Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Καπέλο με.... Καπέλωμα !!!!Ποιός είναι τελικά ο κύριος διοργανωτής του 4ου Πανελληνίου Ποδηλατικού Γύρου Λίμνης Πολυφύτου;;;;
Το καπελάκι που φαίνεται στη φωτογραφία, μοιράστηκε στους συμμετέχοντες στον ποδηλατικό γύρο.


Free Signature Generator

Free Signature Generator

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωχ.... Αυτό το είδε ο Βέκιος;;;

Ανώνυμος είπε...

Ο Ποδηλατικός γύρος λίμνης Σερβίων εστέφθει με μεγάλη επιτυχία, με μεγάλη συμμετοχή ποδηλάτων.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ θα έπρεπε να πούμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους ανθρώπους του Συλλόγου Αιμοδοτών καθόμαστε και ασχολούμαστε με το τι έγραφε το καπέλο ή αν έφαγαν ή δεν έφαγαν την μακαρονάδα τους οι αθλητές που πήραν μέρος.Εμένα θα με αποσχολούσαν άλλα πράγματα.Π.χ. πόσα παιδιά του Λυκειου η του Γυμνασίου πήραν μέρος στον όμορφο αυτόν αγώνα.Πόσα παιδιά που θα μπορούσαν να είναι στον αγώνα και να απολαύσουν τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας εκείνη τη στιγμή κοιμόταν (έχοντας κοιμηθεί αργά γυρνώντας απο όλων των ειδών τα μπαρ);Υπήρχαν από την Ξάνθη την Θεσ/νικη την Πάργα και αλλού.Τα δικά μας παιδιά που ήταν;Θα μπορούσα να ρωτήσω και τα παιδιά του Βελβεντού που ήταν; Eλπίζω του χρόνου μετά τον φετινό γύρο της Λίμνης και το πέρασμα μέσα από το Βελβεντό να προσέλθουν και παιδιά από το Βελβεντό στον Γύρο της Λίμνης.
Οτι ανεβάζει τον τόπο μας πρέπει να το αγκαλιάζουμε και χρόνο με το χρόνο να γίνεται καλύτερο.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΜΟΡΦΟΣ ΑΓΩΝΑΣ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ 1000 ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ.

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει η έκφραση "συμμετοχή ποδηλάτων".Μόνα τους συμμετείχαν;

Το Προφίλ μας