Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Γιάννης Παπαϊορδανίδης:Επίσκεψη σε Δημοτικά Διαμερίσματα της Εορδαίας


«Η ευθύνη μας να ανοίξουμε νέα σελίδα για την περιφέρεια μας, για να πάει ο τόπος μας μπροστά. είναι μεγάλη», δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιάννης Παπαϊορδανίδης, κατά τη διάρκεια της περιοδείας  που πραγματοποίησε  την Πέμπτη σε Μηλοχώρι, Φούφα, Δροσερό, Γαλάτεια και Ολυμπιάδα. Ο κ. Παπαϊορδανίδης συνομίλησε με τους κατοίκων των Δ. Δ. της Εορδαίας επισημαίνοντας πως στόχος του συνδυασμού «Αρχή…Ζουμε Μαζί», είναι να ξαναμπεί η δυτική Μακεδονία στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου.



Να ανθίσει και πάλι το χαμόγελο και η αισιοδοξία σ΄ αυτό τον τόπο που, εδώ και χρόνια, άστοχες επιλογές, τον έκαναν να φαίνεται γκρίζος. Να μετρά χαμένες ευκαιρίες και να διώχνει τα ίδια του τα παιδιά. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε στους κατοίκους της περιοχής να μην ξαναγίνει απολογισμός χαμένων ευκαιριών στη Δυτική Μακεδονία. « Θα πάμε μπροστά, είπε. Θα ξαναβάλουμε την Περιφέρεια μας στο δρόμο της ανάπτυξης. Θα βγούμε πρώτοι εμείς απ’ την ύφεση. Θα φτιάξουμε έναν τόπο όπως τον ονειρευόμαστε και μας αξίζει, για να ακουμπήσει εδώ τα όνειρα του κάθε δικό μας παιδί.» « Δεν είναι εύκολο το έργο μας,  είπε ο ίδιος, ούτε ο δρόμος μας θα είναι στρωμένος και ανοικτός. Θα τον βαδίσουμε όμως με σχέδιο, πρόγραμμα και αποφασιστικότητα και να είστε σίγουροι πως σε λίγο καιρό τίποτα δεν θα θυμίζει το χθες.»


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι κραταει στο χέρι? Μήλο? δαγκωτο?

Ανώνυμος είπε...

O Νούς του στο φαϊ.....

Πάντως δεν τα έφαγαν μαζί.....με τον ΑΓΡΟΤΗ της φωτογραφίας πάνω στο τρακτέρ......που του πρόσφερε το μήλο !!!!!!!!

ΑΚΠΠ (Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών πέρα από το Ποτάμι) είπε...

Φίλε Ανώνυμε 8:34

Εσένα πάντως δεν σου κάθεται στο ΛΑΡΥΓΓΙ έτσι?
γιατίι βλέπουμε μας γεμίζεις όλο με ΜΑΚΑΚΙΕΣ

Οτι και να γράψεις ΕΜΕΙΣ έχουμε ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ :

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΝΝΗ
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΝΝΗ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΟΠΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...
ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΔΑΚΗ ΣΟΚΟΥΤΗ ΣΒΩΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΙΠΗ ΚΟΥΣΤΟΔΙΑ...ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ .... ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ...ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ...

Ανώνυμος είπε...

Δημοσκόπηση απο kozani.net

Αλτίνης
0%
Δακής
73.68%
Κύρινας
0%
Παπαϊορδανίδης
21.05%
Τσάκωνας
5.26%

επομένως....
οι απόψεις μας περιττεύουν.....
εδώ που φτάσαμε.....κοιτάμε.....
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

10:23 π.μ.

Ο τόπος(όλη η Ελλάδα)χρειάζεται hard-reset.
Τέρμα τα κόμματα που μας οδήγησαν στην καταστροφή,μαύρισμα σε όλους και γιουχαϊσμα για να απομακρυνθούν όσο πιο γρήγορα γίνετε.

Το Προφίλ μας