Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Κέντρο Υγείας Σερβίων: Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας ξεκινά η λειτουργία του Κέντρου Υγείας Σερβίων ως εμβολιαστικού κέντρου.

Σημαντική ενημέρωση!
Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας ξεκινά η λειτουργία του Κέντρου Υγείας Σερβίων ως εμβολιαστικού κέντρου.
Το Κέντρο Υγείας δεν υπεισέρχεται πουθενά στον τρόπο κλεισίματος του όποιου ραντεβού το οποίο γίνεται κεντρικά από την αρμόδια υπηρεσία. Η λίστα εμβολιασμού λαμβάνεται κεντρικώς και τηρείται απόλυτα!
Ο τρόπος κλεισίματος ραντεβού εμβολιασμού είναι ο εξής

 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τραγικοί Σερβιωτες. Ανεύθυνοι. Τόσα πολλά άτομα με κοροναιο....

Ανώνυμος είπε...

Πόσα ακόμα κρούσματα περιμένετε για να προσέχετε ? Ντροπή για τον τόπο μας

Ανώνυμος είπε...

Λειπάμε για άλλη μία φορά τα σχόλια έχουν να κάνουν με τον αρνητισμό και όχι τη θετική εξέλιξη της λειτουργίας του Κ. Υ. ως εμβολιαστική κέντρο. Τελικά μήπως ευθύνονται οι διαχειριστές που συνεχίζουν τον αρνητισμό;

Ανώνυμος είπε...

Αλλά 1000 για τον Απρίλιο

Ανώνυμος είπε...

Ποιον αρνητισμο??? Επειδή λέμε την αλήθεια? Ντροπή να έχουμε τόσα κρούσματα επειδή κάποιοι δεν προσέχουν και δεν σέβονται τους συνανθρώπους τους!!! Καλό είναι που θα γίνονται εμβολιασμοί στα Σέρβια. Αλλά γενικά ειναι τρομερό να έχουμε τόσα κρούσματα σε ένα τόσο μικρό μέρος.

Ανώνυμος είπε...

Νοοτροπία Κιτσαρα. Φταίνε όσοι λένε την αλήθεια. Φταίνε οι δημοσιογράφοι, οι εφημερίδες, όσοι σχολιάζουν την ξεφτίλα μας. Όχι η ξεφτίλα μας αλλά όσοι το λένε! Κάποιοι πρέπει να είναι ευγνώμονες που δεν κυκλοφόρησαν τα ξεφτιλικια τους σαν μασκαραδες να μοιράζουν πόρτα πόρτα κεμπαμπ εν μέσω πανδημίας. Θα μας πούνε κιόλας ότι πρέπει εμείς να ντρεπόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Περαστικά στους νοσούντες καλή δύναμη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Για τους κυριους_ες τον παραπάνω σχόλιον καλά μυαλά και μην ξεχνάμε πανδημία έχουμε. Δεν φταίνε όσοι νοσούν ας μην περνάμε τέτοια μηνύματα.

Το Προφίλ μας