Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Χαρδαλιάς: Στο βαθύ κόκκινο η ΠΕ Κοζάνης και ο Δήμος Γρεβενών- Παράταση μέτρων και στους δύο Δήμους της ΠΕ Καστοριάς και στη Γαλατινή

Κατά την αποψινή ανακοίνωση στο Υπουργείο Υγείας, για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα, ο Υφ. Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς παρουσίασε το νέο υγειονομικό χάρτη της χώρας.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, οι δήμοι Καστοριάς και Ορεστίδος της ΠΕ Καστοριάς συνεχίζει να παραμένει στο «βαθύ κόκκινο»,

για μια ακόμη εβδομάδα. Επίσης, στην ίδια κατηγορία πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο), εντάσσεται και η ΠΕ Κοζάνης.

Τα μέτρα εφαρμόζονται από αύριο το πρωί στις 6.

Στην ΠΕ Κοζάνης υπήάρχουν 520 ενεργά κρούσματα, ενώ υπήρχαν 286 στις 15 Μαρτίου (αύξηση 81% σε δέκα ημέρες).

Επίσης, εντάσσεται στο βαθύ κόκκινο και ο Δήμος Γρεβενών όπου τα ενεργά κρούσματα είναι 78 από 20 στις 10 Μαρτίου.

Για τη Γαλατινή, βρίσκεται και παραμένει σε ειδικό καθεστώς κήρυξης έκτακτων περιοριστικών μέτρων που παρατείνεται έως τη Δευτέρα 5 Απριλίου.

Η ένταξη της περιοχής μας σε «βαθύ κόκκινο» σημαίνει ότι το λιανεμπόριο από αύριο το πρωί θα είναι κλειστό, σε όλο το Νομό Κοζάνης, καθεστώς που ισχύει ήδη σε περιοχές όπου είναι σε βαθύ κόκκινο.
Εν αναμονή και της επίσημης ανακοίνωσης των μέτρων, σύμφωνα με τα όσα είναι ήδη γνωστά, η απαγόρευση κυκλοφορίας είναι στις 9 το βράδυ. Σε ό,τι αφορά τη λαϊκή της Εορδαίας θα λειτουργήσει κανονικά.

 https://e-ptolemeos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας