Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Πρόγραμμα Γιάννη Παπαϊορδανίδη για το Σάββατο 16/10/10


Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης στη Δυτική Μακεδονία, Γιάννης Παπαϊορδανίδης, συνοδευόμενος από τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Χρήστο Ναούμ, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, θα επισκεφθεί:

ΩΡΑ ΤΟΠΟΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ
ΦΛΩΡΙΝΑ
10:30 ΑΓΟΡΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
12:30 ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ
14:00 ΛΕΧΟΒΟ
17:30 ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ
18:30 ΑΕΤΟΣ – ΟΜΙΛΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
20:00 ΟΜΙΛΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λίγες πλέον αναρτήσεις..Αρχίσατε να βαριόσαστε και είναι προφανές, οτι δεν εχετε την μανία του παρελθόντος, να βάζετε 20 αναρτήσεις ημερησίως.Σημαντική είναι η μείωση συμμετοχής στα σχόλια και αυτό δείχνει κάμψη της αναγνωστικότητος. Η μείωση είναι εντυωπσιακή, σε σχέση με πέρυσι και οι λόγοι είναι οτι ο κόσμος εχει κουραστεί απο ανώνυμα σχόλια, που τα περισσότερα είναι ειρωνικά.Η ιστοσελίδα διατηρεί παρόλα αυτά την 1η θέση στην ενημέρωση για την περιοχή και εξακολουθεί να εχει υψηλή επισκεψιμότητα.Η επιτελική ομάδα των 6 νεαρών, που απαρτίζουν την Συντακτική ομάδα του Ai-vres, ανησυχεί οτι το μέλλον δεν είναι τόσο ευοίωνο για το ιστολόγιο και ιδιαίτερα μετά την 1.1.11, με την εκλογή νέου δημάρχου, λίγοι θα ασχολούνται με ανώνυμα σχόλια. Η ομάδα των 6 νεαρών, διατείνεται οτι μέχρι τώρα κάνουν το...χόμπυ τους και στις 21/12/2010 με τα γενέθλια 2 χρόνων του ιστολογίου, θα προβούν σε σημαντικές ανακοινώσεις...
Σε σύγκριση με τα σαιτ Κοζανης, αξιοπρόσεχτο ειναι οτι στο Kozan.gr στην κεντρική σελίδα 30 BANNER κοσμούν δεξιά-αριστερά την κεντρική σελίδα απο υποψηφίους, οι περισσότεροι απο Μαλούτα. Απο 100 ευρω να πληρωσε ο καθενας=3000 ευρώ στο..τσάφ.

Ανώνυμος είπε...

giati argoyn na dimosieyonte ta sholia; ti ginete?

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειάζεται......να ΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ....
και ΑΛΛΟ.......αυτό.....
το "άξιο αυτοδημιούργητο" ΠΑΙΔΙ.........

στην ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ..ΤΟΥ
(την Τετάρτη στην Αίθουσα Τέχνης)....
ΓΝΩΡΙΣΑΝ και ΠΗΡΑΝ μια ΓΕΥΣΗ.......
(του... ΤΙ....τους ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ).......
απο τους ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ........
΄
ΟΛΟΙ τους....
είναι.....
γνωστά και ΜΗ εξαιρετέα......ΠΡΟΣΩΠΑ....
της μικρής ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ που ζούμε......

Δόξα σοι ο ΘΕΟΣ......γνωριζόμαστε ΜΕΤΑΞΥ μας.....

Το Προφίλ μας