Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

τZΟΟΜ ταρατα τΖΟΟΜ! Με γέλιο και χαρά αλλά από μακριά η Παιδική Αποκριά του Δήμου Κοζάνης

Με γέλιο και χαρά ξεκινάει η φετινή Αποκριά για όλα τα παιδιά. Με τρεις θεματικές δραστηριότητες, με πολλή διασκέδαση, μαγικά κόλπα, και αξέχαστα παιχνίδια! Φόρεσε την αποκριάτικη στολή σου, το πιο ωραίο σου χαμόγελο και έλα να περάσουμε μοναδικά στην Παιδική Κοζανίτικη Αποκριά!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

1."ταρατατΖΟΟΜ MASKE PARTY!"

Βάλε τη αποκριάτικη στολή σου, πάρε οπωσδήποτε 50 μανταλάκια δίπλα στο pc, και ετοιμάσου για ένα ξέφρενο πάρτυ με χορό, παιχνίδια, γέλιο και διαγωνισμό καλύτερης αμφίεσης!

Με τον Chris Atma Clown που, μαζί με την ομάδα του, έφτασαν στον τελικό του Ελλάδα έχεις Ταλέντο 5!

Ημέρα : Κυριακή Μικρής Αποκριάς 7 Μαρτίου

 

2 ."ZOOM α λακαZOOM!"

Πες τις μαγικές λέξεις και μπορεί να γίνεις βοηθός μάγου στο πιο απίστευτο MAGIC SHOW που έχεις δει ποτέ! Μετά τα μαγικά κόλπα θα ακολουθήσει ΣΧΟΛΗ ΜΑΓΕΙΑΣ όπου θα μάθεις πολλά μυστικά και θα γίνεις κι εσύ ένας μικρός μάγος!

Με τον μάγο Louko που έγινε πανελλήνια γνωστός από το Ελλάδα έχεις Ταλέντο 5!

Ημέρα : Τετάρτη 10 Μαρτίου

 

3."Φέτος ΖΟΟΜε θεατρικά την παιδική αποκριά!"

Η παράδοση είναι ζωντανή διαδικτυακά και για τους μικρούς φίλους και τις μικρές μας φίλες! Θεατρικά παιχνίδια με ιστορίες από τα τραγούδια των Φανών, διασκευασμένα ειδικά για παιδιά, από το θεατροπαιδαγωγό Στέλιο Χλιαρά.

Ημέρα : Σάββατο Μεγάλης Αποκριάς 13 Μαρτίου

 

Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν 19.00 – 20:00, σε πραγματικό χρόνο, και  η σύνδεση θα γίνεται μέσω Zoom από τον σύνδεσμο:

https://zoom.us/j/94927267133?pwd=UlBEN0FyQ0VmdExUbUQwQ1ZCd1hwUT09

 

Οι συμμετέχοντες μπορούνε να μπούνε από τις 18:50, και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τους 100 πρώτους, ως τις 19:00.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε mail στο x-airetai@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας