Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Ελλάς το μεγαλείο σου! – Πρωτοφανές λάθος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (;) – «Ξέχασαν» 19 υπαλλήλους του νυν Δήμου Σερβίων-Βελβεντού στη διαδικασία διαχωρισμού-Και τοποθετήσεις με βάση τη θέση και όχι την ειδικότητα τους!

Από το kozanimedia.gr
Ένα πρωτοφανές λάθος φαίνεται πως διέπραξαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, στη διαδικασία διαχωρισμού του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia,στο ΦΕΚ Β3250 που εκδόθηκε και αφορά στην «κατανομή προσωπικού στους νέους Δήμους Σερβίων και Βελβεντού» έχουν ξεχαστεί 19 συνολικά νυν υπάλληλοι, ενώ είναι λάθος και η «κατανομή», γιατί τους έχουν βάλει με βάση την θέση τους και όχι με βάση την ειδικότητά
τους!
Το Kozanimedia επικοινώνησε με τις υπηρεσίες του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, από τις οποίες τονίζεται κατηγορηματικά πως είχε σταλεί ορθός ο εν λόγω κατάλογος, ο οποίος εμφανίστηκε «προβληματικός» μετά από την τελική του επεξεργασία από την Αποκεντρωμένη!
Είναι χαρακτηριστικό πως εργαζόμενοι στο σημερινό Δήμο αναζητούν και δε βρίσκουν τα ονόματά τους στο νέο διοικητικό σχήμα, με τους ίδιους να απορούν για τη συγκεκριμένη εξέλιξη!
Σύμφωνα, τέλος, με τις ίδιες πληροφορίες,η πρωτοφανής αυτή «αβλεψία» αφορά σε 17 υπαλλήλους του Δήμου Σερβίων και σε δυο του Δήμου Βελβεντού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας