Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Ενστολο ρατσιστικό μίσος

από το protagon 
«Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ». Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό» (προς πολίτες της ΠΓΔΜ, Τούρκους και Αλβανούς), «Τους λένε "Σκοπιανούς", τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ' απ' αυτούς». 
Φρικάρατε; Καλώς κάνατε. Και θα φρικάρετε ακόμα περισσότερο όταν μάθετε ότι τα παραπάνω (ρατσιστικά; φασιστικά; γελοία;) συνθήματα τα φώναζαν δυνατά και ρυθμικά, εν παρατάξει, άνδρες των ειδικών δυνάμεων του Λιμενικού στη διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου. Τα κατέγραψε ο Δημήτρης Αγγελίδης, τα δημοσίευσε στην Ελευθεροτυπία κι ακόμα δεν έχει γίνει ο κακός χαμός. Ίσα ίσα. Έχουν αρχίσει μάλιστα να πανηγυρίζουν διάφορα φασισταριά στο Ίντερνετ, είτε με πρόσχημα το πατριωτικό φρόνημα, είτε με κανένα πρόσχημα! (Ένας μάλιστα, περιώνυμος, που δημοσιεύει και κρατικές διαφημίσεις -δεν θα σας πω ποιος για να μην αυξήσουμε τα κλικ στη σελίδα του- σημειώνει: «Και να το θυμάστε: θα έρθει η ώρα που θα λογαριαστούμε και με τους «Τούρκους» ανάμεσα μας»)
Ο επικεφαλής της διμοιρίας ετέθη ήδη σε διαθεσιμότητα, ενώ διατάχθηκε ΕΔΕ. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοϊδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης στην Αθήνα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, ομάδα της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος φώναξε ακραία ρατσιστικά συνθήματα, όπως καταδεικνύει και σχετικό βίντεο. Επαναλαμβάνω κατηγορηματικά ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε κανέναν ένστολο που έχει ορκιστεί στο Σύνταγμα και στους νόμους του κράτους. Κανείς ανεγκέφαλος δεν έχει το δικαίωμα να αμαυρώνει την υπηρεσία του και τον εορτασμό μιας ιστορικής ημέρας μνήμης με ρατσιστικά συνθήματα μίσους και ξενοφοβίας. 
Προφανώς και εγείρονται σημαντικά ερωτήματα για το επίπεδο της εκπαίδευσης, για τα επικίνδυνα στερεότυπα που εκκολάπτονται ή ενθαρρύνονται σε κάθε Σώμα που είναι επιφορτισμένο με την ασφάλεια της χώρας. Είναι ανάγκη όμως να διαχωριστεί η επιχειρησιακή ετοιμότητα από την ακρότητα, το μίσος και το ρατσισμό σε κάθε έκφρασή τους. Αυτοί οι κύριοι δεν έχουν θέση στο Λιμενικό Σώμα.»

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΟΝΤΑΖ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ.
ΚΟΨΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ MEGA ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΙΑΝΟΥ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ
Ο "PROTAGON" ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΟΥΝ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ(ΕΛΠΙΖΩ ΠΟΤΕ).
ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ Ή ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.
ΔΕΙΞΤΕ ΣΕΒΑΣΜΟ Σ`ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΛΥΦΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ (ΣΗΜΙΤΗΣ `99)
Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ `76)

Ανώνυμος είπε...

Για διαβάστε λίγο εδώ...

http://news.kozaninet.gr/?p=11839
απίστευτα πράματα για να ξέρουμε τι μας γίνετε γύρω μας "MEGA" μου!!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=0YC7sO5eO3g&feature=player_embedded

Το Προφίλ μας