Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Σύλληψη ατόμου για μεταφορά λαθρομεταναστών στα Σέρβια

Στη σύλληψη ενός ατόμου για μεταφορά δεκαοκτώ λαθρομεταναστών προχώρησαν χτες αστυνομικοί του Τ.Δ.Λ. Σερβίων. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης, οι αστυνομικοί εντόπισαν Ι.Χ. φορτηγό στο 36ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κοζάνης- Λάρισας, στο οποίο επέβαιναν αλλοδαποί και όταν επιχείρησαν να το ελέγξουν ο οδηγός του το ακινητοποίησε και οι επιβαίνοντες τράπηκαν σε φυγή.
Ακολούθησε καταδίωξη με αποτέλεσμα να συλληφθούν οκτώ Αλβανοί λαθρομετανάστες, μεταξύ των οποίων και ο διακινητής συνοδηγός τους και να διαφύγουν οι υπόλοιποι δέκα, μεταξύ των οποίων και ο διακινητής- οδηγός της λαθρομεταφοράς. Από την εξέταση που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι το Ι.Χ. φορτηγό που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά είχε κλαπεί από την Αθήνα από τους δύο διακινητές. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Εις βάρος του διακινητή συνοδηγού της λαθρομεταφοράς σχηματίστηκε δικογραφία που θα αποσταλεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ οι μεταφερόμενοι Αλβανοί θα απελαθούν από τη χώρα. Οι διαφυγόντες τη σύλληψη αλλοδαποί αναζητούνται.

Από την Καθημερινή με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας