Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

H Ντόρα Μπακογιάννη μοιράζει τη Μακεδονία. Μαθηματικά χύμα στο κύμα...


Τι ακριβώς λέει στο βίντεο:


"Nobody wants to rename anybody. Let me make it very clear: Macedonia is a great geographical region. 51% of Macedonia belongs to Greece, 38% belongs to Bulgaria, I don’t know exactly 37% I think to FYROM and 1% to Albania"

Μετάφραση: Κανείς δε θέλει να αλλάξει το όνομα κανενός. Ας το ξεκαθαρίσω: Η Μακεδονία είναι μια μεγάλη γεωγραφική περιοχή. 51% της Μακεδονίας ανήκει στην Ελλάδα, 38% στη Βουλγαρία, δεν ξέρω ακριβώς 37% νομίζω στη ΠΓΔΜ και 1% στην Αλβανία.
ΣΥΝΟΛΟ: 51+38+37+1=127% !!!

"We said look, greater Macedonia, geographical Macedonia is a region from which 51% belongs to Greece, 9% belongs to Bulgaria and 30% belongs to you. Let’s make it clear, let’s make it clear that you represent your part of Macedonia."

Μετάφραση: Είπαμε κοιτάξτε η ευρύτερη Μακεδονία, η γεωγραφική Μακεδονία είναι μια περιοχή από την οποία 51% ανήκει στην Ελλάδα, 9% ανήκει στη Βουλγαρία και το 30% σε σας (στην ΠΓΔΜ δηλαδή). Ας το ξεκαθαρίσουμε, ας ξεκαθαρίσουμε ότι αντιπροσωπεύετε το δικό σας κομμάτι της Μακεδονίας.
ΣΥΝΟΛΟ: 51+9+30=90% !!!

Πηγή: υπάρχει σε 30 τουλάχιστον blogs αυτή τη στιγμή, εμείς το πήραμε από ΤΟ ΓΡΕΚΙ http://greki-gr.blogspot.com/

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kai meta apo ayti tin gkafa tis, meta tin ypothesi Karavela kai ta osa eginan sto Ypoyrgeio exoterikon, tin vlepo tin Ntora tin deytera na paraiteite.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το πράμα είναι υπουργός εξωτερικών της Ελλάδας; Αίσχος!!!!!

Ανώνυμος είπε...

To σκάνδαλο Siemens ξεκίνησε να είναι πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ και εγινε της Κυβέρνησης. Ο ίδιος ο Τσουκάτος είχε παραδεχθεί οτι πήρε 1 εκατ ευρώ και τα καταχώρησε στα ταμεία του Πασοκ, αλλά ο Γιωργάκης δεν εκανε την κάθαρση που έπρεπε στο κόμμα του. Αλλά η βρωμιά ζήμενς επεκτάθηκε και γιγάντωσε μέσα στην ΝΔ και αποκορύφωμα ειναι οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών. Να θυμηθούμε οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης για εξπλοσμο του γραφειου του τον πηρε απο την ζημενς και την αφησε απλήρωτη για πολυ καιρο,κόστος 137χιλ ευρώ.Αλλά τα πλήρωσε κατόποιν εορτης οταν μπηκε εισαγγελέας και ειδε τι γινοταν με τον Μέγα Κυριάκο Μητσοτάκη. Μέσα στην μπόχα ζήμενς και η Ντόρα Μπακογιαννη, που οι φιλοδοξιες της σταματουν εδω, μετα τις γκαφες της με τον δραπέτη της Ουρουγουάης.Το κόστος θα ειναι μεγάλο και δυστυχώς το όνειρο του πατέρα της, να την δεί κάποτε Πρωθυπουργό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ.
Και αν κάποτε ειρωνευόταν το Γιωργάκη ο Μητσοτάκης, που έλεγε ειρωνικά οτι το...''παιντί δεν πρόκειτε ποτέ να γινει Πρωθυπουργός'', δυστυχώς η πραγματικότητα ειναι διαφορετική. Ο Παπανδρέου είναι Εν δυνάμει Πρωθυπουργός και η καημενη η Ντόρα, ούτε εν δυνάμει αρχηγός ΝΔ!!!
Γιατι η Ντόρα νόμιζε οτι είναι πολύ εξυπνη, αλλά δυστυχώς στο τέλος της πολιτικής της καρριέρας απέδειξε οτι είναι πολύ κάτω των περιστάσεων...
Με λίγα λόγια, ζήμενς βλάπτει σοβαρά την Μητσοτακική οικογένεια....

Το Προφίλ μας