Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

"Τα χαμόγελα δεν έκρυψαν την ψυχρότητα" άρθρο στο ΒΗΜΑ για συνάντηση Ερντογάν-Καραμανλή!!!

Το Κυριακάτικο ΒΗΜΑ του ΔΟΛ πρωτοπορεί και πάλι, μετά τη μαϊμού δημοσκόπηση πριν το debate, και δημοσιεύει άρθρο στο οποίο περιγράφεται αναλυτικά η συνάντηση του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή με τον Τούρκο ομόλογό του Ρ.Τ. Ερντογάν λίγο πριν αρχίσουν τα εγκαίνια του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης !!!!!

Στη σελίδα Α11 της Α' έκδοσης (συλλεκτική για όποιον έχει στα χέρια του την εφημερίδα!!!) περιγράφονται με λεπτομέρειες τα ... παγωμένα χαμόγελα Ερντογάν και Καραμανλή και τα θέματα που συζήτησαν!!!!

Σύμφωνα με το συντάκτη του άρθρου "η συζήτηση κάλυψε όλα τα θέματα του φακέλου ελληνοτουρκικές σχέσεις" !!!


(φωτο από http://www.newsfilter.gr/2009/06/21/arthro-parodia-sto-vima/ και το pressmme)



(κλικ για ευκρίνεια)









Σχόλιο ai-vreS:
Φαίνεται ότι ο Ψυχάρης ανακάλυψε νέα όρια σ' αυτό που λέγεται αντικειμενική δημοσιογραφία ...νομίσαμε ότι έπιασε πάτο με τη μαϊμού δημοσκόπηση αλλά προφανώς το βαρέλι δεν έχει πάτο....


Free Signature Generator

Free Signature Generator

10 σχόλια:

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

Η διαφορά μεταξύ εξυπνάδας και βλακείας είναι ότι η εξυπνάδα έχει όρια...

Ανώνυμος είπε...

Aπλά τον λύκο τον βλέπουμε τον τουρό αραδούμε...
Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Τσολακίδη ΔΕΝ γνωρίζετε τον ύποπτο ρόλο του Δημοσιογραφικού Συκροτήματος Λαμπράκη σε βάρος του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ εδώ και χρόνια;
Πώς είναι δυνατόν, ενα ΒΗΜΑ με Πρετεντέρη και Ψυχάρη να πολεμούν μονίμως τον Γιωργο Παπανδρέου και κατά τα άλλα να το παίζουν ΒΗΜΑ και ΝΕΑ φυλλα της δημοκρατικής Παράταξης!!!
>> ΤΑ ΝΕΑ του Δ.Ο.Λ παίζουν αντίθετα... Μονιμη υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ με τον αρθρογράφο των ΝΕΩΝ κ Παπαχρήστο, να υπεραμυνεται του ΠΑΣΟΚ και καλώς πράττει...
Κύριε Τσολακίδη...
Γιατί εκπλήσεσθε τόσο πολύ απο τον στύλ ΒΗΜΑ με Ψυχάρη και Πρετεντέρη, για την ταχτική που ακοόλουθουν έναντι του ΠΑΣΟΚ και πως εξηγείτε εσείς το ιστορικό ρητό..>> Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ανεβοκατεβάζει Κυβερνήσεις;
*** Nα ρθούμε και λίγα στΑ Δημοτικά θέματα...
Κύριε Τσολακίδη...
Επί τόσο καιρό, εσείς είχατε τον κύριο λόγο για την αντιπολιτευση στο Δημο. Τελευταία φαίνεται οτι εχετε κουρασθεί και το κομματικό σας πάθος και μένος εναντίον της δεξιάς σχεδόν εχει περιοριστεί!!
Πως το εξηγείτε εσεις αυτό;
Μήπως εχετε κουρασθεί και εχετε βαρεθεί τα τοπικά θέματα;
Eπίσης, ακόμα δεν φαίνεται κανενας σοβαρός υποψήφιος απο το ΠΑΣΟΚ για τις δημοτικές εκλογές.
Δεν γνωρίζετε οτι είναι μεγάλη η αγωνία του δημάρχου, που περιμένει να δει υποψηφίους απο την αντιπολιτευση, γιατι εχει την αισθηση-μονίμως- οτι παίζει μπάλλα χωρίς...αντίπαλο!!!
--- Δημόσια Κε Τσολακίδη εχουμε να ακούσουμε τον λόγο σας, απο τότε -πρό μερικών μηνών - που δώσατε την γνωστή συνέντευξη σας στο...aivres!!
Βγηκαν τόσα θέματα στην επικαιρότητα, πριν μια εβδομάδα, λεγανε εδω για λαθρομεταναστες στα Σέρβια και τίποτε δεν εγινε...
--- Επίσης Κε Τσολακίδη εξακολουθεί να ισχύει η δήλωση σας οτι ΔΕΝ ενδιαφέρεσθε για δημαρχος και οτι παραμένεται απλός στρατιώτης με άλλο αρχηγό;
Περιμένουμε την δημόσια σας-εδω παρέμβαση σας για όλα τα θεματα της επικαιρότητας της τοπικής μας κοινωνίας...
Και μια ερωτηση ειδικού τύπου...
Πώς κρίνεται το μεχρι τώρα εργο του δημάρχου και γιατί του ακείται τόσο εντονη πολεμική;
Τι εγινε εκεινη η αναφορά σας στον εισαγγελέα...
Πέρασε ενας χρόνος ακριβώς απο τότε...
Απαντήστε μας...

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

Αγαπητέ φίλε,
με ενόχλησε σφόδρα το ρεπορτάζ του ΒΗΜΑΤΟΣ της Κυριακής για την υποτιθέμενη συνάντηση Καραμανλή – Ερντογάν, όπως και το γνωστό gallop μαϊμού, γιατί δείχνει ότι υποτιμούν τη νοημοσύνη μας. Διάβαζα ανελλιπώς το ΒΗΜΑ της Κυριακής για πολλά χρόνια, ενώ εδώ και λίγο καιρό σταμάτησα να το αγοράζω.
Ορθώς, κατά την γνώμη μου, κάνεις το διαχωρισμό μεταξύ ΒΗΜΑΤΟΣ με τον Ψυχάρη και τον Πρετεντέρη και των ΝΕΩΝ με τον Παντελή Καψή και τον Παπαχρήστο. Πρόκειται για διαφορετικούς ανθρώπους με διαφορετικό ήθος παρότι ανήκουν στο ίδιο εκδοτικό συγκρότημα. Πιθανών κάποτε ο Λαμπράκης να ανεβοκατέβαζε κυβερνήσεις στην Ελλάδα, πλέον με τον πλουραλισμό της ενημέρωσης που επιτείνουν τα blogs, όλα αποκαλύπτονται και όλοι κρίνονται.

Ας έρθουμε τώρα στα δημοτικά.
Διαφωνώ με τα λεγόμενά σου ότι είχα τον κύριο λόγο της αντιπολίτευσης στο Δήμο μας. Η δουλειά της δημοτικής μας ομάδας είναι συλλογική και όλοι προσπαθούμε να κάνουμε το καθήκον μας – αυτό για το οποίο οι δημότες μας εμπιστεύτηκαν.
Λες «κομματικό σας πάθος και μένος εναντίον της δεξιάς». Φίλε μου, δεν έχω κανένα μένος και κανένα πάθος για τη δεξιά, και πολύ περισσότερο για τους ψηφοφόρους της δεξιάς. Απλά είμαι στο ΠΑΣΟΚ και λέω την άποψή μου. Νομίζω, χωρίς εμπάθεια.

Αν ανησυχεί ο κ. Δήμαρχος, όπως ισχυρίζεσαι, για τον αντίπαλό του στις εκλογές, είμαι βέβαιος ότι θα βρεθεί ο κατάλληλος υποψήφιος, ίσως και υπερκομματικός, που θα βάλει τάξη στο Δήμο και θα τον οδηγήσει επιτέλους σε μια αναπτυξιακή τροχιά. Σ’ αυτή την περίπτωση βεβαίως θα συμμετέχω κι εγώ, πάντα ως στρατιώτης. Επίτρεψέ μου πάντως να κάνω εδώ μια πρόβλεψη: πιστεύω ότι ο νυν δήμαρχος δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος. Το λέω έτσι από διαίσθηση.

Για τους παράνομους μετανάστες και τη φιλοξενία τους στην περιοχή μας δε γνωρίζω και πολλά πράγματα. Περιμένουμε κι εμείς όπως και οι συμπολίτες μας, πιστεύω, ενημέρωση από τη δημοτική αρχή για ενέργειες που έκανε, ΑΝ έκανε.

Το έργο της δημοτικής αρχής μέχρι σήμερα το θεωρώ ανύπαρκτο. Πες μου ΕΝΑ έργο, έστω ένα έργο, που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την παρούσα δημοτική αρχή που διανύει τη δεύτερη θητεία της – έξι χρόνια τίποτα. Απλώς συνέχισε, χωρίς να ολοκληρώσει ακόμα κάποια έργα που άλλοι μελέτησαν και σχεδίασαν, π.χ. γυμναστήριο, σφαγείο, τούρκικο σχολείο, το τελευταίο μάλιστα με κακογουστιά και χωρίς να ακολουθηθούν όσα προέβλεπε η μελέτη της ΑΝΚΟ.

Πριν από ένα μήνα περίπου παρουσιάστηκε από την ΑΝΚΟ η προ-μελέτη για την οικιστική ανάπλαση των Σερβίων, η οποία με εντυπωσίασε. Η προ-μελέτη όμως πρέπει μια φορά να γίνει μελέτη και κάπου να ενταχθεί, διότι χωρίς πόρους δεν μπορεί να υλοποιηθεί. Είναι ενταγμένη κάπου; Όχι. Επίσης παρουσιάστηκε η μελέτη για το πολιτιστικό κέντρο. Εδώ πιστεύω ότι χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία για την κατασκευή του. Το προηγούμενο Δ.Σ. του ΜΟΣ είχε εξασφαλίσει από το Υπουργείο Ανάπτυξης 1.000.000 ευρώ. Το έργο είχε ενταχθεί σε πρόγραμμα του Υπουργείου Ανάπτυξης. Από την αδράνεια της Δημοτικής αρχής το έργο απεντάχθηκε – πρωτοφανές στα χρονικά!!! να θέλουν να σου δώσουν χρήματα και να μην τα παίρνεις !!! Περιμένουμε τώρα να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ. Η ΑΝΚΟ μας παρουσίασε μια πραγματικά εξαιρετική μελέτη με πρόβλεψη ότι το έργο θα κοστίσει περίπου 3 εκατομ. ευρώ. Για έργα πολιτισμού το ΕΣΠΑ προβλέπει 10.500.000 ευρώ για όλη τη Δυτική Μακεδονία. Εύχομαι στο Δήμο μας να έρθει το 30% αυτών των χρημάτων για να κατασκευαστεί το πολιτιστικό κέντρο. Λες να έχουμε ελπίδες; Μακάρι!

Τέλος, για την αναφορά που με ρωτάς, η τελευταία ενημέρωση που έχουμε από το Υπουργείο Οικονομικών είναι ότι ο ελεγκτής κ. Ποδιώτης, που είχε οριστεί να κάνει διαχειριστικό έλεγχο για την περίοδο 2004-2008, παρότι ήρθε αρκετές φορές στα Σέρβια, μετά από ένα χρόνο, παρέδωσε ανεκτέλεστη την εντολή στο Υπουργείο Οικονομικών. Τώρα το Υπουργείο ζητά από την Περιφέρεια να οριστεί άλλος ελεγκτής. Ίδωμεν.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία του μακροσκελούς σχολίου
Κυριάκος Τσολακίδης,
Δημοτικός Σύμβουλος

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Κυριάκο οπως θα πρέπει να ξέρεις όλα τα κάστρα πέφτουν από φίλια πυρά...Ετσι έκανε πάντα το ΔΟΛ.Το έπαιζε δίπορτο και πάντα ήταν κερδισμένο.Ξεχνάς τι παιχνίδι έπαιξε πριν την εκλογή Σημίτη;Ξέχασες το παιχνίδι με το Βενιζέλο;Ευτυχώς όμως όπου ψηφίζει ΛΑΟΣ ψηφίζει σοφά.Οπου όμως ψηφίζουν μηχανισμοί τότε το ΔΟΛ μπορεί ακόμη και σήμερα να κάνει το ασπρο μαυρο.

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Eννοείς το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη;

Ανώνυμος είπε...

To ΛΑΟΣ είναι ένα ανάχωμα για τον κύριο Χ-ΒΟΧ. Οταν θα χρειασθεί το ΛΑΟΣ θα γυρίσει πίσω στην φωλιά του.Απλά τώρα υπάρχει και αυτό για να μην πάει η ψήφος διαμαρτυρίας πουθενά αλλού.Στα δύσκολα όμως που έρχονται για τον κύριο Χ-ΒΟΧ το χέρι βοήθειας θα έρθει από τον κύριο χέρι-χέρι.

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι ο Χ-ΒΟΧ και γιατί δεν τον κατανομάζεις? Πρέπει να σκεφτόμαστε ποιός είναι, με τέτοια ασάφεια που το διατυπώνεις...

giann είπε...

Παρόμοια γκάφα έχει ξανασυμβεί. Το 1980 ή το 81. Επρόκειτο να έρθει στην Αθήνα ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ. Τελευταία στιγμή το ταξίδι ματαιώθηκε. Όμως γνωστές Αθηναϊκές εφημερίδες περιέγραψαν την επίσκεψη λεπτομερώς!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΧΕΡΑΙΤΗΣΕ Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ

Το Προφίλ μας