Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Εκδηλώσεις 5-7 Μαρτίου στη Σιάτιστα

Παρασκευή 5 Μαρτίου 
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» διοργανώνει την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010 και ώρα 7 το απόγευμα, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχείου Σιάτιστας ημερίδα με ομιλητές: 
1. κ. Γάκης Δημήτριος, Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ Θέμα: «Δωρεά Οργάνων και Μεταμοσχεύσεις» 
2. κ. Παπαϊωάννου Γωγώ, Διευθύντρια Αιμοδοσίας Γενικού Νοσοκομείου Ιππκράτειου Θεσσαλονίκης  Θέμα: «Αιμοδοσία, Δώρο Ζωής» 
Σάββατο 6 Μαρτίου 
Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (Ο.Γ.Ε.), παράρτημα Σιάτιστας Βοϊου, διοργανώνει το Σάββατο 6 Μαρτίου 2010 και ώρα 6 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σιάτιστας, εκδήλωση αφιέρωμα στα 100 χρόνια από την καθιέρωση της 8ης Μαρτίου ως παγκόσμια ημέρα της Γυναίκα, με ομιλήτρια την κ. Δέσποινα Γραμματικοπούλου, μέλος του Δ.Σ. της Ο.Γ.Ε. 
(Θα προβληθεί ντοκυμαντέρ για τις σύγχρονες μορφές εργασιακής εκμετάλλευσης της γυναίκας). Κυριακή 7 Μαρτίου 
Ο Δήμος Σιάτιστας και οι Αντιστασιακές Οργανώσεις σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την 67η Επέτειο της Μάχης Φαρδυκάμπου. Ο Εορτασμός θα γίνει στον ομώνυμο χώρο της μάχης. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 
9:30 Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας
11:00 Επιμνημόσυνη Δέηση στο Μνημείο Φαρδυκάμπου 
11:15 Κατάθεση Στεφάνων
11:30 Ομιλία από τον κ. Κουζιώνη Γεώργιο, Διευθυντή της Δ.Ε.Π.Π.Τ.Α.Σ. 
11:45 Εθνικός Ύμνος. 
Παρακαλείται ο λαός της Σιάτιστας και των Περιχώρων για τη συμμετοχή του στην παραπάνω εκδήλωση, καθώς επίσης τα Σχολεία με αντιπροσωπεία μαθητών Για το σκοπό αυτό θα αναχωρήσει λεωφορείο από την Πλατεία Τραμπαντζή, ώρα 10.30 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας