Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Στο Πρωτοχώρι ο σαββατιάτικος «εντός» έδρας αγώνας του Αίαντα (χαλαρααά κ.κ. υπεύθυνοι, έχετε πλέον περιθώριο 2 μηνών, να επισκευάσετε το χορτοκοπτικό και τις πόρτες των αποδυτηρίων!)

Λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου Τρανοβάλτου, το προσεχές εντός έδρας παιχνίδι του Αίαντα Μικροβάλτου με τους Δαναούς Κοζάνης, θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 στο γήπεδο του Πρωτοχωρίου, με ώρα έναρξης 3:00μμ.
Τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου και με νίκη η ομάδα του Μικροβάλτου, αποκτά ένα πολύ καθαρό προβάδισμα για την άνοδο στη β’ κατηγορία -χωρίς «έδρα» σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο-. Γι’ αυτό και χρειάζεται τη συμπαράσταση των φιλάθλων τηςΥΓ. Χαλαρααά, κ.κ. υπεύθυνοι του Δήμου. Έχετε δυο μήνες περιθώριο, μετά την ανάπαυλα του πρωταθλήματος και μέχρι να αρχίσει ο β’ γύρος, για την επισκευή του χορτοκοπτικού και την αποκατάσταση των σπασμένων θυρών των αποδυτηρίων του γηπέδου Τρανοβάλτου (ναι, καλά διαβάσατε, με τις πόρτες των αποδυτηρίων διαιτητών και γηπεδούχου ομάδας, που είχαν υποστεί φθορές από αγνώστους 10-11 Σεπτεμβρίου 2016, δεν έχει ασχοληθεί ακόμη κανένας!).
mikrovalto.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας