Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

1η συνεδριαση ΚΔΣ AHEPA - παρέστη και χαιρέτησε τις εργασίες ο βουλευτής Κοζάνης Γιώργος Αμανατίδης

Στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νεοεκλεγμένου Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Διοίκησης της ΑHEPA Ελλάδος.
Κατά  την  έναρξη της συνεδρίασης ο επανεκλεγείς Κυβερνήτης Ευστάθιος Κεφαλίδης αφού  συνεχάρη τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εκλογή τους ενημέρωσε τα μέλη ότι στο Παγκόσμιο συνέδριο της οργάνωσης το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αμερική η Ελληνική
Περιφέρεια βραβεύτηκε ως η καλύτερη Περιφέρεια της ΑΧΕΡΑ σε όλο τον κόσμο.
 Ο Κυβερνήτης συνεχάρη όλα τα μέλη σε όλη τη χώρα μέσα από αυτή τη συνεδρίαση για την οργάνωση και την δουλειά που έκαναν όλη αυτή τη χρονιά και τόνισε ότι:

 <<Σήμερα η και μετά από σχεδόν 100 χρόνια παρουσίας η ΑΧΕΡΑ συνεχίζει να μεγαλώνει να εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο, με νέα τμήματα, γιατί οι αρχές του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ που αποτελούν τη βάση της οργάνωσης είναι παγκόσμιες οικουμενικές και διαχρονικές>>.
Στην συνεδρίαση επίσης παρέστη και χαιρέτησε της εργασίες του 1ΟΥ Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφέρειάς μας ο Βουλευτής Νομού Κοζάνης κ. Γιώργος Αμανατίδης.
Ο Κυβερνήτης της Οργάνωσης αφού καλωσόρισε τον κύριο Αμανατίδη τον συνεχάρη για την εκλογή του στο αξίωμα του Βουλευτή και του ευχήθηκε όπως οι αξίες, το ύφος και η προσωπικότητά του οι οποίες ήταν αρχές στην μέχρι τώρα πορεία του να τον συνοδεύουν και στη νέα αυτή πορεία, στο νέο αυτό μετερίζι.
Ο κύριος Αμανατίδης αφού πήρε το λόγο εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την πρόσκληση και την δυνατότητα που του δόθηκε να παραβρίσκεται μεταξύ των μελών της Κεντρικής Διοίκησης της Οργάνωσης και αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο της ΑΗΕΡΑ, για το οποίο είπε πως τον ενδιαφέρει και το παρακολουθεί από κοντά.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας