Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

3η Συνεδρίαση της CITIESNET στην Κοζάνη

Στη 2η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου των Ψηφιακών Πόλεων Κεντρικής Ελλάδας – CitiesNet στο Βόλο, συμμετείχε ο Δήμος Κοζάνης πριν από μερικές ημέρες, εκπροσωπούμενος από τον Δήμαρχο Κοζάνης, Λάζαρο Μαλούτα, και την Αντιδήμαρχο υπεύθυνη για θέματα ευρυζωνικών υποδομών, Νούλα Τουμπουλίδου. 
Η Αναπτυξιακή Διαδημοτική Εταιρεία «Ψηφιακές Πόλεις Κεντρικής Ελλάδας- CitiesNet», της οποίας ο Δήμος Κοζάνης αποτελεί μέλος, είναι μία ανώνυμη εταιρεία, ισότιμοι μέτοχοι της οποίας είναι 11 Δήμοι. Η εταιρεία επενδύει στην κοινωνία, βασιζόμενη στις τηλεπικοινωνίες, την πληροφορική και τα πληροφοριακά συστήματα, την τηλεδιασκέδαση και γενικά τις υπηρεσίες που προσφέρονται απόσταση. 
Όραμα της ψηφιακής κοινότητας CitiesNet είναι η διασφάλιση της άμεσης και αποτελεσματικής διασύνδεσης τηλεπικοινωνίας πολιτών και εταιρειών για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Η 2η συνεδρίαση της εταιρείας αποδείχθηκε πλέον ουσιαστική, καθώς έγινε ενημέρωση για εξελίξεις στα θεσμικά ζητήματα των ΜΑΝ (μητροπολιτικά δίκτυα οπτικών ινών ), ενώ ταυτόχρονα ο Δήμος ανέλαβε τη δέσμευση να υλοποιήσει την 3η συνεδρίαση της CitiesNet, τον Μάιο στην πόλη της Κοζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας