Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Ανακοίνωση: κλειστά τα σχολεία σήμερα

Με απόφαση του Νομάρχη Κοζάνης Γιώργου Δακή, σήμερα Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010, τα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Νομού Κοζάνης θα παραμείνουν κλειστά λόγω έντονης χιονόπτωσης. 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α ρε δάσκαλοι και καθηγητές.
Οχι μόνο τον 13 αλλά και τον μηνιαίο μισθό να σας κόψουν.
Λούφα και παραλαγή

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

Ανώνυμε φίλε 9:54 αν προσπαθείς να μας κάνεις να νιώθουμε άσχημα επειδή σπουδάσαμε και γίναμε καθηγητές ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ.
Υ.Γ. Χαιρετίσματα στο Γιώργο.

Ανώνυμος είπε...

Μήν μπερδεύεις ΟΝΟΜΑΤΑ με ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ φίλε 10:08 π.μ. Κυριάκο Τσολακίδη

ΔΕΝ είμαστε στο 1981 με τον ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ(τον ΥΠΕΥΘΥΝΟ για την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ και φυσικό επακόλουθο των ΕΛΛΗΝΩΝ)

αλλά

στο 2010 του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, που ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ σε ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΛΑΟ, με νοοτροπία....

ΕΠΙΣΗΣ υπάρχουν ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ και ΔΑΣΚΑΛΟΙ εκτός ΔΗΜΟΣΙΟΥ......
πλείστοι στον αριθμό,αν γνωρίζεις...

Ανώνυμος είπε...

Me kani etiposi pos o Bouxouras den pire tilefono stin Nomarxia na pi oti ta Servia den eixan xioni, giati paleotera to sini8ize ayto opos sini8ize teties meres kai meres ekdromon na min xreoni tis adistixes ores se oromis8ious sinadelfous.

Ανώνυμος είπε...

Ο εκπρόσωπος της Μείζονος αντιπολίτευσης κ Τσολακίδης, ακόμα δεν εκδήλωσε τις πολιτικές του προθέσεις για τις επικείμενες Δημοτικές εκλογές!
Παρότι ο ιδιος δηλώνει οτι παραμένει απλός στρτης στην παραταξη του, ο στόχος του για ''υποψηφιος Δήμαρχος'' παραμένει πάντοτε.
Σε αυτο τον οδηγεί η διαπίστωση, οτι η εντονη ενασχόληση του με την Τοπικη Αυτοδιοίκηση και το επωμισθέν απο μέρους του, του κύριου Αντιπολιτευτικού λόγου τα 4 τελευταία χρόνια, του δίνουν σημαντικό προβάδισμα για το χρίσμα της υποψηφιότητας του!
Κοινή είναι η διαπίστωση στο Πασοκ οτι η υποψηφιότητα Τσολακίδη είναι η πλέον πρόσφορη και αυτη θα εκφρασθεί και θα υποστηρθχθεί δημόσια αρχές Ιουνίου, με την προυπόθεση οτι ο Καλλικράτης θα εχει ψηφισθεί εως 15/5!
*** Ενα άλλο απρόσμενο ενδεχόμενο, είναι ο Καλλικράτης, να καθυστερησει στην εφαρμογή του.
Γινονται σκεψεισ την Κυβέρνηση να ψηφισθεί τωρα το Νομοθέτημα Καλλικράτης και η υλοιποιηση του να καθυστερησει λόγω...έλλειψης πόρων.
Ολα είναι ανοιχτά για τις Δημοτικές εκλογές 14/11
είτε γίνουν με...Καλλικράτη, είτε με...Καποδίστρια!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες ο εκπρόσωπος της Μείζονος αντιπολίτευσης κ Τσολακίδης δεν έλαβε ακόμα τις τελικές του αποφάσεις. Μετά και το πρόσφατο ταξίδι του στο εξωτερικό, όλα θα κριθούν στις αρχές Ιουνίου όπου έχει προγραμματίσει την ετήσια επίσκεψή του εις την Ιερά Μονή Δοχειαρίου του Αγίου Όρους. Εκεί θα συζητήσει το θέμα και με τον Άγιο Ηγούμενο της Μονής και θα λάβει της αποφάσεις του.

Ανώνυμος είπε...

Οι πολιτικές φιλοδοξίες του κ Τσολακίδη, είναι γνωστές άλλωστε και η εντονη ενασχόληση του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αναδεικνύει τους υψηλούς στόχους τους οποίους εχει.Δεν απαιτείται μεταβαση του εις το Αγιον Ορος ή οπουδήποτε αλλού, για να πάρει τις αποφάσεις του.

Ανώνυμος είπε...

Ευλογείται !!!
Κύριε Τσολακίδη όπως αντιλαμβάνεσθε υπάρχει ομόθυμος στήριξη της υποψηφιότητάς σας για το αξίωμα του Δημάρχου μην υπεκφεύγετε άλλο.
Δεν αντιλαμβάνομαι την παρότρυνση του 10:26 να επισκεφθείτε το Αγιον όρος. Ποίος ο λόγος ;
Δήμαρχο θέλουμε οχι ηγούμενο Εφραίμ.
Εάν η διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου έχει σχέση με την συχνότητα επισκέψεων στο Αγιο Όρος νομίζω οτι προηγούνται άλλοι συνάδελφοί σου καθηγηταί οι οποίοι ειναι τακτικότατοι προσκηνητές δις ή τρις κατ΄έτος.
Εάν κύριε Τσολακίδη έχετε εις το βάθος του μυαλού σας καταλήξει εις την υποψηφιότητα σας μην χρονοτριβείτε γιατί οι καιροί ου μενετοί.
Ο τόπος μας χρειάζεται και έχει ανάγκη να τον εκπροσωπούν άτομα δυναμικά, άφθαρτα,ανιδιοτελή με διάθεση πραγματικής προσφοράς εις το κοινωνικό σύνολο.
Ως εκ τούτου δεν έχετε ανάγκη θείας επιφοιτήσεως. Τοιαύτην χρειάζονται οι σημερινοί διοικούντες και οι προσποιούμενοι, δια το θεαθήναι, τον θρήσκον.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ Τσολακίδης είναι δυναμικός άνθρωπος στην πολιτική και τον διακρίνει το πάθος για αυτήν.
Οι πολιτικές του φιλοδοξίες είναι υψηλοί και βλέποντας ό ίδιος το κενό-αρχηγού στην παραταξη του, ενδιαφέρεται ενεργά να ηγηθεί της παραταξησ του στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές.
Ηδη, στην γενετειρα του, στο Δ.Δ Γουλών, αυτό συζητιέται εντονα και οι συγχωριανοί του επιβεβαιώνουν την πρόθεση του να κατεβει υποψήφιος δήμαρχος.Και στο χώρο του ΠΑΣΟΚ η υποψηφιότητα Τσολακίδη κερδίζει εδαφος, με ενθερμους υποστηριχτές τον Υπουργό Οικονομικών Παπακωνσταντίνου και τον Πάρη Κουκουλόπουλο.
Αρχες Ιουνίου, θα προβεί δημόσια στην εκδηλωση ενδιαφεροντος ο κ Τσολακίδης, μετά την ψήφιση και του νομοθετήματος Καλλικρατη...

Ανώνυμος είπε...

Siga ton Xorgiato, mexri tis proales mirizane ta xnota tou skordo, 8eli kai dimarxos na kani !!!!

Το Προφίλ μας