Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Ευχαριστήριο του Γυμνασίου-Λυκείου Σερβίων προς τον Δήμαρχο Σερβίων κ. Ελευθερίου Χρήστο και στην Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο Σχολικής επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης κ. Γκαμπούρα Αθηνά

Οι μαθητές, οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί και η διεύθυνση του Γυμνασίου-Λυκείου Σερβίων εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον Δήμαρχο Σερβίων  κ. Ελευθερίου Χρήστο  και στην Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο Σχολικής επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης κ. ΓκαμπούραΑθηνά για την άμεση ανταπόκρισή τους στις ανάγκες  του συγκροτήματος υλοποιώντας σημαντικό έργο όπως:

·         Η αναμόρφωση του αύλειου χώρου

·         Τοποθέτηση ασανσέρ

·         Ανακαίνιση τουαλετών μαθητών, καθηγητών

·         Αντικατάσταση σωμάτων θέρμανσης

·         Ηλεκτρολογικές επιδιορθώσεις, τοποθέτηση οικονομικών λαμπτήρων

·         Νέα υδραυλική εγκατάσταση στο λεβητοστάσιο

·         Τοποθέτηση νέων θυρών στις αίθουσες διδασκαλίας

·         Νέο φωτοτυπικό

·         Ενσύρματο δίκτυο αιθουσών

·         Κατά την υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης διατέθηκαν 40   tablets και 6  γραφίδες προκειμένου να αξιοποιηθούν αντίστοιχα από τους μαθητές των σχολείων και τους εκπαιδευτικούς .

·         Αποχιονισμός

·         Αντισηπτικά και χειρουργικές μάσκες

Στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε η ανταπόκριση της δημοτικής αρχής είναι αξιέπαινη και επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την αγαστή συνεργασία της με την εκπαιδευτική κοινότητα.

Η Διευθύντρια του ΓΕΛ Σερβίων

Κουρελή Αθανασία

Ο  Διευθυντής του Γυμνασίου Σερβίων

Μίχος Φώτιος

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια τα χρήματα επιχορήγηση προς την επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης τα έδωσε ο δήμος η τα κρατάει ακόμα; Για να βγει ευχαριστήριο προς τη νέα πρόεδρο την κα Έφη;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Αν δεν κάνω λάθος (και δεν κάνω λάθος) η αναμόρφωση του αύλειου χώρου, η τοποθέτηση ασανσέρ και η ανακαίνιση τουαλετών μαθητών, καθηγητών, που είναι και το μεγάλο κόστος (149.000 €) έγινε από την περιφέρεια, ενώ το έργο ξεκίνησε από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Πρέπει να λέγονται ακριβώς τα πράγματα και όχι όπως θα ήθελε ο δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

Πωπωπω τι έκαναν! Με χρήματα που ο δήμος πήρε ακριβώς για αυτούς τους λόγους! Και μπράβο για τον αυθορμητισμό μπράβο

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Σας παρακαλώ μην αναφέρετε "έκανε ο Δήμαρχος"
Δελτίο τύπου της αντιπολίτευσης δεν βλέπω

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος το έκανε με τους εθελοντές. Νυχθημερόν με άξονες με φτυαρια. Πέστα όλα 19:07 αυθόρμητα και αντικειμενικά και ανιδιοτελής.
Τώρα ότι το έργο ξεκίνησε χρόνια πριν με λεφτά της περιφέρειας και τα τάμπλετ αγοράστηκαν με λεφτά που πήρε ο δήμος για τον covid , έλα μωρέ ποιος τα ξέρει. Μόνο όσοι τα βλέπουν στην διαυγεια

Ειρηνη Α είπε...

Δεν τρώγεστε με τίποτα πείτε και ένα μπράβο καμία φορά ποιος έδωσε τι και έτσι και αλλιώς. Σημασία έγινε πως γίνανε να βοηθηθούν τα παιδιά πωπωωωω ω βαρέθηκα δεν χορτάσατε γκρίνια;

Ανώνυμος είπε...

Κ. Ειρήνη μπορείς να μας πεις ποια είναι η δουλειά της δημοτικής αρχής;;; Συγχαρητήρια λες μία ομάδα απο εθελοντές που κάνει κάτι ή κάποιον που κάνει μια δωρεά. Για τα αυτονόητα που πρέπει να κάνη η κάθε δημοτική αρχή δεν νομίζω να χρειάζεται επαίνους και στο λέω εγώ που στηρίζει τον Δήμαρχο.

Ανώνυμος είπε...

Και το προαύλιο είναι δουλειά της περιφέρειας....

Το Προφίλ μας