Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Μιχ. Παπαδόπουλος: Υπογραφή απόφασης για την έγκριση περιβαλλοντικών όρων έργου στο Προσήλιο

Υπεγράφη από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Μιχάλη Παπαδόπουλο, η Κοινή Υπουργική Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων του Έργου «Εκμετάλλευση κοιτασμάτων λιγνίτη, σε χώρους συνολικής έκτασης 1.210.532 τ.μ. και των συνοδών αυτής έργων, στη θέση ΠΡΟΣΗΛΙΟ Δ.Δ. Πολύραχου Δήμου Σερβίων, Νομού Κοζάνης από την εταιρεία ΜΕΤΕ. ΑΕ».
Σε σχετική δήλωσή του ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι: «Με την απόφαση αυτή θα ξενικήσουν οι εργασίες ενός πολύ σημαντικού, για το Νομό μας, έργου το οποίο θα κρατήσει επιπλέον απασχολημένους τους 200 εργαζομένους της εταιρείας ΜΕΤΕ ΑΕ . Η σωστή εκμετάλλευση του λιγνήτη, ενισχύει τον ανταγωνισμό, τη διαφάνεια και την ανπτυξιακή προοπτική σε όλους τους κλάδους της ενέργειας, ενώ ταυτόχρονα πρόκειται για μία οικονομική λύση τόσο για τους παραγωγούς ενέργειας και την εθνική οικονομία όσο και για τον ίδιο τον καταναλωτή.»
Η ΚΥΑ, αφορά τα Υπουργεία Περιβάλλοντος, Χωροταξίας & Δημοσίων Έργων, Ανάπτυξης, Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Πολιτισμού, ενώ έχει αποσταλεί στο Υπουργείο Πολιτισμού όπου και θα ολοκληρωθεί.

Από το kozan.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aytos ti thelei;
Na leitoyrgisei i METE;
Kata ta alla, stirizei ton agona toy kosmoy;
Xa,xa,xa... Na gelaso...

Delino είπε...

Προτείνω να μετονομαστεί το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ σε ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.
Ο άνθρωπος που είναι υπέυθυνος για την προστασία και του τελευταίου στρέματος γεωργικής γης, υπογράφει την καταστροσφή του.
Χαρείτε τον!
Τα σχέδιά τους όμως δεν θα επιτρέψουμε να περάσουν!

Ανώνυμος είπε...

Τι δικαιολογίες είναι αυτές; Τι λέει ο άνθρωπος!
"πρόκειται για μία οικονομική λύση τόσο για τους παραγωγούς ενέργειας και την εθνική οικονομία όσο και για τον ίδιο τον καταναλωτή"
Ναι είναι οικονομική λύση για ΛΑΡΚΟ και ΜΕΤΕ.
Αλλά για την εθνική οικονομία και ειδικά για τον καταναλωτή που το βρήκε;
Όλοι στο ίδιο τσουβάλι είματε;

Το Προφίλ μας