Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Έκθεση Τοπικών & Παραδοσιακών προϊόντων στα «Ξύλινα Σπιτάκια του Επιμελητηρίου» & εκδήλωση γευσιγνωσίας με τη σεφ κα Ντίνα Νικολάου

Το Επιμελητήριο Κοζάνης ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι τα τρία (3) Εκθεσιακά «Ξύλινα Σπιτάκια του Επιμελητηρίου» είναι έτοιμα για να τοποθετηθούν τα εκθέματα και θα αρχίσουν να υποδέχονται επισκέπτες από το απόγευμα της Τσικνοπέμπτης 3 Μαρτίου 2016 έως και την Κυριακή της Μεγάλης Αποκριάς 13 Μαρτίου 2016, αποτελώντας και φέτος χώρους προβολής των αξιόλογων, αγνών, αυθεντικών και αναγνωρίσιμων  προϊόντων του τόπου μας στους χιλιάδες διερχόμενους επισκέπτες κατά τη διάρκεια της Κοζανίτικης Αποκριάς.
 Αποκορύφωμα θα αποτελέσει το Σάββατο της Μεγάλης Αποκριάς, 12 Μαρτίου 2016 στις 5:30 το απόγευμα η εκδήλωση γευσιγνωσίας (που θα γίνει μπροστά στα «Ξύλινα Σπιτάκια του Επιμελητηρίου»), όπου η γνωστή σεφ κα Ντίνα Νικολάου θα παρουσιάσει μαγειρική με προϊόντα τοπικής παραγωγής.
Σας καλούμε να δοκιμάσετε τις γεύσεις της Π.Ε. Κοζάνης που θα δημιουργήσει το Σάββατο 12 Μαρτίου το απόγευμα  η καταξιωμένη σεφ,  κα Ντίνα Νικολάου, μαζί με τις γυναίκες του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ιωακείμ Λιούλιας» και του Λαογραφικού Ομίλου Κοζάνης «Φίλοι της Παράδοσης», με αγνά τοπικά προϊόντα και να προβάλετε τα προϊόντα σας, καθώς κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης (από 5:30μ.μ. έως 9:00μ.μ.), όσοι το επιθυμούν, θα μπορούν να προσφέρουν κεράσματα από τα προϊόντα τους σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.



ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας