Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ!!!!!!!

Το Ξενοδοχείο HILTON  Ειδομένης,  5 αστέρων  σε μαγικό περιβάλλον για 10 ημέρες  ( 9 διανυκτερεύσεις) και ΜΟΝΟ με 150 ευρώ προσφέρει:
ü    Πλούσιο πρωινό, γεύμα και δείπνο.
ü    Θερμενόμενη  πισίνα και Γυμναστήριο.
ü    Γήπεδο τένις και Μπάσκετ.
ü    Γήπεδο 5 Χ 5
ü    Εκδρομή και ξενάγηση με πολυτελή πούλμαν στο γειτονικό Νταχάου.
Στο τέλος της διαμονής θα κληρωθεί μια πολυτελής MERCENTES    με πληρωμένα τα τέλη κυκλοφορίας για πέντε χρόνια και δωρεάν σέρβις, επίσης για πέντε χρόνια.
Μη χάσετε αυτή την καταπληκτική προσφορά.
Για κλείσιμο θέσεων και γενικές πληροφορίες στο MANATZER του Ξενοδοχείου κ Κουρουπλή. Τηλ. 111-123-124357888555
ΠΟΠΟΛΑΡΟΣ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η νύχτα της Τρίτης θα είναι μια νύχτα τρόμου για τον Σταυρο Ψυχάρη, τον άλλοτε πανίσχυρο εκδότη και καναλάρχη, τον πρώην Διοικητή του Αγίου Όρους, τον κουμπάρο των χουντικών υπουργών, τον ομοτράπεζο του Γλύξμπουργκ.

Την Τρίτη που έρχεται, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, θα αναφερθεί ονομαστικά στον Σταύρο Ψυχάρη, στον άνθρωπο που διώκεται ποινικά για το αδίκημα της απιστίας σχετικά με τα προσωπικά δάνεια που λάμβανε σε καιρούς ισχνών αγελάδων. Ο Αλέξης Τσίπρας θα αναφερθεί στα τραπεζικά δάνεια που έλαβε ο εκδότης χωρίς τις απαραίτητες εγγυήσεις, αλλά και στα κενά που εμφανίζει το πόθεν έσχες του.

Τα τελευταία 24ωρα το πανελλήνιο ακούει τον επιθανάτιο ρόγχο της διαπλοκής. Τα ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ αφιερώνουν σελίδες για να χτυπήσουν την κυβέρνηση, για να εκβιάσουν πολιτικά την κυβέρνηση Τσίπρα ώστε να μην προχωρήσει στο οριστικό ξεδόντιασμα του παρασιτικού συμπλέγματος της διαπλοκής.

Οι εφημερίδες του ΔΟΛ, απαξιώνοντας την ίδια τη Δημοκρατία, κάνουν λόγο για… λασπομαχία στη Βουλή. Εννοούν βέβαια τα όσα θα ακουστούν για τον εκδότη, ο οποίος θεωρεί ότι μπορεί να ρυθμίζει τις πολιτικές εξελίξεις σύμφωνα με τα συμφέροντά του. Την ίδια ώρα εκτοξεύουν την βρώμικη λάσπη τους δεξιά κι αριστερά.

Η τέλεια καταιγίδα έρχεται. Αυτή η κυβέρνηση, τα τρομερά μωρά του Μεγάρου Μαξίμου που πήραν στις πλάτες τους έναν ολόκληρο λαό, μία ολόκληρη χώρα, δεν έχουν λόγο να φοβούνται. Δεν εξαρτώνται από συμφέροντα. Ανέλαβαν την εξουσία για να οδηγήσουν τη χώρα σε έξοδο από την κρίση έχοντας ολόκληρο τον Τύπο, ολόκληρο το σύστημα της μιντιοκρατίας απέναντί τους. Δεν φοβούνται τις γάτες των Ιμαλαΐων και της χρυσές εφεδρείες εκείνων, οι αυτοκρατορίες των οποίων καταρρέουν.

Η νύχτα της Τρίτης θα είναι μια αληθινή νύχτα τρόμου για τον Ψυχάρη και τη διαπλοκή.

Ανώνυμος είπε...

ΌΛΑ τα περίμενα από τον Τσίπρα. ΟΛΕΣ τις κωλοτούμπες. Αλλα να γίνει και καφετζής του Ψυχάρη δεν το περίμενα. Πως ευτελίζεται ο άνθρωπος για την εξουσία!!!!!! Απτό παράδειγμα ο πρώτος Πρωθυπουργός της αριστοδεξιάς Κυβέρνησης. Ας τον δοξάσουμε ΟΛΟΙ μαζί.....

Ανώνυμος είπε...

Απατεώνες το τηλέφωνο δεν λειτουργεί.

Ανώνυμος είπε...

Συμφέρουσα η προσφορά. Αν όμως περιελάμβανε και μία εκδρομή στα Σκόπια με ξεναγό το Μουζάλα, θα ήταν ακόμα λαύτερη και συμφέρουσα!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και ο Ψυχάρης να πάει φυλακή, που δεν το βλέπω, δεν θα αλλάξει τίποτα στη μνημονιακή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και στις οβίδιες μεταμορφώσεις του. Και ο Τσοζαντζόπουλος πήγε φυλακή και τι έγινε. Καταργήθηκε το μνημόνιο, ο ΕΜΦΙΑ και τόσες αρλούμπες που υποσχέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ;

Ανώνυμος είπε...

Το τηλέφωνο λειτουργεί επειδή όμως υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την προσφορά, βουίζει συνεχώς. Φίλε αν προσπαθήσεις ο Κουρουπλής θα σου απαντήσει. Είναι φυσικό μια τέτοια προσφορά να ενδιαφέρει το πανελλήνιο. Κάνε λίγο υπομονή.....

Ανώνυμος είπε...

Τι γίνεται ρε παιδιά. Και εγώ παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντάει. Μήπως το τηλέφωνο είναι στα Σκόπια και πρέπει να τηλεφωνήσουμε στο Μουζάλα;

Το Προφίλ μας