Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Βασίλης Κωνσταντόπουλος: Σχετικά με την κατάθεση του ψηφοδελτίου

Με την κατάθεση του Συνδυασμού Ενωτική Κίνηση Δήμου Σερβίων- Βελβεντού στο Πρωτοδικείο, έκλεισε ένας σημαντικός κύκλος στην προσπάθεια να δώσουμε ελπίδα στους πολίτες μιας περιοχής που μπορεί να έχει προοπτική εφ’ όσον εργαστούμε σκληρά γι ‘ αυτό.
Για λόγους αριθμητικούς στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου που δεν έχουν σχέση με τις θέσεις του συνδυασμού , το ψηφοδέλτιό μας τελικά περιλαμβάνει  και έξι υποψηφίους στη Δημοτική Ενότητα Βελβεντού.
Θέλω να δηλώσω ξεκάθαρα ότι μένω σταθερός στις θέσεις που έχω διατυπώσει.
Σέβομαι απόλυτα την απόφαση της κοινωνίας του Βελβεντού να απέχει από τις εκλογές και δεν διεκδικώ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ. Σε κάθε περίπτωση και εφ’ όσον εκλεγώ Δήμαρχος, το πρώτο θέμα που θα προτείνω να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι το θέμα του Βελβεντού.
Είναι απόφαση και δέσμευσή μου η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το εν λόγω ζήτημα να γίνει στο Βελβεντό.

Βασίλης Κωνσταντόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων- Βελβεντού

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

bravo sto k.Kwnstantopoulo!!!!panta tetoia!
Wraia politiki kanete!!!!!!!!!!!1

Ανώνυμος είπε...

Mε κούφανε !!!!!!!!

...δεν διεκδικώ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ....

Τι κρίμα !!!!!!!

ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ οι κάτοικοι του ΒΕΛΒΕΝΔΟΥ !!!!!!!!

ΑΚΠΠ (Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών πέρα από το Ποτάμι) είπε...

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΒΑΣΙΛΗ . ΕΜΕΙΣ συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΑ

Είναι μια θέση ΚΑΘΑΡΗ και ΞΕΚΑΘΑΡΗ
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ

Γιαυτό ΕΜΕΙΣ δεν ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΟΥΜΕ που

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΗ
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΗ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΒΑΣΙΛΗ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΥΣ;;;;;
ΤΟ ΠΑΙΞΑΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΑΙΞΑΤΕ!!! Ή ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ;;;
ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΙΜΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗ!!!
ΑΡΑΓΕ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ!!!!!!!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ << ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ >>.
ΤΙΠΟΤΑ ΙΕΡΟ ΤΙΠΟΤΑ ΟΣΙΟ
ΑΧ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΕΡΒΙΩΤΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ;;;;
ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ......

Ανώνυμος είπε...

alla tha xasete kai polous apo ta servia kirie kwnstantopoule, me prwti tin dikh mou, pezetetai kai eseis to paixnidaki tou velventou. xasate enan ipostirixti sas.

Ανώνυμος είπε...

Μαθαμε οτι η συντονιστικη επιτροπη του Βελβενδου συνεδριαζει αποψε το βραδυ και ετοιμαζει μια καταγγελια-καταπελτη. κατα του κυριου κωνσταντόπουλου που αποδεικνύεται λιγος ελαχιστος και τελικά κακος χειριστης των τοπικων ζητηματων.
Οι βελβενοι Βασίλη δεν ειναι χαζοι. Θα σε τιμωρησουν.

Ανώνυμος είπε...

VALTE RE KSEFTILES OLA TA SXOLIA AN TO EKANE AYTO PAPADOPOULOS H MAKRIGIANNIS APO XTHES THA TO EIXATE ANAKINOSI...........K THELETE NA EMPISTEYTOUME TA XERIA TOY DIMOU SE ESAS ? ANTE APO DO RE ..........PRIN KALA KALA KSEKINISI O AGONAS APOKALIFTIKATE ..........GIAYTO NA TO THIMASE KONSTANTOPOULE OTI O PSEFTIS K O KLEFTI TON PROTO XRONO XERONTE....

Ανώνυμος είπε...

"Για λόγους αριθμητικούς στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου που δεν έχουν σχέση με τις θέσεις του συνδυασμού , το ψηφοδέλτιό μας τελικά περιλαμβάνει και έξι υποψηφίους στη Δημοτική Ενότητα Βελβεντού".

Ο ιδιος ΑΚΥΡΩΝΕΙ την εκλογική διαδικασία, ...συντονιστική αρπάξτε την ευκαιρία που σας εδωσε... μην βιαστείτε ομως, υπάρχει θέμα σοβαρότατο.

Ανώνυμος είπε...

3:58 μ.μ.
Μακάρι.....να ΧΑΙΡΟΤΑΝΕ....ένα χρόνο.... ο συγκεκριμένος.....αλλά .....δυστυχώς....τον αφήσατε να χαίρεται....ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.....

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΣΑΣ !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς και η κίνηση αυτή του κύριου Κωνσταντόπουλου έρχεται να επανορθώσει το λάθος με τη ποσόστωση στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου.
Η αλήθεια είναι όμως ότι ο πανικός, η έλλειψη σοβαρότητας και ψυχραιμίας οδηγεί το συνδυασμό από το ένα λάθος στο άλλο και τελικά στη γελιοποίηση της διαδικασίας κατάρτισης ψηφοδελτίου.
Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν περίμενε από έναν τόσο έμπειρο σε τέτοιου είδους διαδικασίες πολιτικό άντρα να υποπέσει σε τέτοιο σφάλμα.
Ίσως μία εξήγηση είναι ότι δεν αντιμετωπίζει σοβαρά τις εκλογές του Δήμου μας, καθώς και για τον ίδιο είναι μία περιπέτεια που τον απασχόλησε πρόσφατα μετά τις επαναλαμβανόμενες αποτυχίες του να μας εκπροσωπήσει στο Κοινοβούλιο.
Ίσως πάλι να μην φταίει καν ο ίδιος, αλλά οι γύρω του που αντιλαμβάνονται την απλή αριθμητική ως πυρηνική φυσική και τα απλά μαθηματικά ως εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς.
Επιπλέον, η επιλογή της τοποθέτησης υποψηφίων στο Βελβεντό, και μάλιστα υποψηφίων εκτός αυτού αποτελεί ύψιστη πράξη αναξιοπιστίας, πολιτικού τυχοδιωκτισμού και υποτίμησης της νοημοσύνης των κατοίκων της περιοχής.
Τέλος, και ίσως το σημαντικότερο είναι η σημερινή επιστολή με την οποία αντί να απολογείται για τα προηγούμενα λάθη, κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα. «Δεν διεκδικώ ούτε μία ψήφο» από τους Βελβεντινούς. Πρωτόγνωρο πολιτικά φαινόμενο να λέει επικεφαλής συνδυασμού ότι οι συγκεκριμένοι υποψήφιοί μου δεν είναι άξιοι, μην τους ψηφίσετε! Και αν θέλει ο κύριος Κωνσταντόπουλος ας μας πει, πόσες ακριβώς ψήφους διεκδικεί στα υπόλοιπα διαμερίσματα, ποιοι είναι οι άξιοι ποιους πρέπει να ψηφίσουμε!
Πολιτικές Μακιαβελικές από επαγγελματίες πολιτικούς, που αλλάζουν θέσεις, στάσεις, συμπεριφορές, απαξιώνουν συνειδήσεις, ανθρώπους, κοινωνίες ολόκληρες προκειμένου να ικανοποιήσουν προσωπικές και μόνον φιλοδοξίες.
Παρακαλώ πολύ να δημοσιευτεί…

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗ. ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=sFP3xsziuNg οριστε η θεση του κυριου Κωνσταντοπουλου πριν απο 5 μερες

ΑΚΠΠ(Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών πέρα από το Ποτάμι) είπε...

Δεν μας πείθετε ότι και πείτε για τον ΒΑΣΙΛΗ.
Η θέση του στο θέμα ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ .

Δεν έχει συμπεριλάβει κανένα ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟ και δεν ζητά ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ

ΝΑΙ!!!!!!!!!! ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ
ΝΑΙ!!!!!!!!!! ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ

Μπορείτε να μας πείτε που θίγεται η ΣΥΜΦΩΝΙΑ?
ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γι αυτό ΕΜΕΙΣ τον ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ και :

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΗ
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΗ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΒΑΣΙΛΗ

Ανώνυμος είπε...

Καλά, οι Βελβεντινοί δηλώνουν ότι απέχουν από τις εκλογές και εμείς ασχολούμαστε μ' αυτούς.... Επιτέλους, αποτελούν περίπου το 15-20% των κατοίκων, και όλη η συζήτηση για τις εκλογές γίνεται γύρω από αυτούς. ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΑΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΖΗΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΥΣ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΕΤΣΙ ΚΙ' ΑΛΛΙΩΣ, ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Κωνσταντόπουλε οι δεσμεύσεις σου πλεον δεν πείθουν κανέναν.
Ένας Βελβεντινός

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Βασίλη,
Δεν μπορούμε να παίζουμε άλλο με τα παιδιαρίσματα των Βελβεντινών. Ακόμα δεν έχουν καταλάβει που οδηγούν οι πράξεις τους. Δεν θα ναρκοθετήσουμε το μέλλον της περιοχής. Ο Βελβεντός έχει μόνο δύο επιλογές. Ή να γίνει ανεξάρτητος ή να έρθει εδώ. Εμείς προτιμούμε να γίνει ανεξάρτητος. Αφού δεν μπόρεσε δεν θα τον αφήσουμε να μας πάρει και μας στο λαιμό του με τα καμώματά του.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ..,

ΔΕ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΕ. ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΔΕ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ. Η ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΟΧΙ. ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.

Ο Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΟΤΙ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΣΗ ΠΟΛΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εσείς οι Πέρα από το Ποτάμι κολλητοί του Κωνσταντόπουλου (μνημονιακοί και κουτοπόνηροι), ότι και κάνετε με τις βλακείες που βάζετε κάθε τρεις και λίγο εδώ, τη μεγαλειώδη γκάφα του κολλητού σας δεν την αποτρέψατε. Να κοιτάτε τα του οίκου σας.

Ανώνυμος είπε...

Προς αγενέστατο-φασίζοντα 6:57
Δηλαδή θα βγει αντιδήμαρχος δημοτικού διαμερίσματος Βελβεντού κάτοικος Πλατανορεύματος και δεν μας πέφτει και λόγος? Η στάση ημών των Βελβεντινών θα είναι όπως αρμόζει και με τις διαδικασίες που αρμόζουν στον έντιμο αγώνα μας. ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Γκεγκε?

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 9:00

Δεν ενδιαφερεται κανείς για τα δικά σας εκτός απο εσάς θεωρητικά, γιατί το πρόβλημα είναι δικό σας. Εαν δε θέλετε αντιδήμαρχο από το Πλατανόρρευμα ΕΚΛΕΞΤΕ δικό σας άτομο. ΕΚΛΟΓΗ όχι διορισμός δίκην ΜΚΟ και κουραφέξαλα. Ετσι γίνονται οι αγώνες. Συμφωνώ να τον κάνετε αλλά νομίζω ότι έχετε χάσει προ πολλού το δρόμο.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 9:00 δεν είναι ο προηγούμενος φασίστας. Αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι οτι και αυτός καλείται να συμβιώσει με σένα οπότε του πέφτει λόγος και πολύς για τις δικές σου βλακείες. Άσχετα με τα ψηφοδέλτια των υποψηφίων το Βελβεντό για κάποια χρόνια θα είναι μέρος του ενιαίου δήμου. Σας θέλουμε δε σας θέλουμε, μας θέλετε δε μας θέλετε. Δε μπορείς να έχεις γνώμη για τα τεκταινόμενα στο σπίτι κάποιου και να τον αποκαλείς φασίστα εάν εκφράζει γνώμη για το δικό σου.

Ανώνυμος είπε...

Προς 9:15:
Ψευτοδιλλήματα του τύπου ή αντιδήμαρχο από το Πλατανόρευμα ή δικό μας να τα πεις εκεί που σε παίρνει. Όπως επίσης και τις υποδείξεις σου. Δεν θα μας πεις εσύ πως θα κάνουμε τον αγώνα μας ούτε θα σου ζητηθεί ποτέ ο λόγος για αυτό. Όσο για το ποιος ενδιαφέρεται για τα "δικά" μας άστο να φανεί από μόνο του. Άντε καληνύχτα!

Ανώνυμος είπε...

9:23
Δεν κατάλαβες. Διευκρινίζω λοιπόν: Τον αποκάλεσα έτσι για να καταλάβει ότι μας πέφτει και μας παραπέφτει λόγος για τα ψηφοδέλτια όταν αυτά μας προσβάλουν άμεσα και όταν γίνει γραπτή και προφορική δέσμευση επί αυτών. Επίσης, την γνώμη του να την λέει, δεκτόν. Αλλά για τα καθαρά του αγώνα μας δεν του πέφτει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος, αυτό εννοώ.

Ανώνυμος είπε...

Δε βλέπω να προσέβαλε την καθαρότητα του αγώνα σας. Μάλλον έχει βαρεθεί όπως όλοι μας το ντάντεμα που σας κάνουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι.

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ: Το επιχείρημα επι ψηφοδελτίων πολύ σωστό.

Ανώνυμος είπε...

αιβρες πολυ γαργαρα κανεις

Ανώνυμος είπε...

Και σε ποιον θα ρίξουν βάρος οι υποψήφιοι, όταν ξέρουν όπως και εσύ 10.30 και η πλειοψηφία της σοβαρώς σκεπτόμενης κοινωνίας της περιοχής, ότι το πιο οργανωμένο και πιο ανεπτυγμένο κομμάτι του νέου Δήμου, στους περισσότερους τομείς είναι ο σημερινός δήμος Βελβεντού.
Και μάλιστα χωρίς να κουβαλάει και βάρη από το παρελθόν, ε;;

Ανώνυμος είπε...

Αν ήταν Βασίλη το πρόβλημα αριθμητικό γιατί έβαλες και άνδρα στο ψηφοδέλτιο του Βελβεντού;
Άρα δεν ήταν αριθμητικό!

ai-vreS είπε...

Μήπως επειδή την ύστατη ώρα δεν μπορούσε να βρεθεί άλλος;;;;

Εργοστασιακό Σωματείο ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ είπε...

re μεγαλε αιβρες δεν αντεχεις τον ....αυτονοητο διαλογο.....
εκτος αν θελεις εδω μεσα να γραφουν μονο βρισιες

Εργοστασιακό Σωματείο ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ είπε...

ναι αλλα εφαγες ενα σχολιο....και δεν βγαινει ακρη για τον διαλογο

Ανώνυμος είπε...

Αναδημοσίευση από kozan.gr :
Στις 16/10/2010 ο Βασίλης «Οδυσσέας» Κωνσταντόπουλος με δηλώσεις του στην εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, επισήμαινε: «Σεβόμαστε τον αγώνα τους για ανεξαρτησία και δεν θα έχουμε υποψηφίους. Εκπροσώπηση δεν θα υπάρχει από τον σημερινό δήμο Βελβεντού, αλλά εμείς έχουμε ένα σενάριο για να καλύψουμε την περιοχή με θεσμικό όργανο, το οποίο δεν είναι ώρα να αποκαλύψουμε. Δεν αρκεί η ύπαρξη της ΜΚΟ».
Μετά από αυτό πιστεύω να έχουν καταλάβει όλοι ότι η κίνηση του κυρίου Κωνσταντόπουλου το βράδυ της Κυριακής δεν οφείλονταν σε κάποιο λαθασμένο μαθηματικό υπολογισμό όπως έντεχνα προσπάθησε να μας την περάσει,αλλά σε μια καλά σχεδιασμένη εδώ και καιρό κίνηση.
Μ.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ,ΟΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

Το Προφίλ μας