Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: «Χρειαζόμαστε μια νέα αλλαγή»...

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Νέοι Διοικητές στα Νοσοκομεία Δυτικής Μακεδονίας.

Νοσοκομείο Κοζάνης ( Μαμάτσειο ) : Κίτσιου Νικόλαος, Γεωπόνος
Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας ( Μποδοσάκειο ) : Μπούρτσου Τάσα, Ηλεκτρολόγος -  Μηχανικός
Νοσοκομείο Γρεβενών : Γαβρίδης Μιχάλης, Ηλεκτρολόγος - Μηχανικός
Νοσοκομείο Φλώρινας ( Ελένη Θ. Δημητρίου) : Γκώγκος Χρήστος, Γιατρός.
Νοσοκομείο Καστοριάς : Κατσίλης Σταύρος, Οικονομολόγος.

Από το δελτίο ειδήσεων του Flash.

11 σχόλια:

 1. Ανώνυμος31/3/10 22:50

  Συγχαριτήρια για τη επιλογή του Κίτιου Αν θυμάμαι κλλά ξαναέκανε διοικητήσ στο νοσοκομείο τι πρόσφερε μείωσε το φακελάκι έκανε κάτι το αξιόλογο η έπερνε μονον τό μισθό του. ΣΥΓΧΑΡΙΤΉΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΉ ΠΟΥ ΣΤΉΡΙΞΕ ΚΡΑΤΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΩ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ...... ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΤΙΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΝΑΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΤΑ 70 ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΝΤΡΟΠΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος31/3/10 23:44

  Αθάνατο ΠΑΣΟΚ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος1/4/10 01:01

  an den glifis pagoto den tros

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος1/4/10 01:45

  re ti einai auta?? gt n ginei enas gewponos i enas ilektrologos dioikitis nosokomeiou?? enta3ei k o oikonomologos k o giatros alla oi alloi pou kollane? an kp dn exei spoudasei dioikisi ugeias, oikonomika i iatriki gt n ginei kapoios dioikitis se nosokomeio?? are pasokara!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος1/4/10 09:13

  Εξουσία είναι το δικαίωμα που έχει κάποιος να απαιτεί δράση από άλλους.
  Μεταβίβαση εξουσίας είναι η διαδικασία με την οποία περνάει εξουσία από το ένα επίπεδο ιεραρχίας στο άλλο.
  Ευθύνη είναι η υποχρέωση η οποία δημιουργείται με την αποδοχή της μεταβιβαζόμενης εξουσίας.
  Η μεταβίβαση εξουσίας δεν συνεπάγεται μείωση της ευθυνης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος1/4/10 10:24

  Σπουδές στη "Διοίκηση Μονάδων Υγείας" τί σημαίνει; είναι τόσο αυταπόδεικτος ο τίτλος αυτού του γνωστικού αντικειμένου που δεν χρειάζεται περαιτέρω εξηγήσεις. Άλλοι αυταπόδεικτοι τίτλοι είναι: "Γεωπόνος", Ηλεκτρολόγος Μηχανικός", κλπ. Υπάρχει κάτι στο βιογραφικό των νέων διοικητών του Νομού που να έχει σχέση με την υγεία; υπάρχει έστω και μία φορά γραμμένη η λέξη "υγεία"; Άντε ας μην υπάρχει. Γνωρίζουν τα άτομα αυτά έστω και στοιχειώδη αγγλικά ώστε να παρακολουθήσουν ένα σεμινάριο, να διαβάσουν ένα βιβλίο για τη διοίκηση νοσοκομείων; Έχουν ιδέα που πάνε ή απλώς θέλουν να βολευτούν σε μία θεσούλα; Άντε αυτοί θέλουν απλώς τη θεσούλα. Αυτοί που τους διόρισαν; Έχουν ιδέα ποιούς διόρισαν; Με ποιά κριτήρια μπορούν να υπερασπιστούν και να στηρίξουν τις επιλογές τους;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος1/4/10 11:25

  ΟΔΗΓΙΑ ΠΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ….
  " Όταν σκέφτεσαι ότι ίσως δεν μπορείς, έχεις δίκιο. Δεν μπορείς."
  Henry Ford,1863-1947, Αμερικανός βιομήχανος

  ΟΔΗΓΙΑ ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ…. ΕΠΕΙΔΗ … Την πρώτη φορά είναι τυχαίο, τη δεύτερη φορά είναι σύμπτωση, την τρίτη, ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ…ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ…
  "Ξανακοιτάζοντας τη δουλειά μου, νιώθω ότι δεν έκανα παρά μόνο λάθη. Μια σειρά από αποτυχίες και πράγματα για τα οποία μετανιώνω. Για ένα, όμως, είμαι περήφανος: Παρότι έκανα το ένα λάθος μετά το άλλο, τα λάθη ή οι αποτυχίες μου δεν οφείλονταν ποτέ στον ίδιο λόγο."
  Σοϊτσίρο Χόντα 1906-1991, Ιάπωνας βιομήχανος .

  KAI ΕΠΕΙΔΗ … Όλες οι γενικεύσεις είναι λαθεμένες, της παρούσης συμπεριλαμβανομένης…KAI ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ THN ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΣΟΦΙΑ… Το βάρος της απόδειξης ενός ασυνήθιστου ισχυρισμού πρέπει να είναι ανάλογο με ΤΗΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ…Ο ΜΑΡΞ ΕΙΠΕ " Καλύτερα ένα άθλιο τέλος παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος "…..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος1/4/10 11:34

  Αγαπητοί κύριοι, οι μεγάλες εταιρείες επιλέγουν συνήθως για διευθυντές Μηχανολόγους Μηχανικούς και Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς. Για πιο λόγο άραγε; Μήπως για το λόγο που όλοι γνωρίζουμε αλλά λίγοι αναγνωρίζουμε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος1/4/10 11:52

  Βρε 11:34 ποιές μεγάλες εταιρείες; αυτές που παράγουν προϊόντα; Εργοστάσια; φυσικά θα προσλάβουν μηχανολόγους και ηλεκτρολόγους, αλλά και χημικούς μηχανικούς και γεωλόγους και οικονομολόγους, ανάλογα με το αντικείμενο της παραγωγικής τους δραστηριότητας. Κανένας δεν παραγνωρίζει τις σπουδές και το εύρος πιθανής δραστηριοποίησης ενός μηχανολόγου ή ηλεκτρολόγου. Αλλά για τη ΔΕΗ ή για ένα εργοστάσιο, όχι για νοσοκομείο. Εν πάσει περιπτώσει οι δύο συγκεκριμένοι διοικητές πέραν της πασοκικής τους ταυτότητας δεν έχουν τίποτα άλλο που να δικαιολογεί την επιλογή τους για διοίκηση των νοσοκομείων μας, όπου κάποιοι ξεχνούν ίσως ότι τα παιδιά μας πεθαίνουν. Ο κάθε κατεργάτης λοιπόν στον πάγκο του και δεν νομίζω να υποστηρίζει κανείς ότι ο πάγκος των γεωπόνων ή των μηχανικών είναι τα νοσοκομεία του νομού μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος1/4/10 12:50

  Το χάσμα ανάμεσα στoυς πολιτικούς και την κοινωνία βαθαίνει, και καθώς η πολιτική συρρικνώνεται σ’ ένα «κλειστό σύμπαν», οι πολιτικοί "ποιητές", ως πνευματική κατηγορία μακριά από την πραγματικότητα, φαίνεται ότι δεν έχουν χάσει εντελώς την δυνατότητα να απαντούν σε ερωτήματα όπως …αν ο καλύτερος τρόπος να πιάσεις ένα λαγό, είναι να κρυφτείς πίσω από έναν θάμνο και να βγάλεις έναν ήχο σαν καρότο…ή …αν μια χελώνα που δεν έχει το καβούκι της, θεωρείται άστεγη ή γυμνή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος3/4/10 02:00

  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΤΖΙΠΑΚΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΟ ΦΟΥΛΑΡΙΖΕ ΒΕΝΖΙΝΑ ΤΖΑΜΠΑΤΖΑΝ,ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΕΤΟΝΙ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ? ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΦΑΝΟΣ ?
  ΚΡΙΜΑ!!!!!!!! ΑΠΟΝΟ ΠΑΣΟΚ!!
  ΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΥΤΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΣ ΚΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας