Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Συγχαρητήριο μήνυμα του Γιώργου Δακή στον Γιώργο Κασαπίδη για την εκλογή του ως Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

Ειλικρινή συγχαρητήρια στον φίλο και συναγωνιστή Γιώργο Κασαπίδη για την ευρεία νίκη του και την άξια εκλογή του ως Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας.
Το ήθος και η πολιτική του εμπειρία αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για την ανατολή μιας νέας περιόδου για την κοινωνία μας.
Είμαι σίγουρος ότι η επόμενη τετραετία θα
είναι εξαιρετικά επιτυχημένη και παραγωγική για ολόκληρη την Περιφέρειά μας και θα δικαιώσει απόλυτα τις προσδοκίες των Δυτικομακεδόνων.
Από καρδιάς,
Γιώργος Κ. Δακής

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να αλλάξει το όνομα της Βόρειας Μακεδονίας τώρα ο κύριος Κασαπίδης. Για το λόγο αυτόν τον ψηφίσαμε. Άντε να δούμε πόσο αξιόπιστος είναι.

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη πως να το αλλαξεε; να την λεμε εμεις σκοπια; και ολη η υφηλιος να τυην λεει βορεια μακεδονια; οπως τοσα χρονια ολος ο κοσμος τους λεει μακεδονια και μονο εμεις φυρομ! αντε με το σανο που τρωτε

Ανώνυμος είπε...

Όχι όχι να την αλλάξει. Να δούμε τι θα κάνει ο κύριος Κασαπίδης με τα παχιά λόγια που ανακοίνωσε προεκλογικά. Έχει μεγάλη σημασία για μας που τον ψηφίσαμε.

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΙΣΕς ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΞΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ; ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ; ΕΡΕ ΤΙ ΛΑΟ ΕΧΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ 9.20 Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΛΥΣΑΞΑΜΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ;;;; ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ;;;;; ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ;;;; ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ;;;; Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΦΤΕΙ. ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ ΚΑΙ ΓΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 9,20. Ε ΡΕ ΤΙ ΛΑΟ ΕΧΟΥΜΕ!!!

Το Προφίλ μας