Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Γιάννης Παπαϊορδανίδης Παρουσίαση Υποψηφίων στα Γρεβενά



Τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «Αρχή…Ζουμε Μαζί» στα Γρεβενά  παρουσίασε χθες  ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιάννης Παπαϊορδανίδης. Ο κ. Παπαϊορδανίδης, αναφερόμενος στους υποψηφίους του συνδυασμού, τόνισε πως:
« Είναι μεγάλη τιμή να παρουσιάσω σήμερα ενώπιον σας τους άξιους και ικανούς ανθρώπους που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο μας στο σημερινό Νομό Γρεβενών. Τους ανθρώπους που μαζί με όλους τους πολίτες, θα μας οδηγήσουν στις 7 του Νοέμβρη, σε μια μεγάλη νίκη στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλες και όλους και να δηλώσω ότι θα είμαι δίπλα τους όχι μόνο στον προεκλογικό αγώνα αλλά και στη συλλογική προσπάθεια που όλοι μαζί θα καταβάλουμε, για ένα καλύτερο αύριο, για την υλοποίηση των προγραμματικών μας δεσμεύσεων.
Για ένα καλύτερο αύριο για τη Δυτική Μακεδονία, για ένα καλύτερο αύριο για τα Γρεβενά.»
«Η υλοποίηση όλων εκείνων των έργων, επεσήμανε ο κ. Παπαϊορδανίδης, που απαιτούνται για την αξιοποίηση κάθε περιοχής με φυσικό κάλλος, είναι οι τομείς στους οποίους θα ρίξουμε όλο το βάρος.
Αν και διανύουμε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, υπάρχουν εκείνα τα χρηματοδοτικά σχήματα που εφόσον είσαι ΕΤΟΙΜΟΣ, μπορείς να κάνεις πολλά.
Το ΕΣΠΑ, ο τοπικός πόρος ανάπτυξης και τόσα άλλα ευρωπαϊκά αλλά και εθνικά προγράμματα μπορούν να αποτελέσουν τα καλύτερα εργαλεία μας.
Εργαλεία που σε χέρια άξια και ικανά, σε χέρια ανθρώπων που είναι ΕΤΟΙΜΟΙ, μπορούν να αλλάξουν την εικόνα των Γρεβενών και να την οδηγήσουν σ’ έναν ασφαλή δρόμο ανάπτυξης και προόδου.
Για μένα όμως υπάρχει και ένα άλλο μεγάλο ΟΡΑΜΑ.
Ένα όραμα εφικτό που όλοι μαζί μπορούμε να το παλέψουμε και να το υλοποιήσουμε.
Τα Γρεβενά να πάψουν να είναι ένα κομμάτι στην άκρη της Ελλάδας και να γίνουν το κέντρο όπου θα συναντιέται, η ομορφιά του τόπου και των ανθρώπων της με την ανάπτυξη.
Ο τόπος που δε θα νοσταλγούν οι νέοι, αλλά ο τόπος όπου θα θέλουν και φυσικά θα μπορούν να ζουν.
Ελάτε όλοι μαζί.
Γιατί εμείς θέλουμε αλλά και μπορούμε.»
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Παπαϊορδανίδης συνοδευόμενος από την  Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη στην Κοζάνη Βέττα Σπόντη και τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «Αρχή…Ζουμε Μαζί», επισκέφθηκε τα Δημοτικά Διαμερίσματα: Λευκόβρυση, Άργιλος, Κλείτος, Πρωτοχώρι και Λευκοπηγή.
 
 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
 Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι των Γρεβενών που παρουσίασε χθες ο κ. Παπαϊορδανίδης, είναι:
  1. Καραιορδανίδης  Ιορδάνης  επιχειρηματίας
  2. Κοκκινάκης Μιχάλης  εκπαιδευτικός
  3. Κουρέλας Σωκράτης φαρμακοποιός
  4. Κοντογιάννη Αρετή   καθηγήτρια  Πανεπιστημίου Αιγαίου ( Οικονομία και περιβάλλον)
  5. Παπαδόπουλος Ιωάννης  δημοσιογράφος- Δήμαρχος Αγ. Κοσμά
  6. Παπαδοπούλου Ελίνα  - Ραχήλ υπάλληλος πολεοδομίας
  7. Παλάντζας Λάμπρος μέλος Εθνικού Συμβουλίου
  8. Τσιάτας Νικόλαος Τεχνολόγος μηχανολόγος μηχανικός
  9. Τέγος Βασίλης  Γεωπόνος – Γεωτεχνικός
 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας