Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Δήλωση υποψηφιότητας Δρ. Δημήτρη Μυλωνά


Φίλες και φίλοι,
ζώντας μέσα σε μια μεταιχμιακή εποχή και μια μεγάλη οικονομικο-πολιτικο-κοινωνική κρίση, ανταποκρίθηκα στην πρόταση-πρόκληση του Γιάννη Παπαϊορδανίδη να συστρατευθώ στον κοινό αγώνα, διεκδικώντας  την ψήφο των συμπολιτών μου για το νέο θεσμό της αιρετής Περιφέρειας της Δυτικής Μακεδονίας ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος του συνδυασμού «ΑΡΧΗ...ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ».
Ο «Καλλικράτης» με βάση τον οποίο θα διεξαχθούν οι Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου 2010 αποτελεί τη μεγάλη μας ευκαιρία για τη διαμόρφωση της νέας αυτοδιοικητικής αρχιτεκτονικής της πατρίδας μας, που σκοπό έχει να οδηγήσει σε μια νέα φάση ανάπτυξης και εξέλιξης των παραγωγικών και δημιουργικών δυνάμεων του τόπου.
Όλοι εμείς έχουμε την πεποίθηση ότι ο καιρός απαιτεί ένα νέο αυτοδιοικητικό σχηματισμό με δημοκρατικό, ενωτικό και ανεξάρτητο χαρακτήρα. Πέρα και πάνω από τοπικισμούς και στείρες προσωπικές αντιπαραθέσεις, που θα προσφέρει τη δυνατότητα μιας στιβαρής διοίκησης με όραμα και ικανότητες για τη διαμόρφωση του νέου προτύπου.
Όλοι εμείς, ως άνθρωποι του καιρού και του τόπου μας, μπαίνουμε μπροστά με νέο Όραμα για το Μέλλον.
Το νέο μας όραμα δεν επιτρέπει μια κοντόφθαλμη και περιθωριακή προσέγγιση,
αλλά απαιτεί έναν αυτοδιοικητικό σχηματισμό που θα συσπειρώσει όλους τους δημιουργικούς ανθρώπους, έμπειρα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, νέους ανθρώπους, γυναίκες, επιστήμονες, δημόσιους λειτουργούς και ανθρώπους της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, που έχουν συμφωνήσει να συνδιαμορφώσουν ένα νέο συνεκτικό σχέδιο με προγραμματισμό, συνέπεια και σταθερότητα. Με διαβούλευση και κοινωνική συναίνεση, δημοκρατική συνεννόηση και αδιαφορία για το πολιτικό κόστος.
Το νέο μας όραμα απαιτεί ένα αυτοδιοικητικό σχήμα διεκδικητικό απέναντι στην κεντρική εξουσία. Ενάντιο στις δυνάμεις της αδράνειας, της αδιαφάνειας και του νεποτισμού. Και στοχεύει να καταστήσει τη Δυτική Μακεδονία περιφέρεια πρότυπο μέσα στο έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον των ευρωπαϊκών περιφερειών, απελευθερώνοντας τις τεράστιες αναπτυξιακές δυνάμεις του τόπου μας και των ανθρώπων του.
Φίλες και φίλοι
Σας καλώ να δώσουμε τούτο το σημαντικό και δύσκολο αγώνα για το μέλλον του τόπου και των ανθρώπων του, όλοι μαζί, στο πλευρό του Γιάννη Παπαϊορδανίδη και του συνδυασμού «ΑΡΧΗ...ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ»

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άλλος με την βάρκα μας ???????
Έτσι......και αλλιώς.......πρέπει ΠΟΛΛΟΙ .....να πάνε να ΠΝΙΓΟΥΝ !!!!!!!!!!!!

ΑΚΠΠ (Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών πέρα από το Ποτάμι ) είπε...

Καλή επιτυχία Δημήτρη
και άσε το ΛΑΜΟΓΙΟ τον 4:20
Ο 4:20 είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ της περιοχής
τον ξέρουμε

γι αυτό ΕΜΕΙΣ αποφασίσαμε

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΝΝΗ
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΝΝΗ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑΝΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Δημήτρη πως σου φαίνεται που ο Καλλικράτης σε συνδυασμό με το μνημόνιο θα αναγκάσουν τον επόμενο περιφερειάρχη(όποιος και να είναι αυτός)να απολύσει υπαλλήλους από σχολεία,νηπιαγωγεία,υπηρεσίες που χρειάζονται πραγματικά στο κοινωνικό σύνολο,καθότι και εσύ είσαι δημόσιος υπάλληλος?

Ανώνυμος είπε...

Μπα !!!!!!
και αυτός ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ??????????
έτοιμος για την προσφορά στον ΤΟΠΟ ο ΣΩΤΗΡΑΣ ?????

Ανώνυμος είπε...

Mια που ανέφερα..... για "ΣΩΤΗΡΕΣ = ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ"........
σήμερα....στην παρουσίαση του συνδυασμού .....του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ......
ΑΔΕΙΑΣΑΝ οι καφετερίες της Κοζάνης......
γιατί...παρεβρέθηκαν.....οι γλοιώδεις....βολεμένοι....στην αίθουσα Τέχνης !!!!!!!

Πρέπει.....να του κάνουν μήνυση .....οι ιδιοκτήτες των καφετερίων .....για διαφυγή ΚΕΡΔΩΝ !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πωπω ρε παιδιά,τι δημοκρατία είναι αυτή?
Από εχτές έχω κάνει ένα σχόλιο που είναι απλά κατά του ΠΑΦΟΚ(Πανελλήνιο Φορολογικό Κίνημα) και όχι εναντίον ατόμου ή βρίζοντας..και ακόμη δεν το βάλατε.

Όσο περνάει ο καιρός και θα σφίγγουν πιο πολύ τα πράγματα για τον λαό,θα λέει και άλλος κόσμος κι άλλα,πιο χοντρά,τότε τι θα κάνετε?
Θα δίνετε τις ip μας στο ηλεκτρονικού εγκλήματος?

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ.

ai-vreS είπε...

Κι εσύ αδερφέ, σ' αυτό το blog βρήκες να κάνεις το σχόλιό σου;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ναι αγαπητό aivres σε αυτό το blog διότι και οι υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ ψηφοφόροι είστε σαν και εμάς και τρώτε την ίδια παπάρα με εμάς,μόνο που πρέπει επιτέλους να ξυπνήσετε και εσείς και να διώξουμε το μνημόνιο προτού μας ξετινάξει όλους.

Ήδη υπάρχουν αρκετοί που δεν θα ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ για πρώτη φορά στην ζωή τους γιατί απλά άνοιξαν τα μάτια τους.
Μακάρι να το δείτε και εσείς εγκαίρως.

Το Προφίλ μας