοζάνης. Επειδή το έργο πλησιάζει στο τέλος του, σας παρακαλούμε και προτείνουμε, να το εντάξετε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Για το έργο αυτό και στο παρελθόν έχουμε τύχει των χρηματοδοτήσεων του Πρώην ΥΜΑΘ. Πέραν αυτού κυρία Υφυπουργέ εκκρεμεί από το 2008 η χρηματοδότηση του Δήμου μας με το ποσό των είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000,00€). Σχετικά τα έγγραφά μας με απ. 3170/30.04.2008 και 5600/29.07.2008,προς το ΥΜΑΘ τα οποία επισυνάπτουμε στην παρούσα. 
Ο Δήμαρχος
Γεώργιος Ν. Τζέλλος

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ, ΜΑΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΔΝΤ! ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΜΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

Παντως, ανεξαρτητα απο ολα τα αλλα, δεν ειναι καλο που ειμαστε πλεον συνδημοτες όλοι οι κάτοικοι του Τσιαρτσιαμπα;;; Έχει ένα ενδιαφέρον ετσι δεν είναι;;; (για τους καλους φιλους της Αιανης αυτο...).

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΣΙΑΡΤΣΙΑΜΠΑΣΙΩΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣ. ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΙΑΝΗ. ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΗΡΘΕ. Η ΚΑΤΑΒΟΘΡΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΟΥΦΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μα...δες το πρακτικα. Ο Κρόκος δεν μπορουσε να ειναι σε εναν Δήμο με έδρα την Αιανη...ούτε, φυσικα, το αντιθετο...τωρα, όμως, δεν είναι ωρα γι αυτα. Είναι η στιγμή για να δούμε πώς θα μπορεσουμε να κανουμε κατι μεσα στον νεο Δήμο...Εκεί να στρεψουμε τη συζητηση...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

O Κρόκος ειδικα, επρεπε να παει Κοζανη εδω και 15 χρονια....

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΙΛΕ Π.Π. ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΕ ΑΠΟ 45 ΕΔΡΕΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ) ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ 32 ΕΔΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ, 4 ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΕΛΙΜΕΙΑΣ, 5 ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ, 2 ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜ. ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΚΑΙ 2 ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΑΙΑΝΗΣ.
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ 2 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΑΝΗΣ, ΚΑΙ ΟΙ 4 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΙΜΕΙΑΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΟΙ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 32 ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΕΡΓΟ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣ ΑΙΑΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣ ΕΛΙΜΕΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ήδη έχει ξεκινήσει η σχετική συζήτηση φίλε μου...Και αρχιζει και ο κόσμος να το μαθαίνει. Χαίρομαι που μπαίνει τώρα και εδώ το θέμα της επόμενης ημέρας. Όλα αυτά πρέπει να δούμε τώρα και όχι τι, γιατί και πώς δεν έμεινε αυτόνομη η Αιανή, το Βελβεντό, ο παραλίμνιος Δήμος κτλ...Τόσους μήνες είχε, ναι, νοημα αυτή η συζήτηση. Τώρα πρέπει να εστιάσουμε αλλού...Έιδικά εμείς, από τους πρώην Δήμους...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Περίμενε ρε φίλε Π.Π. να το ανακοινώσει ο σύντροφό σου Ραγκούσης, να δεις τις αντιδράσεις και μετά συζητάμε.Πάντος οι τοπικοί βουλευτές να κρατούν μικρό καλάθι όταν θα βγουν για να μαζέψουν ψήφους, έτσι να τους το λες στις εκπομπές σου.Φίλε Π.Π. αν τους έβλεπες το τουπέ που είχαν όταν τους ρωτούσες για τον Καλλικράτη θα σου ερχόταν να τους βρίσεις χωρίς κανένα σεβασμό.G.S.

Ανώνυμος είπε...

Ο σύντροφος Ραγκούσης πρέπει να δει τι θα κάνει αύριο. Γιατί από την αλλη μέρα ξέρουμε πολύ καλά τι θα κάνουμε εμείς.
Όσο για τους βουλευτές δεν χρειάζεται να τους λέμε συνέχεια τι θα πάθουν. Είναι πολύ απλό. Μαύρισμα μέχρι να ασπρίσουν.

Ανώνυμος είπε...

O KALLIKRATIS DEN THA EINAI TAFOPLAKA MONO GIA TOUS MIKROUS DIMOUS ALLA KAI GIA TIN POLITIKI KARIERA TON TOPIKON VOULEFTON. NA EINAI SIGOUROI GIA AFTO.

Το Προφίλ μας