Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Απάντηση του Ν. Χατζηδημητράκου στον Κ. Τσολακίδη


Αναλαμβάνω τον άχαρο ρόλο να απαντήσω στην ανακοίνωση του κ. Τσολακίδη γιατί παρ΄ όλο που την τιτλοφορεί «Απάντηση στην Λαϊκή Συσπείρωση» απευθύνεται σε πρώτο πρόσωπο σε μένα. Δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου από το περιεχόμενό της και από την προσπάθεια που κάνει να επαναλάβει συνηθισμένες λάσπες του πολιτικού χώρου τον οποίο εκπροσωπεί, για συνεργασία ΚΚΕ- ΝΔ. Η σχολή Κουρή και Αυριανής καλά κρατεί και ο κ. Τσολακίδης φρόντισε να το αποδείξει ακόμη μια φορά. Επί της ουσίας λοιπόν:
            Ισχυρίζεται ο κ. Τσολακίδης ότι στη διάρκεια λειτουργίας του σημερινής δημοτικής αρχής η παράταξή μας δεν την  αντιπολιτεύτηκε όπως έκανε η δική του παράταξη. Ειρωνεύεται μάλιστα την βασική μας πολιτική πλατφόρμα πως υπεύθυνη για την σημερινή κατάντια λειτουργίας των Δήμων είναι η κεντρική εξουσία και το πολιτικό πλαίσιο λειτουργίας που επέβαλαν οι κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων. Κατανοώ την αδυναμία του να απαντήσει σε μια τέτοια κριτική, γιατί έτσι θα έπρεπε να απολογηθεί για την πολιτική των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και τις συνέπειές της στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Θα έπρεπε να απαντήσει για την ουσιαστική ταύτιση που όλο τα τελευταία χρόνια είχαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στις βασικές επιλογές λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης, που με τις ευλογίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης την μετέτρεψαν σε τοπική διοίκηση, επέκταση της εκάστοτε κεντρικής εξουσίας. Αυτά φυσικά για τον κ. Τσολακίδη και τον πολιτικό του χώρο αποτελούν κομμουνιστικές ουτοπίες και το μόνο που μπορεί να αποδειχτεί λύση είναι η επέκταση των μέτρων (βλέπε από τον Καποδίστρια στον Καλλικράτη) και η αλλαγή των προσώπων που θα διαχειρίζονται αυτά τα μέτρα. Το πρόβλημα για τον κ. Τσολακίδη  είναι ποιος θα έχει το μαχαίρι για να μοιράσει την πίτα και όχι η ουσία και η πηγή των προβλημάτων που δημιουργεί το καθεστώς λειτουργίας των δήμων. Αυτά για τον κ. Τσολακίδη και τους συν΄αυτώ είναι λεπτομέρειες και δεν προσφέρονται για αντιπολίτευση.
            Είναι λεπτομέρειες λοιπόν για τον κ. Τσολακίδη όταν τέσσερα χρόνια τώρα η παράταξή του (βλέπε ΠΑΣΟΚ) ψηφίζει μαζί με την παράταξη του κ. Κοκολιού (βλέπε ΝΔ) την πρόσληψη προσωπικού στο Δήμο με τις πιο άθλιες μορφές εργασιακών σχέσεων (στέιτζερς, τιμολόγιο, μερική απασχόληση, ανασφάλιστη εργασία). Εμείς που τις καταγγέλλαμε και τις καταψηφίζαμε «συνεργαζόμασταν» κατά τον κ. Τσολακίδη με τη ΝΔ ενώ αυτοί απλά ενδιαφερόταν για το κτύπημα της ανεργείας.
            Είναι λεπτομέρειες για τον κ. Τσολακίδη το γεγονός ότι τα πρώτα χρόνια της θητείας τους στο δημοτικό συμβούλιο, εν αγαστή συνεργασία με την παράταξη του κ. Κοκολιού υπερψήφιζαν τους προϋπολογισμούς και τα τεχνικά σχέδια που κατέθετε. Εμείς που τα καταψηφίζαμε, καταγγέλλοντας την ψευδεπίγραφη ωραιοποίηση των αριθμών σε βάρος των πραγματικών λαϊκών αναγκών «συνεργαζόμασταν» πάλι με τη ΝΔ. Η επιμονή μας να αναδεικνύουμε την ανάγκη για ένα διεκδικητικό πλαίσιο απέναντι στην κυβερνητική εξουσία ήταν, κατά τον κ. Τσολακίδη, μεταφυσικοί παράδεισοι.
            Είναι λεπτομέρειες για τον κ. Τσολακίδη όταν προτείναμε στο δημοτικό συμβούλιο να βγάλει ψήφισμα συμπαράστασης στους αγωνιζόμενους αγρότες το γεγονός ότι εκπρόσωπος της παράταξής του στο ξιφουλκούσε εναντίον μας χαρακτηρίζοντας τους αγρότες με ανεπίτρεπτες φράσεις. Φαίνεται ότι τα αιτήματα των αγροτών δεν είναι λαϊκά προβλήματα ή κατά την παράταξη του κ Τσολακίδη δεν χωράνε στο Δήμο.
            Είναι λεπτομέρειες για τον κ. Τσολακίδη ότι, για το γεγονός της υπερχρέωσης του Δήμου, ευθύς εξ αρχής τοποθετηθήκαμε και εκφράσαμε την άποψη ότι οι ευθύνες βαραίνουν ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ αλλά και ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ δημοτικές αρχές. Αυτό άλλωστε είναι καταγεγραμμένο όχι μόνο στη συνείδηση του λαού της περιοχής μας αλλά και στους όποιους κουτσουρεμένους οικονομικούς απολογισμούς. Φυσικά για τον κ. Τσολακίδη και την παράταξή του οι ευθύνες για την οικονομική χρεοκοπία του Δήμου έπρεπε να μετατεθούν μόνο σε πρόσωπα που δεν ανήκαν στην δική του παράταξη (δηλαδή στη σημερινή διοίκηση). Για τις προηγούμενες διοικήσεις (περίοδο Καραντιάκου και Τσιγκόιδα) δεν έτρεχε τίποτα. Τι να πει άλλωστε όταν με το ίδιο ψηφοδέλτιο είχαν εκλεγεί όλοι τους. Προφανώς έχει δίκιο ο κ. Τσολακίδης ότι η διεκδίκηση από το σημερινό δήμαρχο ποσού 300.000 ευρώ, που χωρίς να φέρει αποδεικτικά στοιχεία στο δημοτικό συμβούλιο, είναι προκλητική και δείχνει συνέχεια της κακής διαχείρισης των οικονομικών του Δήμου. Που στηρίζει όμως ο κ. Τσολακίδης και οι άλλοι σύμβουλοι της παράταξής του την δήθεν «κατανόηση» που επέδειξα; ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑ το αίτημα του δημάρχου και ζήτησα να φέρει τα απαραίτητα στοιχεία που να αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του. ΤΟΝΙΣΑΜΕ μάλιστα ότι κι αν ακόμη αποδείξει ότι έβαλε λεφτά από την τσέπη του για πληρωμές του Δήμου και τα διεκδικήσει νομικά (όπως έχει το δικαίωμα), δεν θα γλιτώσει την πολιτική κριτική από τη μεριά μας για το γεγονός της κακής διαχείρισης των οικονομικών. Ας μας πει όμως ο κ. Τσολακίδης γιατί στο παρελθόν και σε ανάλογες περίεργες οικονομικές «διαχειρίσεις» ( όπως εκείνη η «απώλεια» των εισπράξεων της πανήγυρης από προηγούμενη δημοτική αρχή) δεν έδειξε η παράταξή του ανάλογη ευαισθησία; Η καταγγελία των φαινομένων της κακής διαχείρισης του δημόσιου χρήματος απαιτεί, κ. Τσολακίδη, ΣΥΝΕΠΕΙΑ και αμφίδρομη στάση απ΄όπου κι αν αυτή γίνεται. Όταν όμως βρίσκεσαι στο ίδιο ψηφοδέλτιο με άτομα που ελέγχονται για τα ίδια που εσύ καταγγέλλεις για άλλους, τι να πει κανείς.
            Είναι λεπτομέρειες, τέλος, για τον κ. Τσολακίδη, τα ουσιαστικά ερωτήματα που έθεσε η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης σχετικά με το ζήτημα της παραχώρησης των 580 στρεμμάτων για την κατασκευή φωτοβολταικού πάρκου από την αμερικάνικη εταιρεία. Λεπτομέρεια το γεγονός του ξεπουλήματος της δημόσιας γης στα συμφέροντα του κεφαλαίου. Λεπτομέρεια το πέρασμα ενός στρατηγικού τομέα της οικονομίας, της ενέργειας, στα ιδιωτικά συμφέροντα. Λεπτομέρεια το γεγονός ότι σε άλλες περιπτώσεις, μικρότερων εκτάσεων, η παράταξή του μαζί με την παράταξη του κ. Κοκολιού ψήφισαν υπέρ, χλευάζοντας μάλιστα την δική μας ΣΥΝΕΠΗ πάντα αντίθεση. Λεπτομέρεια το γεγονός ότι η δική τους παράταξη έδειξε και δείχνει συνεχή ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ θέσεων, ψηφίζοντας άλλοτε ΥΠΕΡ και άλλοτε ΛΕΥΚΟ. Ποτέ κατά της πρότασης. Και μάλιστα μερικοί δημοτικοί σύμβουλοι ΛΕΥΚΟ και μερικοί ΥΠΕΡ . Λεπτομέρεια είναι, για τον κ. Τσολακίδη, ότι ο προηγούμενος αρχηγός της παράταξής τους (όταν το αίτημα παραχώρησης αφορούσε 800 στρέμματα) με το πρόσχημα της ανάπτυξης είχε ταχθεί υπέρ της παραχώρησης. Λεπτομέρεια ακόμη και το γεγονός ότι ο νύν αρχηγός της παράταξής τους, και υποψήφιος δήμαρχος κ. Κωνσταντόπουλος, τάχθηκε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΥΠΕΡ της παραχώρησης. Το  πρόβλημα για τον κ. Τσολακίδη (και τους άλλους δύο δημοτικούς συμβούλους ) είναι ποιος και πότε θα παραχωρήσει την έκταση. Ποιος δηλαδή θα υπογράψει το ξεπούλημα («συμφέροντα του Δήμου» κατά τον κ. Τσολακίδη).  
Χατζηδημητράκος Νίκος

12 σχόλια:

Κυριάκος Τσολακίδης, Δημοτικός Σύμβουλος είπε...

Προβληματίστηκα αν θα πρέπει να απαντήσω η όχι στην «απάντηση» του Κου Νίκου Χατζηδημητράκου αλλά θεωρώ πράγματι άχαρο να κάνει κανείς αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση, γι’ αυτό και δεν συνεχίζω.
Άλλωστε όλοι κρινόμαστε από τους συνδημότες μας και όχι μόνο.

Ανώνυμος είπε...

KIRGIAKO AN PROSEKSIS 8A DIS OTI LEN TA IDIA PRAGMATA SINEXOS PANTOY. PERNOYN TO SKARIFIMA APO TON PERISO KE TO PROSARMOZOYN ANALOGA ME TO 8EMA.MIN APANTAS KOYRASTIKAME.STO KKE MONO POY AKOYN PASOK TOYS PIANI AMOK.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ΚΑΛΗ και ΛΟΓΙΚΗ η στάση σου ΚΥΡΙΑΚΟ
Αστον να γράφει ότι θέλει, τους ξέρουμε και μας το αποδεικνύουν κάθε μέρα. Αρκούνται στο 5% και δεν τους νοιάζει. Μια ζωή ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ θα είναι, γιατί είναι εύκολο και ανέξοδο.
Ξέρουμε θέλουν να πάρουν ψήφους από τα δημοκρατικά κόμματα και όχι την από την ΔΕΞΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα μας κάνετε κύριε Τσολακίδη???? Δεν θεωρείτε ότι πρέπει να απαντήσετε σε όλα αυτά, ούτε καν υπό μορφή σχολίου???
Όλα όσα αναφέρονται είναι πολύ σοβαρά θέματα, από τις μορφές εργασίας που υπάρχουν και προωθούνται στο δήμο και με τις δικές σας ευλογίες μέχρι την ψήφιση των προυπολογισμών μαζί με την παράταξη του Κοκκολιού και την απόδοση ευθυνών!!! Οι απαντήσεις στα πλαίσια εντυπωσιασμού είναι πολύ ωραίες, επί της ουσίας όμως???

Ανώνυμος είπε...

Τα γνωστά μπλά, μπλά μπλά απο τα νεόκοπα αλλά άκαπνα στελέχη του ΚΚΕ.Αγωνιστικές περγαμηνές να φάνε και οι κότες. Γιαυτό μια ζωή θα κυβερνάει ο δικομματισμός. Το κάστρο του Περισού δεν πρόκειται να πέσει ποτέ γιατί απλούστατα δεν ενδιαφέρεται κανείς να το πάρει. Χρειάζεται στο σύστημα σαν μουσειακή ατραξιόν και σαν άλλοθι.
Κρίμα γιαυτούς που πάλεψαν και μάτωσαν. Κρίμα γιαυτούς που ακόμα τους εμπιστεύονται.
Με τον Μαΐλη και τους κλώνους του γίνεται χωριό ; Δεν γίνεται.
ΜΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΤΕ.
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.
ΠΙΚΡΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ¨ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ¨ 'Η ¨ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ¨.
ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟ 65% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΤΟ 35% ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΕΙΣ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ "ΔΕΞΙΑ".
Η ΔΕΞΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΚΚΕ, ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ.
ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΚΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ, ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ, ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΦΥΩΜΑ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ 89.
ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ), ΣΥΜΜΑΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ,
ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΚΤΛ ΟΠΩΣ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΛΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ.
ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΩΝ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ,ΧΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ.
ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΕΝΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΕΝΤΡΩΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ "ΚΑΛΟΠΙΑΣΕ" ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ 7-8$.
ΔΥΟ ΤΙΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ:
Η ΔΕΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ , Η ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΗΓΗΤΟΡΕΣ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΓΥΑΛΟΣ. . . . . . ..

Unknown είπε...

ΠΟΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10-10 ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΒΛΕΠΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΓΩ ΓΙΑ 15ΜΕΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ¨ ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσολακίδης μπορεί να απαντά ακόμα για 2,5 μήνες σαν δημοτικός σύμβουλος.μετά θα είναι απλός πολίτης και δεν θα εχει λόγο στα δημόσια πράγματα, σαν πολιτικός παράγων.Ο κομματικός του βίος στην τοπική αυτοδιοίκηση ήταν σκληρός και αμείλικτος εναντίον όλων, δημάρχου,ελάσσονος αντιπολίτευσης.Αποχωρεί απο τα πολιτικά πράγματα απογοητευμένος, επειδή πολλοί στόχοι του, δεν εγιναν πραγματικότητα.Οπως κατά καιρούς καταγγελίες του, για τη δημοτική αρχή και τίποτε δεν εγινε.ακόμα περιμένει πορίσματα.ιδιαίτερα σήμερα, που πάλι είναι επίκαιρα τα ζητηματα των χρεων του δημου, δανεια δημάρχου, 300.000 ευρώ κλπ.Προσπαθούσε πάντοτε στα δημοτικά συμβούλια να αναδείξει τα οικονομικά θέματα, αλλά η δικαιωση του δεν εγινε ποτέ.ισως τώρα, μετά τα οσα ακουστηκαν χτές στην τηλεοραση, να αποκαλυφθούν περισσότερα για το δημαρχο και τα οικονομικά του δήμου...
Η αποχώρηση Τσολακίδη απο το δημόσιο βίο οριοθετεί και την απουσία ενός πολιτευτή, που παντοτε ηθελε να λάμψει η αληθεια στα οικονομικά του σημου σερβίων.
Ισως τώρα, να...δικαιωθεί!

ΑΚΠΠ (Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών πέρα από το Ποτάμι ) είπε...

Συμφωνούμε με τους Ανώνυμους 9:45 και 1:01

Ανώνυμος είπε...

Για την ταμπακιερα τιποτα, ετσι 8:17, 9:45??? Γίνονται συγκεκριμένες καταγγελίες και θέτονται συγκεκριμένα ερωτήματα.
Για αυτά ο κ.Τσολακίδης ή κάποιος της παραταξης του ΠΑΣΟΚ έχει να απαντήσει κάτι ή διαρκώς θα αποπροσανατολίζετε την κουβέντα και θα λέμε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε???

Ανώνυμος είπε...

Επι της ουσίας 5.09 δεν εχει νόημα η αντιπολίτευση στην...αντιπολίτευση.Αν συνεχιστεί αυτό, αυτος που θα χαίρεται ειναι ο δημαρχος.καταλαβες.οτι ελέχθει στο διάλογο των 2 ανδρών -Τσολακιδη/χΑΤΗΖΗδΗΜΗΤΡΑΚΟΥ, ΕΛΈΧΘΕΙ.
Ο Χσημητράκος, δεν είχε δουλειά, εγραψε ενα ολόκληρο κήρυγμα-τύπου Σοβιέτ- και θέλει να είναι στην επικαιρότητα.Ας κανει διάλογο με το δήμαρχο, που τον βγάζει απόξω.Δηλ να γινεται κουβέντα μεταξυ της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης, τι νόημα εχει?

Ανώνυμος είπε...

Με βάση τα λεγόμενα του κ.Χατζηδημητράκου η μείζονος αντιπολίτευση στηρίζει στην ουσία τις επιλογές της δημοτικής αρχής("...ψηφίζει μαζί με την παράταξη του κ. Κοκολιού (βλέπε ΝΔ) την πρόσληψη προσωπικού στο Δήμο με τις πιο άθλιες μορφές εργασιακών σχέσεων (στέιτζερς, τιμολόγιο, μερική απασχόληση, ανασφάλιστη εργασία...", "...τα πρώτα χρόνια της θητείας τους στο δημοτικό συμβούλιο, εν αγαστή συνεργασία με την παράταξη του κ. Κοκολιού υπερψήφιζαν τους προϋπολογισμούς και τα τεχνικά σχέδια που κατέθετε..." και άλλα).
Όλο αυτό τον καιρό κατηγορούσαν τη διοίκηση Κοκκολιού αλλά με βάση τα παραπάνω αποδεικνύονται ίδιοι.
Το ότι αρνούνται να απαντήσουν, λοιπόν, σημαίνει ότι όλα αυτά ισχύουν, αλλά επειδή είναι προεκλογική περίοδος δεν ξέρουν πώς να καλύψουν τα "χαίρια" τους στον κόσμο. Αν δεν είχαν τίποτα να φοβηθούν θα είχαν ήδη απαντήσει και δεν θα εγραφαν ασυναρτησίες από κάτω για να πάει αλλού η κουβέντα...

Το Προφίλ μας