Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Oλοκληρώθηκε με επιτυχία το 3ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου των Ακαδημιών ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ.

Στο τουρνουά πήραν μέρος 22 Ακαδημίες με περισσότερα από 60 τμήματα και συμμετείχαν περίπου 1300 παιδιά.
Το Δ.Σ. του ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ θέλει να ευχαριστήσει θερμά το Δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού κ.Αθανάσιο Κοσματόπουλο και τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ.Σταύρο Παπαδόπουλο για την βοήθειά τους στην διοργάνωση του τουρνουά.
Το Δ.Σ. του ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ  ευχαριστεί θερμά το κ.Νίκο Αλεξόπουλο  ιδιοκτήτη της ταβέρνας ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ καθώς και τον κ.Χρήστο Ποντίκη ιδιοκτήτη της πιτσαρίας DA CRISTO για τη βοήθειά τους στον εξοπλισμό του κυλικείου.
Επίσης το Δ.Σ. του ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ευχαριστεί  την κ.Βάσω Παπανικοπούλου τον κ.Νίκο Δαλαγιώργο και  για την προσφορά  τους στις ιατρικές ανάγκες του τουρνουά.

Τέλος το Δ.Σ θέλει να ευχαριστήσει τους εθελοντές γονείς που βοήθησαν στην λειτουργία του κυλικείου καθώς και τους  ποδοσφαιριστές του ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ  που βοήθησαν με την διαιτησία τους στους αγώνες του τουρνουά.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΣΧΕΔΟΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΗΜΕΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΕΠΙΔΕΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ,ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ!!!! ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΗ ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ...ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΑ

Το Προφίλ μας