Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Τροχαίο ατύχημα, με σφοδρή σύγκρουση δύο αυτοκινήτων, στην έξοδο των Σερβίων στο ύψος του LIDL (Φωτογραφίες)

Tροχαίο ατύχημα, στο οποίο ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα, σημειώθηκε στις 09:20 το  πρωί,  της Τρίτης 2/3, στην έξοδο της πόλης των Σερβίων, στο ύψος του super market LIDL, σ’ ένα σημείο όπου έχουν συμβεί κι άλλα αντίστοιχα τροχαία ατυχήματα. Μετά τη σύγκρουση των δύο οχημάτων, οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Σερβίων. Ο ένας, εκ των δύο, για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε, στη συνέχεια, στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης ενώ ο δεύτερος επέστρεψε σπίτι του, αφού όπως φάνηκε δεν έπαθε το παραμικρό παρά τ’ ότι η σύγκρουση των αυτοκινήτων ήταν σφοδρή.

kozan.gr

 

 

 

 

 


 


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επικίνδυνη διασταύρωση. Όσοι πάνε από Σέρβια για Lidl στρίβουν αριστερά που απαγορεύεται. Αλλά όλοι λένε πως να πας. Μοναδική λύση είναι η πορεία μέσα από πρατήριο καυσίμων, αλλά κανείς δεν το κάνει. Θα πρέπει να βρεθεί ασφαλής λύση. Να παρέμβει ο δήμαρχος. Για να συμβούν και άλλα τροχαία...

Ανώνυμος είπε...

Τί γίνεται μέχρι σήμερα;Τίποτα.Θα ξεχαστεί και αυτό και θα περιμένουμε το άλλο,δυστυχώς.Και η διασταύρωση για Βελβεντό δεν είναι αυτή που πρέπει.Και η Γέφυρα προβληματική.Και σαμάρια στην ευθεία για Γέφυρα και σαμάρια στον δρόμο για Βελβεντό και σαμάρι πριν τον Βαθύλακο μετά την διασταύρωση της Μεσιανής.Και η διασταύρωση που ενώνει τον δρόμο Πλατ/ματος με τον δρόμο για Βελβεντό.Αν χρειάζεται να πώ και άλλα ίσως κουράσω και δεν θέλω να κουράζω τους αρμόδιους που είναι τόσο πολύ απασχολημένοι.

Το Προφίλ μας