Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Συνεχίζει την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου στο rock bar Gallery το 5ο Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών Τραγουδιού Κοζάνης με Αλκή και Σοφία – Salata band

Συνεχίζει την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου στο rock bar Gallery το 5ο Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών Τραγουδιού Κοζάνης Τη 2η βραδιά του φεστιβάλ θα φιλοξενήσει την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου το rock bar Gallery, όπου θα εμφανιστούν οι Αλκή και οι Σοφία – Salata band.Ώρα 9:30μ.μ.


«Αλκή» σημαίνει δύναμη. Οι «Αλκή» είναι ένα μουσικό σχήμα που προτείνει pop και rock εναλλαγές. Αποτελείται από το Δημήτρη Γαύρο και τη Δήμητρα Καραγιάννη, οι οποίοι κατάγονται από την πόλη της Κοζάνης.
Το Νοέμβριο του 2009 κυκλοφόρησε από την ΕΜΙ η πρώτη επίσημη δισκογραφική δουλειά τους με τίτλο «ΣΕ ΔΥΟ ΕΑΥΤΟΥΣ». Ήταν μία παραγωγή του Φίλιππου Πλιάτσικα, ο οποίος συμμετείχε στο δίσκο ερμηνευτικά, στο τραγούδι «Ακόμα δε σε ξέρω», αλλά και ως δημιουργός με τη διασκευή του γνωστού τραγουδιού, από την εποχή των Πυξ Λαξ, «Όλο μ’ αφήνεις να σ’ αφήσω». Έχουν κάνει παρουσιάσεις της δουλειάς τους σε ραδιοφωνικούς και σε ορισμένους τηλεοπτικούς σταθμούς, όπως βέβαια και σε live παραστάσεις, σε πολλές απ’ τις οποίες συνεργάστηκαν με το Φ. Πλιάτσικα.






Η Σοφία τα κάνει ΣΑΛ.Α.Τ.Α !!!

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. « Η Κατσαρόλα » είναι το κομμάτι με το οποίο η Σοφία διαγωνίζεται στο Φεστιβάλ τραγουδιού Κοζάνης . Τους στίχους υπογράφει η Αννης θεοχάρη και η Σοφία , την μουσική η Σοφια και την μουσική ενορχήστρωση ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης.

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Η Σοφία έχει καταγωγή από την Κύπρο αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα. Εκεί αποφοίτησε από την Ανωτερη σχολή επαγγελματικου χορού της Ραλλού Μάνου και την Κρατική σχολή Ορχηστρικής Τέχνης και ειναι κάτοχος διπλώματος flamenco Spanish Dance Society. Εχει συνεργαστεί με διάφορους μουσικούς και σχήματα οπως Νίκος Παρδαλάκης, Ανοιχτή Θάλασσα, Alejandro Chacon, κ.α καθώς τα τελευταία 3 χρόνια είναι η τραγουδίστρια, χορογράφος και σκηνοθετεί μαζί με τον Θάνο Κιούση την μουσική μπάντα Σαλ.α.τ.α (ΣΑΛταρισμένα Αγνωστης Ταυτότητας Άτομα), Αυτοδίδακτη στην κιθαρα συνθέτει και γράφει τους στίχους των τραγουδιών της.

Εκτέλεση τραγουδιού για τον διαγωνισμό : SAL.A.T.A band ,μια μπαντα που συνδυάσει το τραγούδι , τον χορό ,την ζογκλερική τέχνη με πολύ γέλιο!!!


Αλκή και Σοφία – Salata band

στο rock bar Gallery την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου στις 9:30μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας