Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Aπίστευτες καταστάσεις στο Δήμο Σερβίων-Στο αυτόφωρο ο αντιδήμαρχος Θόδωρος Κυριακίδης-Του έκανε μήνυση ο πρόεδρος της Ελάτης!

Από το kozanimedia.gr
Λίγες ημέρες πριν λήξει η θητεία της «περίφημης» δημοτικής αρχής Κοσματόπουλου, συνεχίζονται τα ευτράπελα και οι απίθανες καταστάσεις στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού!
Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, σήμερα το πρωί συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο ο απερχόμενος αντιδήμαρχος Θόδωρος Κυρακίδης, μετά από σε βάρος του μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε ο νυν πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ελάτης Λευτέρης Παλούκας!
Σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ο τελευταίος φέρεται να πήγε χθες στο τέως Κοινοτικό Κατάστημα Ελάτης για να αφαιρέσει κλιματιστικά, τα οποία, όπως υποστηρίζει, τοποθέτησε ο ίδιος, ιδίοις δαπάναις, ως πρόεδρος της Κοινότητας την περασμένη πενταετία.
Λίγο αργότερα, ενημερωθείς πιθανότατα από τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Ελάτης Γιάννη
Τσιτσόπουλο, έφτασε στο χωριό ο αντιδήμαρχος Θόδωρος Κυριακίδης, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία που πήγε στον Λευτέρη Παλούκα, με τον τελευταίο να υποβάλει στη συνέχεια μήνυση!
Ο απερχόμενος αντιδήμαρχος, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, συνελήφθη σήμερα το πρωί από άντρες του ΑΤ Σερβίων και λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο νύν Αντιδήμαρχος και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την *Γέφυρα στο Μέλλον*,να τα λέμε όπως πρέπει.

Το Προφίλ μας