Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Τέρμα στους διπλούς μισθούς Νομαρχών - Δημάρχων - Αντιδημάρχων

Στην κατάργηση των διπλών μισθών νομαρχών και δημάρχων προχώρησε η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο για τα έκτακτα μέτρα που ψηφίσθηκε στη Βουλή την Παρασκευή. Συγκεκριμένα στο άρθρο 8 παρ. 7 του σχεδίου νόμου «Προστασία της εθνικής οικονομίας - Επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της δημοσιονομικής κρίσης» προβλέπεται ότι όλα τα αιρετά όργανα των ΟΤΑ (νομάρχες, δήμαρχοι, νομαρχιακοί και δημοτικοί σύμβουλοι) «υποχρεούνται να επιλέξουν είτε τις αποδοχές της οργανικής θέσης από την οποία προέρχονται είτε τα έξοδα παράστασης που δικαιούνται, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση του νόμου αυτού. Αν παρέλθει άπρακτη η προθεσμία, η καταβολή των αποδοχών της οργανικής θέσης από την οποία προέρχονται διακόπτεται», προστίθεται στο κείμενο του νόμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν αντιδράσεις από στελέχη του ΠΑΣΟΚ για την συγκεκριμένη ρύθμιση, ωστόσο τόσο ο υπουργός και ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου και Φίλιππος Σαχινίδης όσο και ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης που, άλλωστε, είχε προαναγγείλει την ρύθμιση επέμεναν και τελικά πέρασε.
Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση των διπλών μισθών νομαρχών και δημάρχων πρωτο-έλαβε μεγάλη δημοσιότητα όταν κατά την προεκλογική περίοδο των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών του 2006 (συγκεκριμένα στις 26/9) η τότε υποψήφια νομάρχης Αθηνών με την "Υπερνομαρχία Δράσης" Φωτεινή Πιπιλή είχε καταγγείλει την τότε πρόεδρο της ΕΝΑΕ και υπερνομάρχη Αθηνών - Πειραιώς Φώφη Γεννηματά ότι έχει τρεις μισθούς από το δημόσιο (!): από την ΕΝΑΕ, από την υπερνομαρχία και από την Εθνική Τράπεζα.
Κόντρα στην προεκλογική περίοδο
Όπως προαναφέραμε την πρόθεση της κυβέρνησης για επανεξέταση του διπλού μισθού την είχε προαναγγείλει ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης τις πρώτες ημέρες του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση (κάντε κλικ στο: http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=4397), καθώς εκτός των άλλων ήταν πρόσφατη η αντιπαράθεση κατά την προεκλογική περίοδο των εθνικών εκλογών του Οκτωβρίου 2009 όταν ο τότε εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος είχε εγκαλέσει το νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα ότι εκτός από την αποζημίωση από τη νομαρχία λαμβάνει αμοιβή και από την προηγούμενη εργασία του στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Τότε ο κ. Μίχας είχε αντιδράσει έντονα, καλώντας τον κ. Κουμουτσάκο να ρωτήσει για τις διπλές αμοιβές τους προέδρους της ΕΝΑΕ Δημήτρη Δράκο και ΚΕΔΚΕ Νικήτα Κακλαμάνη που επίσης λαμβάνουν διπλούς μισθούς (για να διαβάσετε το σχετικό ρεπορτάζ κάντε κλικ εδώ: http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=4202).
«Θα μείνουν αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται για την Αυτοδιοίκηση»
Πέραν του διπλού μισθού, νομάρχες και δήμαρχοι με βάση το ν/σ (άρθρο 1 παρ. 6) για τα έκτακτα μέτρα χάνουν το 7% των ετήσιων αποδοχών τους (δηλαδή για τους νομάρχες και τους δημάρχους σε δήμους πληθυσμού άνω των 150.000 κατοίκων, περίπου 3300 από τα 48.000 ευρώ ετησίως ή 280 ευρώ το μήνα), ενώ, όπως έχει γράψει η αυτοδιοίκηση gr με το φορολογικό νομοσχέδιο που αναμένεται να κατατεθεί εντός των επομένων εβδομάδων πρόκειται να χάσουν έως 1000 ευρώ το μήνα, καθώς η αποζημίωση που λαμβάνουν θα φορολογείται πλέον με βάση τη νέα φορολογική κλίμακα με συντελεστή 38 ή 40% και όχι αυτοτελώς με μόλις 20%. (Για να διαβάσετε το σχετικό ρεπορτάζ κάντε κλικ εδώ: http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=5789).
Μάλιστα, πηγές των υπουργείων Οικονομικών και Εσωτερικών έλεγαν στην αυτοδιοίκηση gr ότι με τις νέες ρυθμίσεις εκτός των άλλων θα διαφανεί «ποιοι πραγματικά ενδιαφέρονται για την Αυτοδιοίκηση και όχι για το διπλό μισθό», υπονοώντας ότι με τα νέα δεδομένα ένα τμήμα των στελεχών της Αυτοδιοίκησης δεν θα θελήσουν να είναι ξανά υποψήφιοι.
Πηγή : http://www.aftodioikisi.gr/

41 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλη κινηση η αναρτηση παιδια! Και νομιζω πως δεν θα διαφωνουν πολλοί...εκτος, φυσικα, απο τους ενδιαφερόμενους...Αλήθεια, στην ευρύτερη περιοχή σας, ποιοί...θίγονται από την εφαρμογή του μέτρου;;;;;

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Ε΄ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ .....ΑΣΤΕΙΟΣ & ΖΗΛΟΦΘΟΝΟΣ Π.Π
ΚΡΙΜΑ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΕΣΑΙ ... Η ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΈΧΕΙ ΚΥΡΙΕΨΕΙ.

ai-vreS είπε...

Στα Σέρβια θίγονται τρείς από τους τέσσερις αντιδημάρχους (Δημοπουλος, Παπαδόπουλος & Τζικανούλας). Ατυχέστερος όλων είναι ο τελευταίος που ανέλαβε από 1/1. Εντός των ημερών βέβαια αναμένονται παραιτήσεις....

Ανώνυμος είπε...

Λες να παραιτηθουν;;;;;;;;;;;;


Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, λέτε να γίνω και εγώ ΠΑΣΟΚ????

ΣΗΜΕΡΑ με τον Γ.Παπανδρέου, και τέτοιες κινήσεις, θα αρχίσω να το σκέφτομαι.

Ανώνυμος είπε...

Ε΄ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ .....ΑΣΤΕΙΟΣ & ΖΗΛΟΦΘΟΝΟΣ Π.Π
ΚΡΙΜΑ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΕΣΑΙ ... Η ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΈΧΕΙ ΚΥΡΙΕΨΕΙ. (Σχόλιο Ανωνύμου άνω...)
************************************
Η ειρωνεία στο πρόσωπο του έγκριτου δημοσιογράφου ΠΠ δεν λέει να σταματήσει απο τους διάφορους!
Σε κάθε περίπτωση, οποια λέξη ή άποψη πεί ο εγκριτος παρουσιαστης εκπομπής '' Επί Παντός'' εδω μέσα, μπαίνει στο στόχαστρο των ειρωνικών σχολιασμών του οιουδήποτε...
Είναι κρίμα που τόσο καιρό, θίγεται η υπόληψη μιας επώνυμης δημοσιογραφικής παρουσίας, και δεν λέει να σταματήσει.
Αν ολοι αυτοί που ειρωνεύονται τον έγκριτο δημοσιολόγο ΠΠ, βλέπανε την προσφορά του στον τόπο και στην περιοχή, δεν θα βγάζανε...Κίχ!
Αλλά πίσω απο την ανωνυμία, έμαθαν να λένε πολλά...παραμυθια!!!

ai-vreS είπε...

Βλέπουμε ότι είναι έτοιμο το fun club του ΠΠ με πρόεδρο τον άνω σχολιαστή :-)

Ανώνυμος είπε...

Aivres:
Επιτρέπεται να γινονται σχόλια οιουδήποτε.Σας αρέσει ο χλευασμός και η υβρις που καθημερινα εκστομίζεται εδω απο οιοδήποτε... τυχόντα ανώνυμο, που ανυπόληπτα κατηγορούν επωνυμες προσωπικότητες και Μή!
Δειτε, οτι οποιοδήποτε πρόσωπο μπαίνει σε αναρτηση, η ειρωνεία που ακολουθεί είναι σε ολο της το Μεγαλειο!!!
Σας ικανοποιεί αυτό και το διατηρείτε επι μακρόν!
Πρόσωπα, που εχουν θιχτεί βάναυσα είναι:
Πλιάτσιος,Δήμαρχος Σερβίων, Κωνσταντόπουλος, Αιμοδοτικός Σερβίων, ΜΟΣ, Ρούλης Κοκελίδης, Τάκης Παπαθανασίου, Λεούδης,Δακής,Κεχαγιάς,Φωτιάδου και πολλοί άλλοι.
Το Μείζον ερώτημα είναι
>>Ποια ειναι η θεση του Ai-vres απέναντι στο ελεεινό αυτό φαινόμενο και γιατί επιτρέπει την διατηρηση του;

ai-vreS είπε...

Η κριτική προς τα δημόσια πρόσωπα είναι θεμιτή, καλοδεχούμενη και επιβεβλημένη. Τα πρόσωπα που αναφέρεις και άλλα για τα οποία έγινε λόγος στα σχόλια ή στις αναρτήσεις, είναι αιρετά ή με κάποιον τρόπο στη δημοσιότητα, πάντως αναγνωρίσιμα.
Αλίμονο αν δε δέχονται κριτική από τον κόσμο! Άλλωστε οι ίδιες κουβέντες γίνονται στον καφέ, στις παρέες και στα καφενεία - ένα διαδικτυακό καφενείο είναι τα ιστολόγια.
Εμείς επεμβαίνουμε στην περίπτωση που τα σχόλια ξεπεράσουν τα όρια ή μετά από συννενόηση, όπως έγινε στις περιπτώσεις των κυρίων Κουμπούρα και Γαλογαύρου. Πάντως οι θιγόμενοι, όπως τους λες, μπορούν να απαντήσουν μόνοι τους για τους ευατούς τους.
Καμιά φορά βέβαια μας ξεφεύγουν κάποια σχόλια λόγω ταχύτητας, ή φόρτου εργασίας, για τα οποία ζητούμε συγγνώμη.

Ανώνυμος είπε...

Αλλο Κριτική και άλλο...Υβρις!
Δυστυχως, στα σχόλια των δήθεν-ανωνυμων, η υβρις
υφίσταται κατά κόρον! Είναι τέτοια η ειρωνία σε βάρος δημοσίων προσώπων,που μόνο ΚΡΙΤΙΚΗ δεν είναι.Ενα παράδειγμα Παναγιώτης Πλιάτσος.
Εχει θιχτεί και υβρισθεί πανταχόθεν.
Δεν το βλέπετε αυτο εσεις Αι-βρες και αναγκαστηκε ο επωνυμος δημοσιολογος να σχολιασει απο την εκπομπη του, την καταντια που υπαρχει εδω μεσα.
Η εκτιμηση που κυριαρχει στους δημοσιογραφικούς κύκλους της περιοχης, ειναι οτι
οι Ανωνυμοι δηθεν ειναι 2-3 νεαροι που ειναι οι ιδιοι και εκ συστηματος παιρνουν σβαρνα στην ειρωνεια τα δημοσια πρόσωπα...

Delino είπε...

Το πρόβλημα στα σχόλια δεν είναι η ανωνυμία, αφού ο καθένας μπορεί να κρυφτεί πίσω από ένα ψευδώνυμο.
Το πρόβλημα είναι αν η ποιότητα του ai-vres και το περιεχόμενό του συνάδουν με το περιεχόμενο των σχολίων που αφήνουν οι κάποιοι σχολιαστές.
Υπάρχουν ανώνυμοι σχολιαστές που βοηθούν να γίνει διάλογος, που με την κριτική και την επιχειρηματολογία τους ανεβάζουν το επίπεδο του blog.
Υπάρχουν όμως και ανώνυμοι πικραμένοι, καταπιεσμένοι, ανέραστοι που αφοδεύουν πάνω σε κάθε ανάρτηση, ρίχνοντας την ποιότητά του.
Στους διαχειριστές του blog εναπόκειται, για όσους δεν έχουν τη στοιχειώδη ευγένεια να ρίξουν έστω και μια φευγαλέα ματιά στις αναρτήσεις ή όταν δουν επώνυμο σχόλιο και αρχίζουν το προσωπικό ξεκατίνιασμα, να τους ανέχονται.
Δεν ξέρω αν είναι φασίζουσα νοοτροπία ή κάτι τέτοιο, όμως ούτε η ανωνυμία, ούτε η ελευθερία του λόγου σημαίνει βωμολοχία, ασυδοσία και ξεκατίνιασμα των επώνυμων αρθρογράφων και σχολιαστών.
Λυπάμαι που αυτό το θεωρούν κριτική (σχόλιο 8.49) οι διαχειριστές του ai-vres και το συγκρίνουν με το καφενείο, όπου επώνυμα ο καθένας λέει την άποψή του.
Κριτική μπορεί να γίνεται στο περιεχόμενο της ανάρτησης ή του σχολίου και όχι στο πρόσωπο, το σόι ή το χωριό του αρθρογράφου ή του σχολιαστή.
Με τη θέση σας δίνεται το δίκιο, το θάρρος και το θράσος στους υποκινούμενους σχολιαστές, που επιθυμούν να μην υπάρξει επώνυμη άποψη, ώστε να μη θίγονται τα κακώς κείμενα, να συνεχίσουν το έργο τους.
Εκτός αν επιλέγετε την επισκεψιμότητα από την ποιότητα.

ai-vreS είπε...

Φίλε Δέλινο και λοιποί φίλοι,
αν βγάζαμε χρήματα από το ιστολόγιο θα μας ενδιέφερε η επισκεψιμότητα.
Υπάρχουν πολλά σχόλια που κόβονται και, πιστέψτε μας, είναι πολύ χειρότερα από αυτά που δημοσιεύονται. Υπάρχει μια κόκκινη γραμμή που φροντίζουμε να μην περνούμε, αλλά λόγω φόρτου εργασίας καμιά φορά γίνεται χωρίς τη θέλησή μας.
Για τα λοιπά, δε διαφωνούμε.

Ανώνυμος είπε...

Σωστά! Κριτική στα δημόσια πρόσωπα μπορεί να γίνει για τις πράξεις, τα έργα και τις θέσεις τους. Τα υπόλοιπα είναι φασισμός ή κλειδαρότρυπα.

Ανώνυμος είπε...

Αρχισε να μπαίνει το νερό στο αυλάκι.Βέβαια φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι....Και ο ωκεανός από σταγόνες είναι φτιαγμένος.Οι έχοντες πρέπει να δώσουν πρώτοι.... Τα δείγματα του ΓΑΠ όχι μόνο στο εξωτερικό είναι σίγουρα θετικά με αυξητική τάση....Βέβαια αυτά δεν πρέπει να μείνουν στα λόγια πρέπει να γίνουν και πράξη.Κάτι αρχίζει να φαίνεται στο βάθος του τούνελ και δεν είναι ο Χαρδαβέλας ή η Νικολούλη....Δεν ξέρω σε σε τι βάθος μας είχε ρίξει ο αυτόματος πιλότος αλλά τώρα ήρθε ο καιρός να ανέβουμε έστω και λίγο...
Οταν κάποτε καθάριζε το γήπεδο μετά από ένα συνέδριο του ΠΑΣΟΚ τον κορόιδευαν τώρα ο ΓΑΠ πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί και πάλι να καθαρίσει το βρώμικο πολιτικό τοπίο και να στείλει πολλούς πρασινομπλέ αυλοκόλακες στα αζήτητα.....

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟ ΤΟ AI-VRES

Πρόστιμο 15.000 ευρώ επιβλήθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι «top channel» του νομού Κοζάνης, για παράνομη ενημερωτική εκπομπή (το κανάλι αυτό είναι καταχωρημένο ως μη ενημερωτικό). Μειοψήφισαν ο αντιπρόεδρος Νέστορας Κουράκης και η Ίρις Αυδή, που πρότειναν απλή σύσταση.

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΤΟΡ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ?

Ανώνυμος είπε...

Πρόστιμο 15.000 ευρώ επιβλήθηκε στο "Top Channel" καθώς ενώ είναι μη ενωμερικός τηλεοπτικός σταθμός εκπέμπει παρανόμως ενημερωτικό πρόγραμμα.

enet.gr

Ανώνυμος είπε...

Δεν θελω να υπεκφεύγω, γιατί υπογραφω τα οσα λεω εδω μεσα. Αλλα δεν εχω ιδεα για το προστιμο. Το είδα μολις τώρα, τελειωνοντας την εκπομπή. Περισσότερα τις επόμενες ημερες. Πάντως φαίνεται ότι ενοχλούμε ε...Προφανως...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΠ΄ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΕΔΩ.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια, ό,τι και να σας πω δεν θα ειναι εγκυρο. Δεν ξερω κατι σχετικο. Ξερω, παντως, πως εδω και χρονια ειναι ο λογος που δεν παιζουμε θεματα πανελλαδικα στα δελτια ειδησεων, αλλα μονο τοπικα. Και αυτό δεν ειναι κακο. Ισα ισα. Επίσης, εχω δει από τότε και γνωρίζω πως είναι μια (η αλλη ειναι αμιγως ψυχαγωγικου χαρακτηρα) κατηγορια μη ενημερωτικων σταθμων, με αυτη τη δυνατοτητα. Γι αυτό και δεν υπηρχε προβλημα. Τωρα αν αλλαξε κατι δεν το γνωριζω. Πάντως καποιοι δειχνουν μια...χαιρεκακια αλλο πραγμα ε....χαχαχα.....τι να πω...

Π.Π.


Υ.Γ. Μην αποπροσανατολιζουμε, παντως, τη συζητηση απο την αναρτηση. Και θα εχουμε νεότερα. Εδώ ειμαστε...

Ανώνυμος είπε...

o panagioths o pliatsos symetexontas edw egine pisteyw kalyteros sto epagelma toy kai ekane kalyterh thn eikona tou se mas pou sizhtame mazi toy na mhn xexname kai polla themata pou anedeixe me thn pena toy kai ton logo toy den einai san aytoys poy vgazoyn mono eidhseis apo tous diadromoys ths nomarxias h perifereias alla symetexei stoys provlhmatismoys toy aplou kosmoy

Ανώνυμος είπε...

και κλαμα ο εκ Λαρισης Προεδρος του Δ.Σ. Σερβιων που χανει το δευτερο μισθο

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στον κ Ραγκουση που καταργει τους μισθους των αργοσχολων Αντιδημαρχων με ενα προχειρο υπολογισμο στα 8 χρονια Δημαρχειας του κ Κοκολιου για να ξερη και ο κοσμος εισπραχθησαν για αιρετους το ποσο των 1.500.000 ευρω νατα τα λεφτα που πηγαν και ο δευτερος μισθος απο την υπηρεσια τους καλος και αυτος αυτοι ημαστε αγαπητοι Σερβιωτες

Ανώνυμος είπε...

o dimarxos pou einai sti sintaksi ti xani?

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΙΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΠ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΙΝΟ ΛΟΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Δέλινο και λοιποί φίλοι

Ένα Blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες,όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε ..

Κάποιος που ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ή σκεφτεται ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ και να ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ τα ΚΟΙΝΑ, δεν ΠΡΕΠΕΙ να ΦΟΒΑΤΑΙ την κριτική που του ΑΣΚΕΙΤΑΙ για τον ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ του, την ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ και το ΕΡΓΟ που ΕΠΙΤΕΛΕΙ στον χώρο που ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.

απλά ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ ΑΦΟΡΜΕΣ για ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ!!!!

Φίλε Δέλινο,
Η Υπουργός Παιδείας, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ και κάτι ακόμη
ΑΛΛΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ και ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΕΙΑ!!!!
Σου λέει ΤΙΠΟΤΑ????
(παράδειγμα) τα λόγια σου για (πικραμένοι, καταπιεσμένοι, ανέραστοι ).....


ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΕΞΑΙΡΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ????

Ανώνυμος είπε...

Είναι σαφές, σύμφωνα με τον τελευταίο προλαλήσαντα! Γεννήθηκε ενα μπλόγκ, στο οποίο το ανώνυμο του σχολιασμού, επιτρέπει να κατακρίνονται και να υβρίζονται δημόσια πρόσωπα και περισσότερο εκείνοι που επώνυμα εκφράζουν άποψη ή εκτίθενται στις αναρτήσεις.
Σύμφωνα με πανελλαδική ερευνα, το φαινόμενο αυτο, του ανόητου υβρεολογίου σε βαρος δημοσίων προσώπων, ΄΄υφίσταται΄΄ και αναπτύσσεται μόνο εδω.
Απο τα μπλόγκ όλων των Νομών της χώρας, δεν διαπιστώνεται αναλογο φαινόμενο, αυτου του επιπέδου σχολιασμού....

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον: Το θεμα με το ΤΟP είναι το ίδιο με το 2007. Συνεχίζει κανονικά. Υπαρχει σε εξελιξη μια χρονοβόρα διαδικασια και σε υπηρεσίες της Ε.Ε. για το ζήτημα, που σχετιζεται και με αλλα τηλεοπτικα καναλια της χωρας. Συνεχίζει κανονικα και απρόσκοπτα το προγραμμα του. Αυτα. Και συγγνωμη για την αλλαγη θεματος.
Όσο για το ζήτημα των μισθων, μαθαινω πως θα μεινουν οι περισσοτεροι αντιδημαρχοι σε Δήμους, απλα δεν θα πληρωνονται. Άλλωστε εχουν μεινει μονο 9 μηνες...

Π.Π.

ai-vreS είπε...

Ανώνυμε 11.54,
χωρίς να θέλουμε να αμφισβητήσουμε την πανελλήνια έρευνά σου, σε αποδεσμεύουμε από σχολιαστή στο ιστολόγιό μας. Με το δεδομένο της χαμηλής ποιότητας των σχολιασμών στο παρών μπλογκ, αφού στα μπλογκ όλων των Νομών της χώρας το επίπεδο είναι υψηλότερο, σε προτρέπουμε να σχολιάζεις εκεί. Ένα κλικ είναι

Ανώνυμος είπε...

Παναγιωτη αχρωμο ρεπορταζ εκανες εαν θα πληρωνοντε οι αντιδημαρχοι και ποσοι θα παραμεινουν εαν δεν πληρωνοντε

Ανώνυμος είπε...

Ενα σημαντικό ερώτημα, που μπορεί να τεθεί στον κ Πλιάτσιο, είναι γιατί δεν δημιουργείτε ενα προσωπικό Ιστολόγιο, στον οποίο να εκθέτετε τις απόψεις σας.
Θα είχε πολυ ενδιαφερον για την κοινή γνώμη, χωρις βεβαίως...ανώνυμους σχολιασμούς.
Είναι η ευκαιρία κ Πλιάτσιο να δειξετε δημοσια και στο δικό σας χώρο-μπλόγκ τις απόψεις σας.
Τιτλος Ιστολογιου σας
'' Επι Παντός...''
Αναμένουμε τις αποφάσεις σας....

Ανώνυμος είπε...

ΠΠ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ?
H NAYTEΜΠΟΡΙΚΗ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΡ

"Ειδικότερα, η ανεξάρτητη αρχή επέβαλε πρόστιμο σε έναν τηλεοπτικό και ένα ραδιοφωνικό σταθμό του νομού Κοζάνης και του νομού Ιωαννίνων αντίστοιχα για εκπομπή συνεχούς ροής ειδήσεων από το πρόγραμμά τους, παρά το ότι έχουν δηλωθεί στα σχετικά αρχεία του ΕΣΡ ως «μη ενημερωτικοί».

Συγκεκριμένα, επιβλήθηκε πρόστιμο 15.000 ευρώ στον τηλεοπτικό σταθμό Top Channel Νομού Κοζάνης και πρόστιμο 5.000 ευρώ στο ραδιοφωνικό σταθμό Max Radio νομού Ιωαννίνων, αφού και οι δύο σταθμοί είχαν δηλωθεί ως μη ενημερωτικοί και εξέπεμπαν επί 24ώρου βάσεως ειδήσεις.

Οπως διευκρίνισε ο πρόεδρος της αρχής, Ιωάν. Λασκαρίδης, πλέον οι σταθμοί δεν μπορούν να αλλάξουν τη δήλωσή τους σχετικά με τη φυσιογνωμία του προγράμματός τους, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα και εάν το επιθυμούν, δεν προβλέπεται λύση προκειμένου να εκπέμπουν ενημερωτικό πρόγραμμα αντί για ψυχαγωγικό. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να αλλάξει ο νόμος."

ΚΟΨΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΡΕΖΙΛΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μα, δεν εκανα κανενα ρεπορταζ ακομη...αυριο στον "Π.Λ."...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

OK ENTAΞΕΙ ΤΟΤΕ

ai-vreS είπε...

Ανώνυμε να αρχίσουμε λοιπόν από σένα το κόψιμο των (ανωνύμων) σχολίων. Μήπως να σε ρωτήσουμε και ποια κείμενα θα αναρτήσουμε;
Επαναλαμβάνουμε την αποδέσμευσή σου από σχολιαστή....

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι που αποδεικνυεται ποσο "ενοχλουμε"...Ισχύει ότι ειπα πιο πανω. Το προγραμμα συνεχιζεται κανονικα. Και οι εργαζομενοι τη δουλεια μας. Θα το διαπιστωσεις. Τα υπολοιπα αγαπητο "παπαγαλακι" ειναι θεμα ιδιοκτητων.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΠΠ, ΜΑ ΤΟΣΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΟΥ... ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣΤΟ... ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΕΚΤΟΣ! ΤΑ 15000 ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

an milaei kai o pliastsios gia papagalakia...

Ανώνυμος είπε...

@@ TI INE AYTO PALI? APODESMEYSI SHOLIASTON?
DILADI, TORA THA KOVONTE EPISIMA OI SHOLIASTES KAI OHI TO SHOLIA? @@ PAME GIA ALLA @@

Ανώνυμος είπε...

Διαβαστε αυριο στον "Π.Λ." δηλωσεις δημαρχων για την καταργηση του 2ου μισθου. Εχουν ενδιαφερον...

Π.Π.


Υ.Γ. Μιχαλακη χαλαρωσε...

Ανώνυμος είπε...

POIOS INE O MIHALAKIS?

Ανώνυμος είπε...

ΠΠγαλακια

Το Προφίλ μας