την Παρασκευή 19 Μαρτίου και ώρα 4.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Βελβεντού
Συνδιοργάνωση: Εταιρεία Αγροτικής Οικονομίας, Τμήμα Εμπορίας & Ποιοτικού Ελέγχου Αγρ. Προϊόντων ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας, Δήμος Βελβεντού, ΑΣΕΠΟΠ
4.00-4.30 Προσέλευση
4.30-5.00 Χαιρετισμοί οργανωτών
5.00-6.30 ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ
Προεδρείο: Ι. Γιδαράκου, (Καθηγήτρια ΓΠΑ, Πρόεδρος ΕΤΑΓΡΟ) και Ν. Νίκλης (Αν. Καθηγητής, Διευθυντής Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας)
5.00-5.30 Ο ρόλος των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων στην οικονομική ανάπτυξη. Κ. Μάττας, ΑΠΘ
5.30-6.00 Πολιτική για την ποιότητα και την πιστοποίηση των αγροτικών προϊόντων και των τροφίμων σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. Γ. Βλάχος, ΓΠΑ
6.00-6.30 Παραγωγή & εμπορία τοπικών παραδοσιακών προϊόντων στο Ν. Κοζάνης Γ. Κάτζιος, ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού
6.30-7.00 μμ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ
7.00-8.00 μ.μ. Στρογγυλό Τραπέζι
Συντονίστρια: Κ.Μέλφου (Επ. Καθηγήτρια ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας, Έφορος Δημ. Σχέσεων ΕΤΑΓΡΟ)
Ν. Νίκλης, Αν. Καθηγητής ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας
Α.Παπαδάκη, Καθηγήτρια ΑΠΘ
Φ. Καρυπίδης Καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Ζ. Γκερεχτέ, Υπεύθυνη Τμήματος Ανάπτυξης Υπαίθρου, ΑΝΚΟ
Ι.Παπαγερμανού, Γυναικείος Αγροτικός-Βιοτεχνικός Συνεταιρισμός Βελβεντού
Ε. Παπαναγιώτου, Καθηγητής ΑΠΘ
8.00-9.00 μ.μ. ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου