Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Περιοδεία του Γιάννη Παπαϊορδανίδη στα Γρεβενά


Τα Γρεβενά επισκέφθηκε την Τρίτη 5 Οκτωβρίου ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιάννης Παπαϊορδανίδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη στα Γρεβενά Δημήτριο Ψευτογκά και υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «Αρχή…Ζουμε Μαζί». Ο κ. Παπαϊορδανίδης στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας στην περιοχή επισκέφθηκε το Νοσοκομείο των Γρεβενών, καθώς και διάφορες υπηρεσίες όπως το ΙΚΑ και η Δ.Ο.Υ.. Συναντήθηκε με τον Νομάρχη και τον Δήμαρχο των Γρεβενών, ενώ βρέθηκε κοντά και στους ηλικιωμένους του ΚΑΠΗ Γρεβενών. 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην πόλη των Γρεβενών δεν παρέλειψε να συζητήσει και με το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών, αλλά και το Επιμελητήριο. Ο κ. Παπαϊορδανίδης κατά τη διάρκεια των συναντήσεών του τόνισε μεταξύ άλλων πως «Η Δυτική Μακεδονία πιστεύουμε ότι και θέλει και μπορεί να αποφασίσει η ίδια πώς θα πάει μπροστά και είμαστε σίγουροι πως θα το πετύχουμε». Αναφέρθηκε ακόμη στο ρόλο που πρέπει να παίζουν όσοι διεκδικούν την ψήφο των πολιτών, επισημαίνοντας ότι ο καθένας που διεκδικεί την ψήφο των πολιτών θα πρέπει να πάει τα πράγματα μπροστά, να συμπυκνώνει αιτήματα και να ενώνει τους πολίτες σε στόχους που προωθούν τα συλλογικά συμφέροντα τόσο των τοπικών κοινωνιών όσο και του συνόλου μιας κοινωνίας σαν αυτή της Δυτικής Μακεδονίας. «Γι’ αυτό αποφάσισα, είπε να διεκδικήσω την ψήφο σας, γι’ αυτό μπήκα μπροστά. Για να παίξω αυτό το ρόλο, για να πάμε όλοι μαζί, τον τόπο μας μπροστά.» Ο κ. Παπαϊορδανίδης επισκέφθηκε ακόμη και Δημοτικά Διαμερίσματα των Γρεβενών, όπως τη Μυρσίνα, το Μικρό και το Μεγάλο Σειρήνι, τις Αμυγδαλιές, τον Βατόλακκο, αλλά και τον Ταξιάρχη, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους επισημαίνοντας πως «Η κρίση που βιώνουμε ανέδειξε με τον πλέον δραματικό τρόπο και μια μεγάλη αλήθεια. Το κράτος, με τη μορφή που το ξέραμε και το ρόλο που έπαιζε στην Ελλάδα, έχει πια τελειώσει. Και αυτό δεν το επιβάλει κανένα Μνημόνιο αλλά το επιβάλει η ίδια η ανάγκη των καιρών.» « Το κράτος στις μέρες μας, είπε ο κ. Παπαϊορδανίδης, είναι μεγάλο για τα μικρά και μικρό για τα μεγάλα, καθώς ολοένα και περισσότερες αποφάσεις που μας αφορούν λαμβάνονται σε υπερεθνικό επίπεδο. Το σύγχρονο κράτος πρέπει να είναι επιτελικό στην κορυφή του, έτσι ώστε να εγγυάται ισχυρή διεθνή παρουσία και ταυτόχρονα αποτελεσματική διεύθυνση στο εσωτερικό. Η όποια αναπτυξιακή πολιτική όμως, πρέπει να ασκείται από την περιφερειακή αυτοδιοίκηση και οι υπηρεσίες στο σύνολό τους από την τοπική αυτοδιοίκηση.» 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον αποκτά η σημερινή ομιλία του υποψηφίου ΝΔ στα Σέρβια, στην οποία θα παρουσιάσει το πρόγραμμά του και τους υποψηφίους που εχει στο...ψηφοδέλτιο του!
Είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση του, στην οποία και θα καταδειχθούν ζωντανά οι πολιτικές αδυναμίες του υποψηφίου, η απειρία λόγου και άρθρωσης και το γεγονός οτι ο κόσμος θα δεί ενα ανήμπορο πολιτικά υποψήφιο, που στις εκλογές θα καταλάβει την...3η θέση!!!

Ανώνυμος είπε...

Το πρόγραμμα του Υποψηφίου Μαλέγκωφ δέν το έχουμε σήμερα ;

Ανώνυμος είπε...

Είναι σε περιοδία στα ορεινά.
Με την επιστροφή θα έχουμε ανακοίνωση.

Το Προφίλ μας