Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Πρόσκληση σει ειδική συνεδρίαση (με τηλεδιάσκεψη) του Δημοτικύ Συμβουλίου του Δήμου Σερβίων

Την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021 και ώρα 19:00 θα συνεδριάσει (με τηλεδιάσκεψη) σε ειδική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα:  

Έγκριση ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης οικονομικού έτους 2018 Δήμου Σερβίων – Βελβεντού

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

Νικόλαος ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι από ποιο πάνελ κάμερα θα βγει ο Κακαφικας, για να μην δεχτεί παρατήρηση του άρχοντα. Το Σημαινομενο είναι ό,τι ο Κακαφικας πρέπει να πάρει έγκριση από τον άρχοντα σε ποια κάμερα θα καθησει.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή ο άρχοντας δεν έχει φίλους νομίζει όλοι δεν έχουν.

Ανώνυμος είπε...

Πόσο περιμένω να ακούσω ανάλυση του ισολογισμού από τον δήμαρχο που είναι και αντιδημαρχος οικονομικων. Και να κάνει ερωτήσεις ο κακαφικας. Βέβαια μπορεί να δώσει εξηγήσεις ο γραματεας καθώς στα καθήκοντά του είναι η παρουσία στα συμβούλια και η παροχή εξηγησεων

Ανώνυμος είπε...

Κακαφικα να ενημερώσεις την ουρά που θα βρίσκεσαι να είναι έτοιμος να μάς κάνει κανένα σενάριο πάλι!!!!


Ανώνυμος είπε...

σιγα μωρε την προσωπικοτητα του κακαφικα νομιζει οτι ειναι και μεγαλος παραγοντα ς του Δημου Σερβιων

Ανώνυμος είπε...

Άντε ο κακαφικας δεν είναι μεγάλος παράγοντας. Από τους συμβουλους της παράταξης του δημάρχου ποιος είναι; Οι πέντε βουβοί; Ο Ποντικης; Ο άρχοντας που ζει το όνειρο της προβολής; Η ο δήμαρχος πανσοφος facebookοπληκτος με τους κατά φαντασίαν επιστήμονες;

Ανώνυμος είπε...

επτεπε να φτασουμε στον πατο για να καταλαβουν οριζμενα ατομα οτι δεν παη αλλο με τα ατομα που αφησαμε να διοικησουν το Δημο και φτασαμε αυτου που μας χλευαζουν σε ολο το νομο και οχι μονο.η ομαδσα για τις επομενες εκλογες ειναι απαντες παροντες

Ανώνυμος είπε...

Τι να κάνουμε στα 50 φεύγα ο Κιτσάρας γνώρισε το φατσοφιβλίο και όλη μέρα έχει φάει κόλλημα τον πατάνε 150 like και 1000 τον κοροϊδεύουν.

Ανώνυμος είπε...

Like πατάνε οι ίδιοι και οι ίδιοι.Κάτι κυρίες που πάνε όπου φυσάει ο άνεμος και κάποιοι κύριοι που στις Βουλευτικές ψηφίζουν το κόμμα και τον Βουλευτή τους και στις Δημοτικές ότι θέλει η παρέα και το κατεστημένο των Σερβίων.Είναι αυτό που λέμε ψευτόμαγκες.

Ανώνυμος είπε...

Σας παρακαλώ πολύ αυτή τη φορά μη ανοίξετε το μικρόφωνο στον:είναι απλά τα πράγματα.Θα χάσουμε τη όση καλή διάθεση μας έμεινε.

Ανώνυμος είπε...

Πρόσεξε Κακαφίκα από πού θα μιλάς,έτοιμος είναι ο χωροφύλακας-άρχοντας.Αστυνομία παντού.

Το Προφίλ μας