Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Συζήτηση για την εγκατάσταη λαθρομεταναστών στο στρατόπεδο "Ρωμανέλη"

Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών του Δήμου Ελλησπόντου – Τ.Δ. Δρεπάνου – σε συνεργασία με τους Συλλόγους του χωριού, σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην ανοιχτή συγκέντρωση – συζήτηση με θέμα:
Η πιθανή εγκατάσταση λαθρομεταναστών στο πρώην στρατόπεδο «ΡΩΜΑΝΕΛΗ»
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 15 Ιουνίου και ώρα 7 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μορφωτικού Συλλόγου Δρεπάνου.

Για την Κίνηση Ενεργών Πολιτών
Η Συντονιστική Επιτροπή

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι προφανές και σύμφωνα με το ρεπορτάζ εχει ηδη αποφασισθεί η δημιουργία κέντρου υποδοχής αλλοδαπών στον στρατόπεδο Δρεπάνου.Σε ολη αυτην την ειδησεογρααφία, ηταν μερικοί, που εντελώς ανυπόστατα και εντελώς ''απληροφόρητοι'' διέδιδαν στην φαντασία τους, οτι το κεντρο υποδοχής θα γινόταν στα...Σέρβια!!!
Χωρίς να εκτιμούν οτι σε αυτο το στρατοπεδο,Σερβίων, ειναι εντελώς παρατημένο, διαλυμένο απο παντού, ρημαγμένα κτίρια, αφύλακτο,χωρίς περιφραξη και ειναι μεσα σε κατοικημένη περιοχή...
Αλλά, αν υπήρχε ενδεχόμενο να γινει στα Σέρβια, ηδη θα ξεσηκωνόταν η δημοτική αρχή, ο δήμαρχος, ο κόσμος ολος των Σερβίων και θα αντιδρούσαν εντονα...
Αλλα απο την στιγμή, που δεν υπηρχε αυτη η προοπτική, υπάρχει εφησυχασμός και ηρεμία...

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΚΟΜΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΟΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΑΔΡΑΝΗΣ? ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ? ΤΙ ΛΕΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην έχει τα αρχ... ο δημαρχος να ξεσηκωσει τον κοσμο. τουμπεκι ψιλοκομενο θα εκανε και θα εστηνε και κωλο στην δεξια κυβερνηση που ανηκει και αυτος.

Ανώνυμος είπε...

Min prosvalete ton Dimarho...

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημαρχος ειναι θαραλεος,δυναμικος,ειναι ο πρώτος που εκλεισε το αντλιοστάσιο της ΔΕΗ.Εχει κυρος με μεγαλη επάρκεια στην τοπικη αυτοδιοικηση.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΟΨΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΣΕΒΑΣΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΩΣ ΘΕΣΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΜΑ? ΤΟΝ 2.07? ΤΟΝ 1.22? Η ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ?

Το Προφίλ μας