Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κοζάνης στην FOOD EXPO GREECE 2016

To Επιμελητήριο Κοζάνης, με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας,  συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην 3η FOOD EXPO GREECE η οποία διοργανώθηκε στο εκθεσιακό κέντρο «Metropolitan Expo» στα Σπάτα Αττικής από 19 έως 21 Μαρτίου 2016.
Η FOOD EXPO Greece είναι μια από τις μεγαλύτερες περιφερειακές διεθνείς εκθέσεις Τροφίμων και Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Συγκεντρώνει κάθε χρόνο πλήθος επιχειρήσεων του κλάδου και κατέχει εξέχοντα ρόλο στα εκθεσιακά δρώμενα της χώρας. Με 55.000 επαγγελματίες επισκέπτες από 22.000 επιχειρήσεις του Αγροδιατροφικού τομέα και των κλάδων της Οργανωμένης Λιανικής, του χονδρεμπορίου, των ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης, η  3η FOOD EXPO αναδείχτηκε σαν μια από τις μεγαλύτερες αλλά και η πληρέστερες εκθέσεις Τροφίμων & Ποτών που έγινε ποτέ στη χώρα μας. Μάλιστα, η έκθεση αποδείχτηκε σημαντικό κανάλι διεξόδου για τη δυναμική της εγχώριας επιχειρηματικότητας του συγκεκριμένου κλάδου.
Στην 3η FOOD EXPO συμμετείχαν 870 Έλληνες και 100 ξένοι εκθέτες. Το Επιμελητήριο Κοζάνης συμμετείχε με αποστολή δώδεκα επιχειρήσεων, με σκοπό την προώθηση και την προβολή των προϊόντων τους, αλλά και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας γενικότερα.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας