Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Βασίλης Κωνσταντόπουλος: “Ποιος ευθύνεται για το αλαλούμ αυτό; Πάντως όχι οι υπηρεσίες του δήμου.”

Τις τελευταίες μέρες υπήρξα αποδέκτης πολλών ερωτημάτων αλλά και παραπόνων, σχετικά με τους λογαριασμούς νερού, που πρόσφατα στάλθηκαν. Οι λογαριασμοί αφορούν την περίοδο κατανάλωσης 2020 και 2021.
Τα παράπονα ήταν ότι η κατανάλωση δύο ετών μπήκε σε ένα λογαριασμό, ενώ κανονικά έπρεπε να εκδοθούν δύο λογαριασμοί και σε κάθε λογαριασμό οι υπολογισμοί να γίνουν κλιμακωτά, ανάλογα με τα κυβικά που καταναλώθηκαν, σύμφωνα και με τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου.
Έτσι οι λογαριασμοί που εκδόθηκαν, περιλαμβάνουν υπέρογκες χρεώσεις, που πολλές φορές είναι σχεδόν διπλάσιες.
Οι υπηρεσίες με τις οποίες επικοινώνησα, παραδέχτηκαν το λάθος και με διαβεβαίωσαν ότι όλοι οι λογαριασμοί που εκδόθηκαν με αυτόν τον τρόπο θα διορθωθούν, όταν οι πολίτες πάνε να πληρώσουν.
Αφού ευχαριστήσω δημόσια τις υπηρεσίες για την άμεση ανταπόκριση τους, δεν μπορώ να μην σχολιάσω τις ευθύνες της δημοτικής αρχής να αναθέσει την έκδοση των λογαριασμών σε εξωτερικό συνεργάτη.
Στην προκειμένη περίπτωση και ταλαιπωρία των πολιτών υπάρχει και διπλή δουλειά θα γίνει με την επιβάρυνση των υπηρεσιών, αφού αναγκαστικά θα γίνει εκ νέου υπολογισμός.
Επιπλέον ανακύπτουν και τα ερωτήματα:
-Θα πληρωθεί ο εργολάβος για την έκδοση των λογαριασμών αυτών;
-Ποιος ευθύνεται για το αλαλούμ αυτό; Πάντως όχι οι υπηρεσίες του δήμου.

36 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με αυτούς που πλήρωσαν στην Τράπεζα με RF τι θα γίνει;;;

Ανώνυμος είπε...

Μπάχαλο Μπάχαλο παντού!

Ανώνυμος είπε...

Έπρεπε να μπει τάξη στην είσπραξη του πόσιμου ύδατος, μια και η προηγούμενη Δημοτική αρχή, τα είχε παρατήσει μη εκδιδοντας λογαριασμού από το 2016. Η σημερινή δημοτική αρχή, θέλει να βάλει μια τάξη, στην αναρχία που υπήρξε και μην σκουζεται εναντίον της δημοτικής αρχής. Υπάρχει και λύση της ρύθμισης, που διευκολύνει την πληρωμή....

Ανώνυμος είπε...

“είμαι πολύ ικανοποιημένος βλέπω φως στην άκρη του τούνελ” ” οι νέοι φεύγουν τα ορυχεία κλειστά θα γίνουμε χωριό γεροντων” αυτά τα είπε ο ίδιος άνθρωπος στην ίδια συνέντευξη το ένα πίσω από το άλλο. Για να βάλει κάποιος τάξη πρέπει να έχει πρώτα τάξη στο μυαλό του.

Ανώνυμος είπε...

Κατ αρχήν πήραν δύο ενδείξεις για να βγουν κλιμακωτά. Αν δεν πήραν τότε πως θα το υπολογίσουν; είναι που έβαλε τάξη ο Ελευθερίου.

Ανώνυμος είπε...

Τα πράγματα είναι απλά. Η Δημοτική αρχή διοικεί με πρόγραμμα και σθένος. Εκσυγχρνισθηκε το σύστημα πληρωμής με RF. Ο κάθε δημότης μπορεί να πληρώνει, χωρίς ταλαιπωρία. Για αυτό να κάνετε κριτική ουσίας και να... αερολογειτε!!!

Ανώνυμος είπε...

Αμα είναι αερολογια να πας να πληρώσεις εσύ και τον δικό μου το λογαριασμό που με ήρθε 600 ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

Οι άνθρωποι έβαλαν δύο χρόνια στον ίδιο λογαριασμό και έτσι πολλοί πέρασαν τα κυβικά και άλλαξαν κλιμάκιο χρέωσης πήγαν στο ψηλότερο! Απλή κλοπή. Μας περνάνε για χαζούς. Ο πονηρός γράφει κάντε ρύθμιση. Δηλαδή Αποδεχτείτε την κλοπή! Όσοι πήγαν και γκρινιαξανβτους το μείωσαν όσοι δεν πήγαν η όσοι μένουν Θεσσαλονίκη Αθήνα και πλήρωσαν στην τράπεζα είναι κορόιδα. Έβαλε τάξη λέει και συγκρίνει με την ανυπαρξία του Κοσματοπουλος ο οποίος τον στήριξε κιόλας!

Ανώνυμος είπε...

Προς19:28.
Ο Κωνσταντόπουλος σου λέει ότι με τον τρόπο που εκδόθηκαν οι λογαριασμοί ο κόσμος χρεώνεται σχεδόν διπλάσιο κόστος από αυτό που πρέπει κι εσύ λες να κάνουν ρύθμιση.
Δηλαδή να σε κλέβει ο δήμος και εσύ να αποδέχεσαι την κλεψιά.
Μα πόσο χαζούς μας περνάτε εκεί στο δημαρχείο;

Ανώνυμος είπε...

Προς 20:27

Αερολογία είναι αυτά που λέει ο Κωνσταντόπουλος;
Ο άνθρωπος σου λέει και οι υπηρεσίες το παραδέχονται, ότι έγινε λάθος στον υπολογισμό του λογαριασμού και ότι οι πολίτες χρεώνονται σχεδόν το διπλάσιο από αυτό που πρέπει.
Να πούμε και ευχαριστώ στον δήμο δηλαδή.
Άξιος ο μισθός σου πληρωμένε σχολιαστή.

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα σε όλους μετά από όλα αυτά τα σχολια σαν υπάλληλος του Δήμου Σερβίων οφείλω να διευκρινήσω κάποια πράγματα.
1.Νερά στον Δήμο είχαν να βεβαιωθούν από το το 2016
2.τα έσοδα των νερών είναι ανταποδοτικά (πως λοιπόν θέλουμε να έχουμε τέλειο δίκτυο ύδρευσης και παροχή νερού χωρίς έσοδα)
3.έγινε βεβαίωση δύο ετών για να μπορέσουμε επιτέλους να φέρουμε στον σωσρό χρόνο την σωστή χρέωση και να εκδίδονται οι λογαριασμοί από το 2023 κάθε εξάμηνο
4.τα κυβικά που χρεώθηκαν σ¨άυτούς τους λογαριασμούς μετρήθηκαν την άνοιξη του 2022 και με εντολή Δημάρχου όλα τα κυβικά υπολογίζονται με την ίδια τιμή γιατί ο δημότης δεν πρέπει να επιβαρυνθεί καμμία αύξηση σε αλλαγή κλίμακας.
5.τα ειδοποιητήρια των λογαριασμών ύδρευσης εκδίδονται εδώ και δύο χρόνια από τα ΕΛΤΑ εμείς σαν υπηρεσία στέλνουμε τους βεβαιωτικούς καταλόγους και αυτοί υποχρεούνται στην έκδοση και διανομή των λογαριασμών.
6.Η τεχνολογία είναι τόσο εξυπηρετική αλλά μερικές φορές γίνονται και λάθη όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση κάποιων δημοτικών διαμερισμάτων κάποιοι λογαριασμοί εκδόθηκαν δύο φορές και σε κάποιους υπολογίσθηκε διαφορετικός συντελεστής χρέωσης.
όταν γίνονται προσπάθειες για να αλλάξει μία κακώς κείμενη κατάσταση καλό είναι για το καλό όλων μας και κυριότερα για το καλό του τόπου και του Δήμου μας να μην μένουμε στα μικρά λάθη αλλά να εστιάζουμε στο σωστό και το δίκαιο.
έχουν γίνει αρκετά λάθη για πολλούς και διάφορους λόγους (χαλασμένα ρολόγια, αδυναμία πρόσβασης σε υδρομετρητές,κ.λ.π) αλλά με καλή θέληση και συνενόηση με τους δημότες έχουν τακτοποιηθεί εκκρεμότητες και παθογένιες ετών και έχουν επιστραφεί πίσω χρήματα σε δημότες με την έκδοση χρηματικών ενταλμάτων του Δήμου(είναι στην διάθεση του καθενός όποτε θελήσει)άρα λοιπόν δεν είναι στην διάθεση του Δήμου να κλέψει όπως κάποιοι σχολιάζουν αβίαστα πίσω από την ανωνυμία τους, αλλά είναι η μεγάλη αυτή προσπάθεια από την πλευρά του Δήμου και των υπηρεσιών να μπει επιτέλους μία τάξη για το καλό όλων μας.
Όποιος μιλά για υπέρογκους λογαριασμούς ας αναρτήσει τον λογαριασμό σβήνοντας το ονομά του για να δούμε μήπως στον συγκεκριμένο υπάρχουν και ανεξόφλητες ληξιπρόθεσμες οφειλές; όπου αυτές αναγράφονται αριστερά του ειδοποιητηρίου. Ας μας πουν όλοι αυτοί που δεν είναι λίγοι είναι έντιμο και ηθικό αυτό (το να μην πληρώνουν τους λογαριασμούς τους δηλαδή, έναντι όλων των έντιμων προς τις υποχρεώσεις τους δημότες μας;)
Να μας πουν είναι άσχημο με τον κάθε λογαριασμό τρέχων που εκδίδεται να φαίνεται και η οφειλή μας (αν υπάρχει) προηγούμενων ετών προς τον Δήμο; αυτό επεδίωξε ο Δήμος με την έκδοση των νέων λογαριασμών μέσω ΕΛΤΑ.
Όποιος λοιπόν έχει πραγματικό πρόβλημα από λάθος στο λογαριασμό του να είναι σίγουρος ότι θα διορθωθεί, τα λάθη σε έναν λογαριασμό εύκολα ,γρήγορα και ανώδυνα διορθώνονται, τα λάθη σε βάρος ανθρώπων που μοχθούν για το καλό του τόπου και της κοινωνίας μας δύσκολα διορθώνονται.
Με εκτίμηση
Χιονία Ανδρεάδου
Υπάλληλος Δήμου Σερβίων

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ολοι οι λογοριασμοί χρεώνουν με 0,59 από το πρώτο m3 ;

Ανώνυμος είπε...

"...τα λάθη σε έναν λογαριασμό εύκολα ,γρήγορα και ανώδυνα διορθώνονται, τα λάθη σε βάρος ανθρώπων που μοχθούν για το καλό του τόπου και της κοινωνίας μας δύσκολα διορθώνονται."
Πρωφανός η κ. Ανδρεάδου αναφέρεται στον κ. Κωνσταντόπουλο που εν μέσου θέρους ανέδειξε ενα υπαρκτό πρόβλημα που μπορεί πράγματι να έγινε από λάθος,
Να σημειωθεί βέβαια οτι η ανακοίνωση Κωνσταντόπουλου είναι καθ' ολα ύπια και χωρίς αιχμές /

Ανώνυμος είπε...

κ. Ανδρεάδου "...κάποιοι σχολιάζουν αβίαστα πίσω από την ανωνυμία τους..." γιατί πολύ απλά κανείς δεν θέλει να μπλέξει ειδικά μ' αυτούς στην Δημοτική Αρχή για ευνόητους λόγους. Έξυπνη γυναίκα είστε και καταλαβαίνετε.
Η ανωνυμία είναι δημοκρατική κατάκτηση και ισχύει σε όλα τα πολιτισμένα κράτη του κόσμου. Σε όλα!

Ανώνυμος είπε...

Για να τα λέμε όλα. Η κυρία Ανδρεάδου είναι προϊσταμένη τμήματος εξόδων λογιστηρίου και προϋπολογισμού και όχι προϊσταμένη τμήματος εσόδων ούτε εισπράκτορας.
http://www.dservion.gr/index.php/19-organogramma/20-oikonomikes-ypiresies από όσο γνωρίζω δεν έχουν γίνει κρίσεις προϊσταμένων στον δήμο σερβιων. Αλλά είναι όλοι τοποθετημένοι από τον δημαρχο. Επίσης θα θέλαμε να ξέρουμε εάν στα "λάθη σε βάρος ανθρώπων που μοχθούν για το καλό του τόπου και της κοινωνίας μας " περιλαμβάνει τις επιθέσεις που έχουν δεχθεί συνδημότες μας από τον δήμαρχο και τον πρόεδρο και τον συνάδελφό της που έχει δεχθεί ποινή και δυσμενή μεταθεση από τον δήμαρχο και μάλιστα με απόφαση που βγήκε παρανομη. http://ai-vres.blogspot.com/2021/03/blog-post_163.html?m=1

https://aivres.blogspot.com/2021/08/152.html?m=1

Η ανακοίνωση του Κωνσταντόπουλου φέρνει ένα πρόβλημα που κουβεντιαζετε παντού και δεν έριξε καμία ευθύνη στις υπηρεσίες. Είναι αλήθεια ότι η χρέωση δύο ετών έφερε πολλούς λογαριασμούς να ξεπερνούν τα 300 κυβικά και έτσι να χρεώνονται με την παραπάνω κλίμακα χρεωσης. Είναι ψέμα αυτό; Όσοι πήγαμε και διαμαρτυρηθηκαμε μας διόρθωσαν την χρέωση Πολλοί πλήρωσαν όλο το ποσό που αναίτια ήταν αυξημένο γιατί δεν πήγαν να διαμαρτυρηθούν . Η δημοτική αρχή δεν έχει ανάγκη υπαλλήλους προς υπεράσπιση.
Ο τόπος μας είναι μικρός και όλοι γνωριζομαστε

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρον ότι ενώ ο Κωνσταντόπουλος δεν ρίχνει καμία ευθύνη στις υπηρεσίες τις οποίες αντίθετα ευχαριστεί
Μια υπάλληλος η οποία είναι προϊσταμένη εξόδων βγαίνει και δίνει διευκρινήσεις και υπερασπίζεται τον δημο αντί να βγει ο δήμαρχος! Οι προϊστάμενοι έγιναν με αποφάσεις του δημάρχου και είναι όλες στην διαυγεια
Επίσης από όσο ξέρω την τιμή του νερού δεν την αποφασίζει ο δήμαρχος όπως γράφει η υπάλληλος αλλά το δημοτικό συμβούλιο στο οποίο ο δήμαρχος είναι μειοψηφια

Ανώνυμος είπε...

Δεν την ξέρουμε την απάντηση του δημάρχου; Μήπως θα πει ότι είστε εγκάθετοι και κατευθυνόμενοι και του κάνετε αντιπολίτευση και δεν έχετε το δικαίωμα της άλλης άποψης;

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι, όπως βλέπετε η Δημοτική αρχή, πράττει τα δέοντα, ώστε οι λογαριασμοί να συμπίπτουν χρονικά με την τρέχουσα περίοδο. Η υπάλληλος του Δήμου, επιβεβαιώνει στο μακροσκελές κείμενο της, τα όσα αρχικώς έγραψα. Η ρύθμιση είναι μια επιλογή, απαραίτητη, που έχουν οι Δημότες, για την πληρωμή. Κλαψουριζεται εναντίον της δημοτικής αρχής, γράφοντας ανοησίες... .
Λέτε συνεχώς ότι η Δημοτική αρχή είναι... Μειοψηφία. Γιατί είναι μειοψηφία? Γιατί στις εκλογές του 2019 ήταν η απλή αναλογική. Αν ήταν η ενισχυμένη αναλογική, η παράταξή ΓΈΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΈΛΛΟΝ θα είχε πλειοψηφία. Απλά θα την έχει στις επόμενες εκλογές, 8.10.2023. Κάντε λίγη υπομονή...

Ανώνυμος είπε...

Φάουλ μεγάλο να απαντά σε μπλογκ και οπουδήποτε άλλο μέσο ειδησεογραφικό δηλαδή η υπάλληλος και όχι ο Δήμαρχος που είναι ο μόνος κατά το νόμο που εκπροσωπεί το Δήμο.
Όπως καταλαβαίνουμε όλοι νοικοκυριό στα νερά μηδέν. Η τιμή του νερού δεν κανονίζεται από τον Δήμαρχο αλλά από το Δημ. Συμβούλιο και ελέγχεται από το Παρατηρητήριο για την ανταποδότικότητα. Ο Δήμαρχος οφείλει να διορθώσει άμεσα.
Συγχωριανοί αν δεν το καταλάβατε η παχιά αγελάδα του Βελβενδού που την αρμέγαμε για χρόνια για τα νερά για τα ρεύματα για τα ακίνητα και για όλα τα δημοτικά τέλη μας ετελείωσε και άρχισε η μιζέρια.

Ανώνυμος είπε...

Ανοησίες γράφεις εσύ γιουσουφακι 20.31 7 συμβούλους στους 27 έχει η γέφυρα στο κενό. Αν η γιαγιά μου είχε ρουλεμάν θα ήτανε πατίνι έλεγε κάποιος που το καλύτερο δεκαρι θαύμαζε στα νιάτα του και τώρα είναι αποκρουστικος. Ναι έρχονται εκλογές και όπως οι σύμβουλοι του Κοσματοπουλου θα εξαφανιστείτε.Μπορει να μας θεωρείτε κατώτερους εσείς η ελίτ των Σερβίων όπως έχετε αυτοαποκαλεστει δημόσια αλλά ψήφο έχουμε ακόμα δυστυχώς για εσάς. Υγ η κυρία υπάλληλος απαντά για έσοδα ενώ στο οργανόγραμμα είναι προϊσταμένη εξόδων......υπερβάλλων ζήλος;

Ανώνυμος είπε...

Ζοριζεσαι 23.23 και λες του κεφαλιού σου, ανόητε...

Ανώνυμος είπε...

Β. Κωνσταντοπουλος

Την αδικεί την κα Ανδρεάδου το σχόλιο της σε τοπικό blog στην ανάρτηση μου για το πρόβλημα των λαθών στην έκδοση των λογαριασμών νερού.
Ανέλαβε ευθύνη που δεν της αντιστοιχεί.
Προσωποποίησε την ευθύνη στο άτομο της, ενώ αυτό δεν είναι αληθεια. Όλοι, όσοι ασχοληθηκαμε με το θέμα γνωρίζουμε ότι κανένας υπάλληλος δεν φέρει ευθύνη για τα λάθη.

Για αυτό στην ανάρτηση μου ήμουν κατηγορηματικός, ότι δεν φταίνε οι υπηρεσίες.

Να ξεκαθαρίσω, πριν μπω στην ουσία του θέματος, ότι δεν θα μπω σε δημόσια αντιδικία με τους υπαλλήλους του δήμου.
Οφείλω όμως μια απάντηση προς ενημέρωση των πολιτών.

Οι υπάλληλοι του δήμου μας διαχρονικά συνεργάστηκαν αρμονικά με όλες τις δημοτικές αρχές.
Μπορώ επίσης να βεβαιώσω από την εμπειρία μου ως πρώην δήμαρχος, ότι οι υπάλληλοι ενεργούν με βάση τις εντολές της εκάστοτε δημοτικής αρχής, αρκεί βέβαια αυτές να είναι σύννομες.

Στην ουσία τώρα του θέματος, σύμφωνα με όσα μας ενημερώνει η κα Ανδρεάδου.
1. Εκδόθηκαν λογαριασμοί ύδρευσης με καταναλώσεις δύο ετών σε ένα λογαριασμό και όχι σε δύο, όπως κανονικά θα έπρεπε.
2. Έδωσε, λέει, ο δήμαρχος εντολή να γίνει ο υπολογισμός με συγκεκριμένη τιμή ανά κυβικό κατανάλωσης.
Είναι γνωστό σε όλους ότι ο δήμαρχος δεν καθορίζει την τιμολογιακή πολιτική. Αυτό είναι αρμοδιότητα του δημοτικού συμβουλίου και και ο δήμαρχος οφείλει να εφαρμόζει τις αποφάσεις του.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο δήμαρχος υπέπεσε σε ολισθηρό ατόπημα που αγγίζει τα όρια της παράβασης καθήκοντος.
3. Τρίτος, σε σχέση με τον δήμο, ανέλαβε την έκδοση και αποστολή των λογαριασμών.
Από την εμπειρία μου από την δική μας θητεία, αλλά και εξ όσων γνωρίζω και από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές, όταν την ευθύνη της έκδοσης των λογαριασμών την είχαν οι υπηρεσίες του δημου,ποτέ δεν υπήρξε αντίστοιχο πρόβλημα.
4. Όταν μιλήσαμε για υπέρογκους λογαριασμούς, εννοούσαμε λογαριασμούς πάνω από 200 ευρώ έως 600 η και 1000 ευρώ κάποιες φορές (χωρίς οφειλές προηγουμένως ετών).
Εμείς θεωρούμε ότι τα ποσά αυτά για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους και τους συνταξιούχους, που αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του δήμου μας, και των οποίων τα εισοδήματα ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο της ακρίβειας έχουν εξανεμιστεί, είναι υπέρογκα ποσά.
5. Τα λάθη σε βεβαιωθεντες καταλόγους εσόδων, δεν διορθώνονται με απόφαση δημάρχου, γιατί αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί ρουσφέτι, αλλά με αποφάσεις των αρμόδιων συλλογικών οργάνων.
6. Επιπλέον των παραπάνω, η διόρθωση από τις υπηρεσίες των λογαριασμών, όσων μεταβούν στον δήμο και διαμαρτυρηθούν, δημιουργεί πολίτες δύο ταχυτήτων.
Τι γίνεται με αυτούς που έχουν πληρώσει ως τώρα στον δήμο χωρίς να διορθωθεί το ποσόν η και πλήρωσαν η θα πληρώσουν με e-banking;
7. Επομένως τα λάθη που έγιναν όχι από τις υπηρεσίες αλλά εξ αιτίας της διαδικασίας έκδοσης των λογαριασμών, πρέπει να διορθωθούν σύμφωνα με τις διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο.

Συμπερασματικά λοιπόν το αλαλούμ δημιουργήθηκε εξ αιτίας:
1. Του τρόπου έκδοσης των λογαριασμών, δηλαδή από τρίτο και όχι από τις υπηρεσίες. Είναι πολιτική απόφαση και την ευθύνη την φέρνει ο δήμαρχος.
2. Της εντολής του δημάρχου για τον τρόπο χρέωσης της κατανάλωσης, ενώ αυτή (η χρέωση) πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Είναι πολιτική απόφαση και για αυτήν κρίνεται ο δήμαρχος.

Από τα παραπάνω προκύπτει ότι το αλαλούμ προκλήθηκε από τις πολιτικές αποφάσεις του δημάρχου και όχι από τα λάθη των υπηρεσιών.

Για αυτό και στην ανάρτηση μου ήμουν τόσο κατηγορηματικός για την μη ευθύνη των υπηρεσιών.
Για αυτό και το ερώτημα μου, ποιος ευθύνεται για το αλαλούμ.

Ανώνυμος είπε...

Εάν η υπάλληλος έγραφε ένα σχόλιο που δεν ήταν υπέρ της δημοτικής αρχής θα είχε πειθαρχικό αδίκημα; Ενώ τώρα που γράφει υπέρ της δημοτικής αρχής είναι εντάξει;
Δεν γνωρίζει ότι την τιμή την ορίζει το δημοτικό συμβούλιο και όχι ο δήμαρχος ; Πώς λοιπόν εφάρμοσαν μη σύννομη απόφαση;
Πραγματικά αυτή η υπέρβαση αρμοδιότητας και μάλιστα εκτός του αντικειμένου της όπως φαίνεται στην σελίδα του δήμου είναι ανεξήγητη.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να συμφωνεί κανείς ή να διαφωνεί γίνεται όμως ένας δημοκρατικός και καλός διάλογος. Και ας είναι ανώνυμα τα σχόλια!

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας τις ανακοινώσεις των Κωνσταντόπουλου και Ελευθερίου εύκολα κάνεις διαπιστώνει την διαφορά επιπέδου των δύο. Η μέρα με τη νύχτα!
Ο Βασίλης ήπιος, συνετός με πολιτικό λόγο ενώ ο άλλος …. Άστα να πάνε!
Ααα Ο δε Πρόεδρος του ΔΣ κατηγόρησε τους συμβούλους τις αντιπολίτευσης ως ΑντιΣερβιώτες επειδή δεν πήγαν λέει στο αντάμωμα των Σερβίων στην πλατεία … τι να πεί κανείς …ότι να ναι!

Ανώνυμος είπε...

Προχειρότητες αρπακολιες και άγνοια.5 ο γιατρός και 4 ο ξερολας. ΩΣ ΕΔΩ

Ανώνυμος είπε...

Με λίγα λόγια. Αντί να βγει ο δήμαρχος από την αρχή να πει συγνώμη και να πει πως θα διορθωθούν τα λαθη, τα αναφέρει σε ανακοίνωση ο Κωνσταντόπουλος και οι "προσκείμενες πηγές" του δημαρχου λένε κάντε ρύθμιση! Ούτε καν αναγνωρίζουν το λάθος τους! Το ακατανόητο φάουλ της υπαλλήλου να κάνει τον αντ αυτου ας πούμε ότι ήταν μια κακια στιγμή . Ας πούμε αυτο

Ανώνυμος είπε...

"με εντολή Δημάρχου όλα τα κυβικά υπολογίζονται με την ίδια τιμή" ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

11.49 ΣΟΥ ΕΛΕΙΨΑΝ ΤΑ ΛΑΙΚ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΣ; ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Και βλέπεις στην διαυγεια ΑΔΑ: 64Λ846ΜΤΛ6-1ΤΕ ότι ο δήμος θα πάρει από το κρατος 475.812,90 ευρώ για να εξοφλήσει ληξιπροθεσμα χρεη. Και άλλοι 35 δήμοι βέβαια για να μη μας λέει η ελίτ "κατόπιν ενεργειών μου μόνο εμείς" όπως έλεγε τις μπαρουφες για την ΔΕΗ που την ξοφλήσει το κράτος σε όλους τους δήμους. Έχει πάρει και πάλι τέτοια επιχορήγηση ο δήμος νομίζω άλλες δύο φορές όσο είναι αυτή η δημοτική αρχή και είχε πάρει και με τον γιατρό. Για να ξέρουμε και να ξέρουν μην το παίζουν πονηροί και μάγκες. Με κρατικά λεφτά κάνουν τα ΕΛΑΧΙΣΤΑ και κάνουν το άσπρο μαύρο ότι κάνουν έργο οι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ; ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΥΣΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ; ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ;

Ανώνυμος είπε...

Η Δημοτική αρχή είναι πρότυπο διοίκησης, με τους πολίτες να έχουν εμπιστοσύνη στην διοίκηση Ελευθερίου. Πολλά έργα εκτελούνται, πολλά έχουν ολοκληρωθεί. Μόνο μερικοί κλαψουρηδες, συκοφαντούν την δημοτική αρχή. Είναι αυτοί, που κανείς δεν ασχολείται μαζί τους...

Ανώνυμος είπε...

20.38 ΣΟΥ ΕΛΕΙΨΑΝ ΤΑ ΛΑΙΚ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΣ; ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ

Ανώνυμος είπε...

20.38 ποιοί είναι αυτοί οι μερικοί;Τους ξέρεις;Δώσε ονόματα,διαφορετικά είσαι εσύ ο συκοφάντης.Άντε εμείς είμαστε οι μερικοί και οι ανώνυμοι,εσύ δώσε ονοματεπώνυμο και ονόματα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι η διαφορά. Ζάκης, Σπυρίδου, Κωνσταντόπουλος, Γεωργακόπουλος,Κακαφικας μιλάνε πάντα συγκεκριμένα και ρωτάνε συγκεκριμένα. Η δημοτική αρχή της ελίτ των αρχόντων και της ξερολιασης απλά πετά λάσπη στον ανεμιστήρα σε συνδημότες μας , συμβούλους, κατοίκους, καλλιτέχνες, αθλητές,εργαζομενους

Ανώνυμος είπε...

Η κυρία υπάλληλος του δήμου που διαμαρτύρεται για την ανωνυμία στο ίντερνετ δεν έχει κάνει ποτέ ανώνυμο σχόλιο στο ίντερνετ;

Το Προφίλ μας