Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Έχει απύθμενο θράσος ο δήμαρχος – Μαύρο στον μαυρογιαλουρο

Του Βασίλη Κωνσταντόπουλου

Σε πρόσφατη ανάρτηση του, “κοκκορευεται”, όπως λέει και ο λαός μας, ότι κάνει το “μεγάλο” έργο των ασφαλτοστρωσεων στον κάμπο των Σερβίων, από το Πλατανορευμα ως τις Γουλες.
Ρίχνει δηλαδή τα χρήματα ενός προγράμματος που προορίζεται για τους δημότες όλου του δήμου, στον κάμπο των Σερβίων.
Και δεν είναι μόνο αυτό. Κατηγορεί και “κάποιους” ότι είπαν ψέματα στους το πολίτες. Προσπαθεί δηλαδή να κάνει το άσπρο μαύρο.
Η δική μας θέση είναι γνωστή από την αρχή, τότε που το δημοτικό συμβούλιο (και όχι ο δήμαρχος) αποφάσιζε για την ένταξη και την δανειοδότηση για την κατασκευή του έργου.
Από τα 14 χιλιόμ. των ασφαλτοστρωσεων τα μισά να πάνε στον κάμπο των Σερβίων και τα άλλα μισά να μοιραστούν αναλογικά και στις άλλες κοινότητες (Τριγωνικό, Πολυραχο, Προσήλιο με 6.000 στρέμματα, Λιβαδερό 6.000 στρεμ, Καμβούνια και στα χωριά βόρεια της λίμνης).
Η επίκληση του δημάρχου, ότι απαιτούνται ιδιαίτερα κριτήρια, όπως αναδασμοι, επιχειρήσεις στην περιοχή, είναι εντελώς υποκριτική αφού αναδασμοι υπάρχουν σε όλα τα χωριά που προανέφερα, όσο δε για τις επιχειρήσεις, ευτυχώς η περιοχή μας έχει ακόμα σε όλη την έκταση της, τις περισσότερες κτηνοτροφικές και γεωργικές επιχειρήσεις στον νομό.
Επομένως μη μας προκαλεί κιόλας ο δήμαρχος.
Με πλήρη επίγνωση της αδικίας που διαπράττει σε βάρος όλων σχεδόν των χωριών του δήμου, εκτελεί το έργο, παρά τις δικές μας σφοδρές αντιρρήσεις και τις διαμαρτυρίες των προέδρων όλων των κοινοτήτων που προανέφερα.
Όμως οι κάτοικοι των χωριών κατάλαβαν ποια είναι η στρατηγική του δημάρχου.
Ρίχνουμε τα χρήματα στο κέντρο, τα Σέρβια, για να εξυπηρετήσουμε τους ημετερους και τα χωριά ας σβήσουν.
Και θα του δώσουν την δέουσα απάντηση στις επόμενες εκλογές.
Μαύρο στον μαυρογιαλουρο.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και εσυ ως σοβαρος ανθρωπος που εισαι!(καμια ειρωνεία ) νομιζεις οτι με συνθηματα καφενειου θα κερδισεις την εμπιστοσυνη τον δημοτων?!! εκτως και αν τα πραγματα ειναι οντως τοσο τραγικα...

Ανώνυμος είπε...

είναι πιο τραγικά τα πράγματα. τόσο που κάποιος της παρέας βάζει θέμα την ηλικία του κωνσταντόπουλου και γράφει και σχόλια για αυτό. φαίνεται ότι αυτός ψήφισε τους φροντιστές επειδή είναι νεούδια!!! ναι αυτούς που τα αρδευτικά καμβουνίων και βόρειας ζώνης τα έθαψαν γιατί τα θεωρούν φαραωνικά έργα!!!!! αλλά ήταν έργο ανάπτυξης η χωματερή αμιάντου!!!! ρε τι ζούμε και τι ακούμε!

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζουμε τον Κωνσταντόπουλο από την παρουσία του θεσμό. Είναι όπως τα λες. Δεν λέει ψέματα.
Είναι αλήθεια ότι ολα τα χωρια που αναφέρει αποκλείστηκαν από το έργο.
Και σωστά αναφέρει ότι αυτό είναι αδικο για τα χωριά και διχαστικό για την κοινωνία, γιατί ξεχωρίζει το κέντρο από τα χωριά.

Ανώνυμος είπε...

η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

"Τη δημιουργία του λογότυπου του Νέου Δήμου Σερβίων ενέκρινε χθες Τρίτη 11 Μαΐου 2021 το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων. Χαρακτηριστικό του η κυρτή γέφυρα, η οποία ως στοιχείο σηματοδοτεί τη σύνδεση των Σερβίων με την ευρύτερη περιοχή."https://www.kozanilife.gr/2021/05/12/%CE%BF-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%83%CE%B5%CF%81%CE%B2%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85/


από το δελτίο τύπου του δήμου για το νέο λογότυπο με την παρένθεση. βέβαια το λογότυπο εγκρίθηκε στις 5 τα ξημερώματα!!!!! από τα 7 μέλη του συμβουλίου της παράταξης ελευθερίου ΚΑΙ ΜΟΝΟ.


Λες και τα χωριά βόρεια της λίμνης που περνάει η γέφυρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ!

Τόσα ξέρουν τόσα αντιλαμβάνονται τόσα κάνουν! Το λένε επισήμως: Ο Δήμος είναι τα Σέρβια. Και όχι όλοι στα Σέρβια βέβαια , μόνο οι ψηφοφόροι τους!

Ανώνυμος είπε...

Εσύ κυρ Βασίλη να συμβουλευτείς και τον Συγγραφέα των Σερβίων.Μεγαλος νους ο τύπος.Τετοια μυαλά σαν αυτόν μην πάνε χαμένα.Στις δε επόμενες εκλογές να αξιοποιηθεί είτε από σας, είτε από κάποια άλλη παράταξη.Να σας απαγγέλει και ποιήματα.Αρε Μαυρογιαλουροι που είστε όλοι σας!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες 17.18 να πείς και το καλύτερο 10άρι.Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που πέρασε από την περιοχή μας.

Ανώνυμος είπε...

Το έργο αυτό υλοποιειτε, μετά τις επιτυχείς παρεμβάσεις της Δημοτικής αρχής. Θα εκτελεστεί όπως ορίζεται στην σύμβαση και δεν μπορεί να σπάσει, για να... σκορπιστουν μερικά λεφτά για τα χωριά. Είναι το μεγαλύτερο έργο στο κάμπο των Σερβίων την τελευταία 20ετια και αναδεικνύει την εμπιστοσύνη των πολιτών στην δημοτική αρχή... Γίνεται? Ναι, γίνεται!!!!

Ανώνυμος είπε...

Προς 19:45
Προσπαθείτε εκεί από την δημοτική αρχή να παραπλανησετε τον κοσμο λεγοντας συνειδητά ψέματα.
Το έργο περιλαμβάνει διάφορους δρόμους στο κάμπο των Σερβίων. Στη θέση λοιπόν κάποιων από αυτούς τους δρόμους, μπορούσαν να μπούνε δρόμοι στα χωρια.
Ο δήμαρχος όμως δεν ήθελε.
Θα κριθεί για αυτό. Ένας χρόνος έμεινε.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό με το σκόρπισα χρημάτων για τα χωριά το λέτε πιο συχνά από το γίνετε ναι γίνετε. Τις εμμονές να τις προσέξετε γιατί βλάπτουν. .-

Ανώνυμος είπε...

Το μεγαλύτερο έργο των Σερβίων λέει για όλα τα έργα που κάνει ακόμη και για τις λακούβες που σκέπασε. Το παραμύθι με τον ψεύτη βοσκό το ξέρεις 19.45;

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το πανηγυράκι με τις εκδηλώσεις του μορφωτικού να γίνονται στην πλατεία όπου εδρεύουν 2 μαγαζιά αντιδημάρχων ποτε θα τελειώσει; Έγινε ολόκληρο πολιτιστικό μόνο για να ακούμε άσχετα διαγγέλματα του καθενός; Υπάρχει και το θεατράκι. Μην εμποροποιούμε μέχρι και τη γιορτή της πολιούχου. Κρίμα είναι.

Ανώνυμος είπε...

ολα για το παιδι τους τακανουν.

Το Προφίλ μας