Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Συνάντηση συντονιστικής επιτροπής Βελβεντού με τους υποψηφίους Δημάρχους Σερβίων-Βελβεντού

Σήμερα Τετάρτη 13/10/2010 στις 18.00 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων πρόκειται να συναντηθεί η συντονιστική επιτροπή Βελβεντού με τους υποψήφιους Δημάρχους του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού. Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι οι Δημοτικές Εκλογές και ο τρόπος δράσης των υποψηφίων Δημάρχων σε σχέση με την κατάρτιση ψηφοδελτίων στο Βελβεντό.


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για ποιο λογο θα γινει αυτη η συναντηση?
Ειλικρινα αδυνατω να το καταλαβω.Υπηρξε ενα δημοψηφισμα στο βελβεντο το οποιο ανεδειξε 96% αν θυμαμαι καλα ΥΠΕΡ της αποχης απο τις ερχομενες εκλογες.Εστω και βγαινει ο Χ υποψηφιος δημαρχος και κατεβασει υπηψηφιους απο το βελβεντο,αφου ουτως η αλλως δεν θα ψηφισει ο κοσμος,ποιο το νοημα να αναμασαμε συνεχεια αυτο το θεμα?

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ai vres ?
ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ?
ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ.
ΤΙ ΕΓΙΝΕ?
ΠΕΣ ΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ
ΕΜΑΙ Ο 10.08
ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΙΣ ΕΝΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ Η ΩΡΑ ΕΝΑ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ Ο 10.08 ΚΑΙ 10.23,
ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ.
ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ.

ai-vreS είπε...

Φίλε/η όταν θέλεις κάτι... ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ και δεν ΑΠΑΙΤΕΙΣ.
Σ' αυτή την περίπτωση θα το εξετάσουμε.

ai-vreS είπε...

Για να μην αναφέρουμε ότι τα σχόλιά σου δυναμιτίζουν ένα ήδη ευαίσθητο κλίμα. Ας δούμε τι θα γίνει στη σημερινή συνάντηση και επανερχόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

ti lete eseis oti tha ginei? den to xerete?
den ehete pliroforisi? isaste se allo topo?
tha ginei to idio, poy ipan sti flash.
sebomaste, tin thelisi kai alla diafora.

Ανώνυμος είπε...

Να δείτε που στο τέλος θα φέρουν σαν πρόσχημα την από την αρχή σωστή στάση του ΚΚΕ να κάνει ψηφοδέλτιο και θα ξεχάσουν δεσμεύσεις και παραμύθια που λέγαν

AΝ . ΚΙΝ.ΠΟΛ .Σ είπε...

RE SEIS PAIZETE TO PAXNIDI TOY STERGIOY KAI THS KLIKAS; ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΒΛΒ. 8Α ΨHFISOYME OPOION DEN DESMEFTEI SE AYTOYS

Ανώνυμος είπε...

Είναι υποχρέωση του επόμενου δημάρχου να ακούει και να αφουγκράζεται κάθε κομμάτι του δήμου που θα προκύψει. Με τις ιδιαιτερότητες του καθενός από αυτά τα κομμάτια και την απαραίτητη ευαισθησία κάθε φορά. Την συνεργασία δεν την αρνήθηκε κανείς από το Βελβεντό, αρκεί να μένει ανεπηρέαστη η συνέχιση της προσπάθειας και του αγώνα που ξεκίνησε πριν καιρό. Έμπρακτη απόδειξη αυτού (πριν τις εκλογές) είναι η σημερινή συνάντηση (για την καθαρή στάση των υποψηφίων σχετικά με τα ψηφοδέλτια) και ακόμα πιο μεγάλης σημασίας θα είναι μετά την 1/1.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Λ.Σ.

Το Προφίλ μας