Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Κοζάνη: Θέματα ασφαλείας έθεσε ο Δήμαρχος Σερβίων Βελβεντού για υγεία και προσφυγικό

Για πλήρη διάλυση των νοσοκομείων έκανε λόγο ο Δήμαρχος Σερβίων Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος, παρά τις πολιτικές δεσμεύσεις  για την πλήρη  στελέχωση τους, επιρρίπτοντας ευθύνες στους τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην ΠΕ Κοζάνης, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και τον Δήμο Κοζάνης που πρόσκεινται στην κυβέρνηση όπως τόνισε.«Ορεινό στρατιωτικό χειρουργείο σε περίοδο πολέμου» χαρακτήρισε την κατάσταση των νοσοκομείων στην Π.Ε Κοζάνης ο κ. Κοσματόπουλος, δηλώνοντας ότι αυτή θα είναι η θέση του και στην σημερινή επανασυνεδρίαση της ΠΕΔ, σημειώνοντας ότι κανένα από τα δυο Νοσοκομεία τόσο το Μαμάτσειο όσο και το Μποδοσάκειο  δεν πληροί τις προδιαγραφές για τριτοβάθμια δομή υγείας.


Όσον αφορά στις δομές που προτείνονται στο Δήμο Σερβίων Βελβεντού στο ενδεχόμενο φιλοξενίας προσφύγων επεσήμανε ότι το μόνο κτήριο που μπορεί να παραχωρηθεί είναι το πρώην Γυμνάσιο Σερβίων στο οποίο θα πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις της τάξης των 500.000 ευρώ για να μπορέσει να λειτουργήσει ως αξιοπρεπής χώρος φιλοξενίας. Σημείωσε ότι ο Δήμος βρίσκεται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση και μπορεί να σηκώσει επιπρόσθετο βάρος, εξαιτίας όπως τόνισε των χρεών από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή που φτάνουν τα 12 εκατ. Ευρώ, ενώ έχουν δεσμευτεί παράλληλα 1 εκατ. ευρώ του Δήμου από
Ο κ. Κοσματόπουλος  έκανε λόγο  για ποιότητα των εισερχόμενων μεταναστών και προσφύγων στην χώρα, θέτοντας θέματα ασφαλείας για τους κατοίκους της περιοχής καθώς και για κινδύνους που εγκυμονούν για το έθνος από τον εγκλωβισμό εκατομμυρίων ανθρώπων , όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ:Σύνταξη Δέσποινα Αμαραντίδου

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγινε διάσημος για την αμετροέπεια του και τις αρλούμπες που αναμασάει συνέχεια για να κρύψει την ανυπαρξία του σαν δήμαρχος. Ειναι γνωστή η έφεση των γιατρών να εκμεταλλεύονται την αδυναμία του κόσμου σε θέματα υγείας και να συμπεριφέρονται με αλαζονία. Κωνσταντόπουλε τι τον χαρίζεις ; πάλι τα ίδια άρχισε χρέος 12 εκατομμύρια και ιστορίες για αγρίους. Ο άσχετος όταν έγινε έλεχγος απο του ορκωτούς και το χρέος αν θυμάμαι καλά ήταν γύρω στα 5 εκατομμύρια υπέγραψε φαρδιά πλατιά. τώρα ξεθάβει πάλι τα ψέμματα που διακινούσαν τα στελέχη του συνδυασμού του πρίν τις εκλογές. Τώρα πλέον δεν υπάρχει αμφιβολία για την ασχετοσύνη του. Ο κόσμος όμως να προσέχει τι ψηφίζει. Αλλο γιατρός άλλο δήμαρχος.
Κρίμα και πάλι κρίμα και κατάντια για τον τόπο μας.

Ανώνυμος είπε...

εκμεταλλεύεται το οτι τον βαρεθήκαμε άλλωστε τι ακρη να βρεις με έναν που δεν επικοινωνεί και δεν ξέρει τι λέει απο την αρχή της θητείας του ως σήμερα μας έχει αραδιάσει του κόσμου τα ψεμματα και τις βλακείες και αντε οι δικοί του σύμβουλοι τον στηρίζουν ο Κωνσταντόπουλος όμως και οι υπόλοιποι της αντιπολίτευσης τι κάνουν?πως μας προστατεύουν απο την ασχετοσύνη του?

Ανώνυμος είπε...

stin kastania.ston agianton.

Ανώνυμος είπε...

stin kastania.ston agianton. Σωστός μόνο που πρέπει να κάνουμε χρυσές τις αλυσίδες όπως μας έταξε το σούργελο τα χρυσά κουτάλια

Το Προφίλ μας