Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Σχόλιο στο kozan.gr (Eυθυβολίες.... 11/03/2009) για τον Αντιδήμαρχο κ. Αρη Κουρκούτα

Διαβάζοντας το δελτίο τύπου για τη συνάντηση του Αντινομάρχη κ. Μαργαρίτη με τους προέδρους των Τοπικών Διαμερισμάτων του Δήμου Σερβίων, μου δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Δήμαρχο κ. Κοκολιό.
«Η συγκεκριμένη συνάντηση ουσιαστικά αποτελεί τη συνέχεια των επαφών του αντιδημάρχου Άρη Κουρκούτα με πολιτειακούς και υπηρεσιακούς παράγοντες για την προώθηση ζητημάτων και την επίλυση προβλημάτων που απασχολούν τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Σερβίων».
Από πότε ο Αντιδήμαρχος έρχεται να καπελώσει τον Δήμαρχο; Μπορεί να είναι πρωτοβουλία του, αλλά αν δεν κάνω λάθος, πάντοτε αυτές οι πρωτοβουλίες έχουν την προηγούμενη έγκριση του Δημάρχου. Εκτός πάλι και αν αποφάσισαν και το έχουν συμφωνήσει στα Σέρβια, να αρχίσει να βγαίνει μπροστά ο κ. Κουρκούτας σε μια άτυπη απονομή δαχτυλιδιού μελλοντικής υποψηφιότητας…
Τώρα, όποιος έγραψε το δελτίο τύπου, καλά θα κάνει να ξεσκονίσει λίγο τις πολιτικές και πολιτειακές του γνώσεις.
Από πότε είναι πολιτειακός παράγοντας ο Αντινομάρχης έκαστου νομού; Πολιτειακοί παράγοντες είναι μόνον ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Κανένας άλλος!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα...Κάτι τρέχει!!Πιθανότατα κάποιοι άρχισαν να αποστασιοποιούνται στο επικοινωνιακό κομμάτι από τον Δήμαρχο ή επειδή δεν τους αφήνει χώρο προβολής είπαν να πάρουν μια πρωτοβουλία από μόνοι τους.

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με το σχόλιο του Kozan.gr δεν ειναι η πρώτη φορά που ο Δήμος μας διασύρεται και δεν έχει νόημα πια να το σχολιάζουμε.Φαντασθείτε και να μην είχε δυο δημοσιογράφους το γραφείο τύπου του Δήμου.Επιθεώρηση θα γινόμασταν.
Όμως για να προλάβω κάποιους καλοθελητές στην υπηρεσία της δημοτικής αρχής έχω κάποια ερωτήματα επι της ουσίας :
1. Αφού η συγκεκριμένη συνάντηση αποτέλεσε συνέχεια επαφών (προσοχή στις συχνές επαφές δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει) ποιές ήταν οι προηγούμενες επαφές του κ Κουρκούτα και δεν ανακοινώθηκαν ;
2. Ποιά θέματα του δήμου μας ανέδειξε και διακδίκησε την λύση τους ο αντιδήμαρχος ;
3. Ποιές ήταν οι δεσμεύσεις του αντινομάρχη ;
4. Ο Δήμαρχος ήταν τόσο πολύ απασχολημένος και δεν παρευρέθηκε στην συνάντηση ;
5. Ποιά ήταν τα αποτελέσματα της συνάντησης ;
Περιμένω τις απαντήσεις απο τον αρμόδιο αντιδήμαρχο(παρεπιπτόντως μόνιμο κάτοικο Κοζάνης).

Ανώνυμος είπε...

Αμάν βρε παιδιά . Πολύ το ψάχνετε. Δεν μας έχει συνηθίσει ο Δήμος σε δελτία τύπου και όσο νάναι αρχή είναι ακόμη. Λίγη υπομονή και θα στείλουν και... χειρότερα

Ανώνυμος είπε...

Kανείς δεν πήρε δακτυλίδι για να ειναι υποψηφιος απο την συντηρητική παραταξη, στις επομενες εκλογες για το δημαρχείο. Η ΝΔ εχει καταστησει σαφές, σε ολους τους...εμφανιζόμενους υποψηφίους, οτι Επίσημος υποψήφιος για τις επομενες δημοτικες εκλογες θα είναι και παλι ο
Νυν δημαρχος Σερβίων. Γιατί, ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις!!!

Ανώνυμος είπε...

Apantontas sto anotero sxoleio, gia to omada pou kerdizei den tin alazeis..., as kratisei o filos kai kapoia epifylaxi...etsi pou diaxeirizetai ta themata tou Dimou o dimarxos kai meta tis toses apokalypseis mallon tha eprepe na ntrepetai na kykloforei sta Servia.As epistrepsei ta lefta pou leipoun apo to tameio tou Dimou ap'oti exo katalavei apo ta grafomena sto blog, na zitisei sygnomi apo tous polites, giati kapoia pragmata mporei na eginan kai apo agnoia dioikitikon diadikasion kai meta as exei kai pali filodoxies gia tiw epomenes ekloges. Monos tou tha eprepe na aposyrthei meta ap'ola afta pou anakoinothikan.Den symfoneis file bloger???

Το Προφίλ μας